房委會通過「出售居者有其屋計劃單位2017」的安排

650 回覆
10 Like 5 Dislike
幫推
話就話留100個單位
係前面班友揀淨果100

我屌,姐係梅窩啦
我條女會屌到我開花

梅窩有咩問題 , 4千幾蚊尺重想點
想白表單人抽,選樓次序係點?
有無可能選到大單位?

用居屋2016嚟講,揀樓次序係,綠表家有長者,綠表家庭,綠表單身,白表家有長者,白表家庭,白表單身

更正:揀樓次序係,綠表家有長者,綠表家庭,白表家有長者,白表家庭,綠表單身,白表單身

再補充少少,居屋2016單身揀樓次序係一個綠一個白咁去
幾時開始用米做單位?唔係用呎咩?

八十年代已經係用十進制啦
想白表單人抽,選樓次序係點?
有無可能選到大單位?

用居屋2016嚟講,揀樓次序係,綠表家有長者,綠表家庭,綠表單身,白表家有長者,白表家庭,白表單身

更正:揀樓次序係,綠表家有長者,綠表家庭,白表家有長者,白表家庭,綠表單身,白表單身

再補充少少,居屋2016單身揀樓次序係一個綠一個白咁去

單身綠表姐係戶主係綠表報單身,家庭成員又唔得
話就話留100個單位
係前面班友揀淨果100

我屌,姐係梅窩啦
我條女會屌到我開花

梅窩有咩問題 , 4千幾蚊尺重想點

最大得552.1886尺炸
白表抽單人其實係咪唔會買到

就咁睇白表得50個名額

唔會50個都係大嶼山掛
其實排緊公屋 個號碼 可唔可以當綠表

如無記錯可以

唔係要有間公屋先係綠表咩?

剛過去的居屋2016唔洗,抽到而你又買既話,會取消你公屋排隊資格

咁排緊公屋又無去抽咪揼春
係真唔係呀?有無官網有寫?

剛過去居屋2016的確係咁

你唔識就咪亂答啦排緊公屋係到審查階段就派樓個班先有綠表資格
話就話留100個單位
係前面班友揀淨果100

我屌,姐係梅窩啦
我條女會屌到我開花

俾你單身抽中都冇可能買到最大單位(已經俾前面d人揀哂),所以結婚後抽係最好
除非要你買咗樓,條女先嫁你
話就話留100個單位
係前面班友揀淨果100

我屌,姐係梅窩啦
我條女會屌到我開花

俾你單身抽中都冇可能買到最大單位(已經俾前面d人揀哂),所以結婚後抽係最好

係,家庭同單身揀樓次序相差好遠

如無記錯可以

剛過去的居屋2016唔洗,抽到而你又買既話,會取消你公屋排隊資格

咪係 唔好誤導人曬左兩舊水
終於出啦
Btw 結左婚冇耐會唔會唔比抽?
上網見有人話要結婚半年以上先得?
利伸:白表就快變三人家庭
終於出啦

邊度聽返嚟
綠表抽居屋係咪可以無視佢啲入息限額同資產上限?

話就話留100個單位
係前面班友揀淨果100

我屌,姐係梅窩啦
我條女會屌到我開花

我憺心之後為抽居簽左紙再抽幾年都唔中

終於出啦

無咁的事

如無記錯可以

因為而家過左審查成2~3年先派樓
所以係可以未有公屋就有綠表的

但起碼要過審查先申到綠表證明書

如無記錯可以

咪係 唔好誤導人曬左兩舊水

咪係 唔識咪鳩嗡啦

如無記錯可以

因為而家過左審查成2~3年先派樓
所以係可以未有公屋就有綠表的

但起碼要過審查先申到綠表證明書

正確、但好多人搞錯要係係條公屋隊就有綠表資格
白表用埋兄弟個名做家庭得唔得?
沙田荃灣有有幾個剩
如果想抽呢d
白表單身狗係咪無可能
沙田荃灣有有幾個剩
如果想抽呢d
白表單身狗係咪無可能

應該易過中六合彩既
沙田荃灣有有幾個剩
如果想抽呢d
白表單身狗係咪無可能

好大機會無,除下你前面既所有人都唔揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞