[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機(84)

1001 回覆
1 Like 10 Dislike
所以想知有無好介紹
Fender 但要背熟代理地址
小心小心依到啲大佬好惡架一講佢唔鍾意個牌子就

會屌到你上天花版
ie800啦,低音量重但係又唔會好濛聲
算啦,咁樣咪盞搞到個po冇意思。自己試過覺得好咪share吓囉,唔洗就住就住嘅。啱聽就自然會有人聽
當今時今日頂級國磚都要兩三皮一部已經只係自己啱唔啱口味,同埋接唔接受個介面
機與機比較都冇意思,性價比早已不存在,player 耳機真係好個人,我鐘意重bass你鐘意清底已經相距好大
其實值唔值得為對IE 80s 換升級線??
就咁睇評價個d
nine 1好似幾好
fender就堅係要試,因為打手太多
都會去試
但上網睇定有邊d想試先
巴打仲有無介紹邊幾隻
始終想試真d
就算買都唔好買太貴,始終之後未必用得番
我自己唔多聽rock所以都唔敢亂介紹

不過如果你唔介意用國貨嘅話,ibasso隻it01s我覺得都唔錯,有bass得嚟又唔會太over,算幾雜食
請問有無$1000內嘅升級線推介?
E2000/e3000 ex800st n3ap 仲有對香港仲未有嘅ie 400 pro 急嘅就買對e2000/e3000用著先
多謝ching
上邊講話咩d人聽到國磚就屌啫
講緊普遍國磚嘅問題,唔係針對N8
唔使咁大反應
好心你幫傻閪打多幾粒字啦
淨係識俾負皮
邊條? 我見no. 5四絞都要千五
其實都音質要求都唔太高,只係對灰雀斷左線...
有諗過一千樓下買對ie 40 pro算,但又好似擺對灰雀係到晒左,所以想睇下咁上下水位有無線可以換
我睇片見到 westone w40
其實又係咪真係咁好
budget 其實我都係預2000到3000幾
Westone相比其他廠,口味都算獨特
認真建議你去試聽下佢啲產品先
唔值
under 1k線冇乜效果,1k以上都已經同ie80s個價差唔多,差唔多買過對新咁

同埋換線只係少改變,唔會有好大升級
Beat 乜9 Billow ADV 8都係

但印象唔覺有貧友仔開Sony機箱既
你聽埋SE換埋條線先番唔到轉頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞