PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Nier冇偷跑?
唔VR既話,Pro其實玩落同Slim 無咩大分別

唔係出咗個boost mode?
聽人講好大分別

聽人講好大分別

上youtube打boost mode已經大把比較片
幾時先有得up
pro 1tb 換ssd 480 512mb作用不大
之前係首批入ps4,今次應該會等特別版pro先入

聽人講好大分別

而家仲水人冇分別

512mb負作用
Os都裝唔到
有冇巴打試玩過horizon 隻game係咪係咁搵箭射

近戰得qte刺殺?

如果唔係近身打好無癮喎

512mb負作用
Os都裝唔到

512gb 打錯 哈

聽人講好大分別

而家仲水人冇分別

唔係淨係up到fps咩

512mb負作用
Os都裝唔到

512gb 打錯 哈

連線game 快極都要等埋人地

聽人講好大分別

而家仲水人冇分別

唔係淨係up到fps咩

睇game 有boost mode已經最少可以穩定fps 有d game可以選提高畫質 eg tomb raider FF15 仁王

聽人講好大分別

而家仲水人冇分別

唔係淨係up到fps咩

仲唔夠?
點撚解香港psn 冇stardew valley? 想灘係度玩

聽人講好大分別

而家仲水人冇分別

唔係淨係up到fps咩

仲唔夠?

其實都岩
大部分ps4玩家分唔到高低fps
唔係 連穩定同唔穩定fps都分唔到

明明仲有sata3 1080p remote play 光纖 5ghz wifi
會唔會又冇分別

聽人講好大分別

而家仲水人冇分別

唔係淨係up到fps咩

仲唔夠?

其實都岩

明明仲有sata3 1080p remote play 光纖 5ghz wifi
會唔會又冇分別

sata 3 發揮唔到速度
我之前話過horizon好伏,等我解釋下先,之前我玩過toysoul個試玩,你絕對想像唔到隻game係玩咩,屌竟然同uncharted玩埋同一樣野,就係爬牆,爬完牆要跳落隻怪到,繼續爬,上到頭頂插下野就完左,你覺得伏唔伏。

同埋之前十個有九個人都以為係外國版芒亨,結果係單機game,女主角又樣衰

https://youtu.be/y64RYTiixd4

上面條片頭兩分鐘就係我玩過既野我都係睇完條片先改觀

汪達與巨像都係咁玩,但一直都俾人話係神作喎

聽完佢個講法我都第一時間諗起汪達

聽人講好大分別

而家仲水人冇分別

唔係淨係up到fps咩

仲唔夠?

其實都岩

會唔會又冇分別

廳用緊Sony 55" X800D 玩Fifa
兩部真心差唔多

聽人講好大分別

而家仲水人冇分別

唔係淨係up到fps咩

仲唔夠?

其實都岩

會唔會又冇分別

快過sata2十幾秒

而家仲水人冇分別

唔係淨係up到fps咩

仲唔夠?

其實都岩

會唔會又冇分別

廳用緊Sony 55" X800D 玩Fifa
兩部真心差唔多

你剩玩一隻Fifa 就冇所謂
我之前話過horizon好伏,等我解釋下先,之前我玩過toysoul個試玩,你絕對想像唔到隻game係玩咩,屌竟然同uncharted玩埋同一樣野,就係爬牆,爬完牆要跳落隻怪到,繼續爬,上到頭頂插下野就完左,你覺得伏唔伏。

同埋之前十個有九個人都以為係外國版芒亨,結果係單機game,女主角又樣衰

https://youtu.be/y64RYTiixd4

上面條片頭兩分鐘就係我玩過既野我都係睇完條片先改觀

汪達與巨像都係咁玩,但一直都俾人話係神作喎

聽完佢個講法我都第一時間諗起汪達

除非佢故事搭救,好似witcher咁,否則雷聲大雨點小
點解部sony xperia連唔到個手制
認真
無雙點樣OPEN WORLD 個時序差咁遠
有冇巴打試玩過horizon 隻game係咪係咁搵箭射

近戰得qte刺殺?

如果唔係近身打好無癮喎

Pish
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞