[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(84)

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
用緊tg334 真心唔好戴
但把聲又好啱口味
都諗緊上唔上mh334sr

唔信邪可以去星際DXA到試下擺哂出黎嘅耳筒
有cayin n6ii 板2 試
64新旗艦都有機會,因大陸展呢個月都有得試
一向都比較鍾意圈鐵,
由asg 2.5到k3003玩到aaw w500既cm,
bass同drum既音樂感係夠,
但係感覺都係比較rough, 唔夠細緻
試過好多純鐵既例如ve6, kaiser, heir 10a果d都冇乜feel
可能又唔夾player啦
係得katana一聽就中晒毒, 我想要既野都有
真心推
連登耳機post好似無正常人好耐
雖然我都係用sony 但我係到屌香港sony just ear比日本慢都已經無啦啦比人負評
我係度屌note 9推到535都畀人無啦啦負評啦
而家連登「專家」好鍾意唔識扮識再對異見者負評
快架喇...
出售tolv 藍色,買咗一日only,全部配件齊
有單
因為覺得佢個盒太大所以想換,賣$800

t.me/hihaaaaaa
講主觀感受佢哋會話你唔客觀
講客觀意見佢哋又話耳聽為實
佢個盒都叫大
放褲袋突起一舊
手機放褲袋都會凸起一舊
重點係,應該無邊隻真無線盒放褲袋唔凸
想買airpod
嗰啲聲真係狗也不屌
Airpods除咗冇隔音又外其實冇咩缺點
聲都叫做應有盡有,啱唔啱聽就好個人口味
真無線除咗MW07同E8 2.0
其他真係入唔到耳
如果聽歌係咪都傷對耳,我寧願對隻耳好啲
拒絕聆聽噪音
E8 2.0好聲 有用緊1.0但覺得啲聲又尖又怪
e8 聲閪唔係秘密
其實可以買咗mh334先 之後可以拎返去加錢算sr
一陣去熊仔試下
Tg334成日帶到耳仔痛
試完 mh334sr除左薄聲左 女聲冇咁甜
各方面都比tg334好 如果做到tg334個種人聲
我應該一張卡轟落去
Aya人聲好好J 包圍感唔錯 內心好溫暖
其他方面就不要說了
我問老細 要mh334sr加aya既人聲ok?
老細 ok!買晒兩條
用緊tg334 真心唔好戴
但把聲又好啱口味
都諗緊上唔上mh334sr
其實可以買咗mh334先 之後可以拎返去加錢升sr
平耳我有愛之悲了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞