[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(84)

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
有邊日冇箱開

最多係冇po出嚟啫
ie800
依排唔興開beat 興開ak箱
N3ap用iphone推幾好聲
ak有咁多部機你講緊邊部
1000Amp,仲要一套套
Kann cube又一到貨就賣曬 sp1000amp又係一到貨就賣曬
買左ibasso條dc01
播歌冇問題
但係睇片同玩game嗰陣就冇聲
係咪其他app認唔到外置DAC
做咩咁睇唔開想買shure 我覺得ie 40 pro仲好過846 建議試多幾對
連demo都無得試
D朋友仔既AK信仰不容忽視
朋友仔同ak信徒兩批都係不容忽視,當合二為一就
n6ii有人話rubbish,我就覺得好正

但聲黎講,cayin N8真係超掂,但好撚熱部野
得嗰一兩間有賣邊有咩暗價
d人聽到國磚就會屌,唔關聲事

我自己覺得n8個風格太明顯,所以好講個人口味
造工差,UI/操作唔好用,底噪,overgain,software唔穩定
呢啲客觀嘢都唔屌得?
邊個唔俾你屌,你屌咪講清楚有咩抵屌,而唔好一講完部機就齋屌

人哋喺到問得都係想知有咩衰/好。好撚多人一嚟屌完就算
講到尾咪就係太多人飯來張口
有啲嘢晨早有人屌咗解釋咗都仲日日有人問
唔通次次都詳細解釋點解唔掂?

日日有人問黃昏星問含鉛你煩唔煩?
朋友仔仲有力撑Final啊
哈哈,都可能係,但只講聲話n6ii係垃圾既,想之佢乜事

n8 個真空管聲好暖,gimmick 野黎,主打都係個3.5 晶振聲,同意都係好重風格
巴打有無咩介紹,我聽開 linkin park同one ok rock
ui android 8 冇乜好用唔好用,底嘈同sony 黑磚接近,較大細聲時反應遲鈍
慢半拍係缺點

造功除左個vol 制醜樣外唔係令面外,邊度呀好?玩左部機個機星期,亂up 一睇就知,你話唔o岩聲都仲有得講
講到自己咁草根咁型,偏偏我有部野知你9 upper , 型唔到
聽rock點會用shure
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞