[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(84)

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
唔識改 有無地方有得學?
我可唔可以開個mora既tg group俾大家share下日本歌同搵人幫下手買歌定咁樣做無咩人支持?如果我好唔岩既希望屌細力啲好想買X,one ok rock,Lisa,aimer,coldrain既歌
其實電腦都搞到 不過要vpn姐
試過跟住啲教學做,但失敗左
自己好撚蠢
邊part失敗
Tg334 同 mh334 有咩分別,想做fitear cm
公模同cm

Tg係模仿返mh334個音 但用咗鈦導管 人聲 會去得高過mh
但tg個bass同時會重過mh
而且tg音場細過mh

不過可以試埋334sr 完成度更高
似但會比普通334薄少少
有無巴打用金磚試咗justear wm1s, 我試咗覺得麻麻
334sr 有少少out budget, 不過可以試下。 其實好鍾意tg334 既聲可惜好難戴,mh334 又唔同聲,都唔知點好。。。
hkprice個水貨價信唔信得過
你試完SR就知佢係高一班 但MH同TG唔係唔同聲 其實取向係一樣只係公模同CM既性質唔同 所以出到黎有分別
試哂lisa 同 wm1s, 自己 zx300 同佢部六萬蚊機都玩過

淨係可以話 如果唔換線買來哂氣
同巴打情況一樣
Sony WH-1000MX3
求評價
alo gold 16
全頻升一個level, 不二之選
只係衰在超聽診
自己google睇下opamp基本原理先
再reverse engine部機analog部份搵曬啲可以改嘅零件
connection - 4.5/5 (iphone冇LDAC自減1.5分)
聽歌 - 4.5/5
舒適 - 4/5 (帶得耐會熱)
降噪 - 5/5
通話 - 0/5 (垃圾級別)
做fitear 係唔係熊仔最快?
黎緊8月會展有AV show
係咪入去買野會有會場價?
想買線

利申: 未去過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞