[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(84)

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
我等咗1個月左右
同價位大把選擇
細佬我想買個cm 玩下 budget 一萬至二萬 聽歌好雜
而家玩緊1670+ zx300

前幾日聽過64, ue 同 jh
暫時傾向 ue live 同 jh layla, 不過layla over budget

各位ching有啲咩好推介
熊仔
熊仔好似唔做耳機頭 只係做2.5 3.5同4.4
前幾日jh有24% off唔買?
lets go 班人無同我講
我就係試過爛Fitear耳機頭,佢換到
cd就會買,其他野就睇啱唔啱
我舊年年頭已買 kaiser 已經係 11k
Katana 而家 8k 唔出奇
謝謝巴打
買CD 算
Or try try use “mysound”
當年我屌仙女狗也不屌嘅時候都好多人撐仙女,估唔到仙女到而家終於變狗也不屌
不過,仙女都算有良心
唔似AK三皮一部機啲聲都係狗也不屌
原裝fitear diy 頭好似熊仔有,試下上去問吓?
咩頭其實唔洗點理我覺得真係啱聽先再諗,可能3.5 已經搞掂
技術既野今時唔同往日啦,例如好多淨鐵低頻都可以好punching或者個量唔差
睇你想買咩線,印象中唔係低階入門線就係就嚟停產或者上代線嗰堆等住畀人散貨嘅先有會場價,如果唔係嘅話就同你平時出去喺舖頭搲番嚟嘅優惠差唔遠
dpx1 同伴
我都等緊又好又抵dap
又好又抵我覺得dpx1 冇得輸,所以而家都冇心水
好聲過dpx1 player有好多唔出奇,不過未搵到一部真心抵
難得有正常人肯出聲
雖然fitear連拎六萬磚推佢唔點粗聲 但長時間高輸出單元負擔都好大 會易d出事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞