PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
知唔知PSVTV最平邊度買

知唔知PSVTV最平邊度買

我有部全新放咗係到成年未開過
宜家ps4 係咪可以用external hard disk 裝game

出左更新喇咩?

有鳩排 想自己買hdd換

扭幾粒螺絲就搞掂 輕鬆

係要backup d save 煩d
宜家ps4 係咪可以用external hard disk 裝game

出左更新喇咩?

扭幾粒螺絲就搞掂 輕鬆

等到嘅
到時出個4t hd 夠曬用
Slim 換Pro 會唔會Load Fifa 會快啲
Slim 換Pro 會唔會Load Fifa 會快啲

換ssd

出左更新喇咩?

扭幾粒螺絲就搞掂 輕鬆

等到嘅

用plus 會員個backup 功能
ps4全新手制幾錢到 之前買機無加到200要多個

出左更新喇咩?

扭幾粒螺絲就搞掂 輕鬆

等到嘅

用plus 會員個backup 功能

save你插隻usb入去都唔係backup好耐

定講緊連埋gamedata backup

之前買20週年手制398
出黎交收Ps4 game 發覺好多巴打一係高大型棍子 一係文青靚仔
個個偽毒
我有A同B兩部機,如果唔想用PS個Data傳輸功能,我喺A機個Save係咪唔會去到B機?(兩部機距離遙遠,唔想拎嚟拎去)
出黎交收Ps4 game 發覺好多巴打一係高大型棍子 一係文青靚仔
個個偽毒

因為窮但柒矮肥嘅毒撚唔會敢出嚟交收

利申:高大型棍文青feel靚仔......嘅相反
我有A同B兩部機,如果唔想用PS個Data傳輸功能,我喺A機個Save係咪唔會去到B機?(兩部機距離遙遠,唔想拎嚟拎去)

A同B機開PSN auto backup
熄機前請double confirm已upload新save
A同B機每次玩都上去DL一次

之前買20週年手制398

PS4 個L3同R3 真係好廢

A同B機開PSN auto backup
熄機前請double confirm已upload新save
A同B機每次玩都上去DL一次

Thx
二手500gb slim黑色放到幾錢?
依家pro 仲要唔要食炒價?
想搵d兩個player既game同女朋友玩,舊d都無所謂,有無咩推介
想搵d兩個player既game同女朋友玩,舊d都無所謂,有無咩推介

Lego Jurassic

而家免費緊個隻小小大星球3
隻Horizon zero dawn有冇連機元素 定純單機Rpg

純rpg
一定買二手
反正早玩遲玩無分別
我想問呢人中0經營生意個到
個到啲小姐 顧問 會有圓圈 交叉 三角形黎表示好定唔好

究竟點分三角形好啲定圓圈好啲?

1999既話對唔住 第一次玩

雙圓 大過 圓 大過 三角 大過 交叉
其實好易睇啫 教學冇咩

淨係知x係最低 教學唔見有但係可能眼大睇過龍
唔該曬巴打

成隻game最好玩就係風化島
btw巴打個名

我都玩緊,尋日先打完色情王
咩牌子電視同PS4最夾
咩牌子電視同PS4最夾

你都係想人講Sony
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞