[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(84)

1001 回覆
1 Like 9 Dislike
咁勁... 我都想整.
你係日本人?

我搵fd幫手

不過睇返個流程 唔係日本人都得 完全唔使身份證明
你有少少日文基礎溝通到 地址用轉運 應該冇問題
不過你唔喺日本嘅話如果唔fit就麻煩啲

咁個耳模點俾佢?

即場做
你完全唔會過去日本咁就真係整唔到
真係想整嘅去一次當旅行啦
我搵fd幫手

不過睇返個流程 唔係日本人都得 完全唔使身份證明
你有少少日文基礎溝通到 地址用轉運 應該冇問題
不過你唔喺日本嘅話如果唔fit就麻煩啲

咁個耳模點俾佢?

即場做
你完全唔會過去日本咁就真係整唔到
真係想整嘅去一次當旅行啦

行唔開...
香港on99
6月頭去問.
佢話check 左應該要等到6月中到尾.
頭先打電話去問.
佢話預7月中啦. 因為日本多假期.

on99 擺明耍鳩我.

係咪打CS電話可以check? 不過3個月都未收到以香港區黎講算遲 見多數人都係10星期左右

我咪就係打Sony 個hotline 問.
佢話7月中喎.
因為日本多假期喎.

反問返佢點解明明之前講6月中 點解要delay 咗成個月

不過台灣遲咗交貨好似有野送返
HI, 想問<$2,000內,細部既DAP有邊部推薦啊, 萬分感激。
HI, 想問<$2,000內,細部既DAP有邊部推薦啊, 萬分感激。

A55
香港on99
6月頭去問.
佢話check 左應該要等到6月中到尾.
頭先打電話去問.
佢話預7月中啦. 因為日本多假期.

on99 擺明耍鳩我.

係咪打CS電話可以check? 不過3個月都未收到以香港區黎講算遲 見多數人都係10星期左右

佢話7月中喎.
因為日本多假期喎.

巴打介唔介講一講你係幾多號耳模 睇下香港依排大約有幾多訂單

20k 筆直,應該買曬耳機定player 加耳機好? 本身用iphone 聽歌

佢話7月中喎.
因為日本多假期喎.

唔講exact number 了
H-11x
20k 筆直,應該買曬耳機定player 加耳機好? 本身用iphone 聽歌

20k緊係買dap加耳機
佢話7月中喎.
因為日本多假期喎.

唔講exact number 了
H-11x

我4月尾做模已經去到13x 頭 都有成20張
Z1R 定 MH2 入手先?

等學嘢先,我都想試吓自己mod

咁應該點分配好,本身用緊黑黃鸝

黑黃鸝其實已經好好
睇你目標係咩,鐘意聽咩

黑黃鸝其實已經好好
睇你目標係咩,鐘意聽咩

想入手64 u18t, 但用iphone 推

黑黃鸝其實已經好好
睇你目標係咩,鐘意聽咩

想入手64 u18t, 但用iphone 推

成日都話多單元唔代表難推,試咗先啦,又唔洗錢

羊仔貴左

羊仔貴左

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞