PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

諗住入錢落psn買game
但就彈依個岀黎
有冇巴打同我有同樣情況
利申
試過幾張卡
電腦試過都係咁
地址都打埋

我係ps store 都係咁 有人話因為個名你要入CHAN TAI MAN 但ps 剩係入到CHAN TAIMAN 搞到唔得
夜麻麻玩unti dawn真係嚇到賴屎

熄聲玩

岩岩打完第十章
BF1 + TITANFALL 2 豪華裝 38X 抵唔抵?

抵屌

Server 仲好多人,唔怕冇人玩
話說三月psn免費仲未有

我都好奇幾時知
今個月先岩岩成為機主

索尼個個月遲幾日先講,遲d會唔會遲一個月

星期二(28號)見到fb話星期三(1號)先會講

送大作就早早講
送辣殺咁早講搏屌咩
外國jj 買左部ps4 pro
想問下有咩方法用外國信用卡買到中文版game

開個香港acc就ok

我都好奇幾時知
今個月先岩岩成為機主

送大作就早早講
送辣殺咁早講搏屌咩

不嬲送開垃圾架啦

我都好奇幾時知
今個月先岩岩成為機主

送大作就早早講
送辣殺咁早講搏屌咩

不嬲送開垃圾架啦

好期待會送乜
仲有半個月先有gundam versus beta

熄聲玩

岩岩打完第十章

打完左,係幾正
有無多啲同類遊戲
而家玩Last of us 好似麻麻

熄聲玩

岩岩打完第十章

打完左,係幾正
有無多啲同類遊戲
而家玩Last of us 好似麻麻

Heavy rain 同beyond 2 souls
不過係重製

但就彈依個岀黎
有冇巴打同我有同樣情況
利申
試過幾張卡
電腦試過都係咁
地址都打埋

我係ps store 都係咁 有人話因為個名你要入CHAN TAI MAN 但ps 剩係入到CHAN TAIMAN 搞到唔得

我之前仲用到
係咪冇其他方法

但就彈依個岀黎
有冇巴打同我有同樣情況
利申
試過幾張卡
電腦試過都係咁
地址都打埋

我之前仲用到
係咪冇其他方法

Paypal??
其實點解唔比埋slim或舊ps4 remote play 1080p 都係跟network姐 你pro都係會爆格架啦

但就彈依個岀黎
有冇巴打同我有同樣情況
利申
試過幾張卡
電腦試過都係咁
地址都打埋

我之前仲用到
係咪冇其他方法

Paypal??

我經paypal連信用卡 都係fail
個姓名唔俾有空格好on9
其實點解唔比埋slim或舊ps4 remote play 1080p 都係跟network姐 你pro都係會爆格架啦

舊機都無1080p
真心想問,明明gta一手都係275-290,但係點解250 2手咁多人都衝去買
求各位指教
想問下係咪想玩連線就要買ps+?
我手頭上得gta,無ps+都玩到online
其他game就要買ps+先online到?
真心想問,明明gta一手都係275-290,但係點解250 2手咁多人都衝去買
求各位指教

近排d二手價,拍住舖頭價
但你吹唔脹又有人買
求各位指教

但你吹唔脹又有人買

仁王有人冇CODE賣500
求各位指教

但你吹唔脹又有人買

仁王有人冇CODE賣500

邊度,想買
想買slim
500gb夠唔夠玩?
同用電腦mon玩
直接插hdmi落mon係咪已經有聲?
偶爾入呢個POST見到D低質問題都幾嘔血
想買slim
500gb夠唔夠玩?
同用電腦mon玩
直接插hdmi落mon係咪已經有聲?

可以
睇你個mon有無喇叭 無就用插個usb喇叭

我都係用以上既形式黎玩
BF1 + TITANFALL 2 豪華裝 38X 抵唔抵?

睇下你覺得隻太坦值唔值百五囉

我覺得bf1 2百五內係抵既

但就彈依個岀黎
有冇巴打同我有同樣情況
利申
試過幾張卡
電腦試過都係咁
地址都打埋

我之前仲用到
係咪冇其他方法

Paypal??

我經paypal連信用卡 都係fail
個姓名唔俾有空格好on9

我得喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞