PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
FF15 連一年PSN $399
原本冇諗住買FF15
呢個價可以考慮
FF15伏唔伏

中韓版會唔會有英文?

無英文,一係中韓一係日英,唔知送嗰隻有無得揀日英

隻game唔好用ff個標準黎玩
畫面音樂好好
系統ok啦,評價好壞參半,自己睇下youtube啱唔啱玩,主要係視角問題
劇情後半收左皮
要睇佢遲下update補飛補成點

啲人成日話有bug 我玩左50個鐘爆機都未遇過
老實講大型game唔多唔少都會有bug,都係撞手神同無乜真係嚴重影響gameplay嘅bug
專登拍片拍一堆bug出黎邊隻game都得

計埋隻game一百幾十可以試下玩嘅
其實點睇自己每個遊戲玩左幾耐
d人話playstation apps睇到
但我搵左好耐都搵唔到,求賜教
離題一問,我有成40隻PS3 Game擺係屋企鋪緊塵
我去過188問啲game鋪,佢話唔會收晒我果40隻,只會收20隻左右
想知巴打們平時有冇啲鋪頭可以一次過收晒啲game佢
我賤賣都無所謂,只求有間鋪可以收晒所有碟,thx
今日有咩game 派貨?

葵芳超多人等拎game / 機?
今日有咩game 派貨?

葵芳超多人等拎game / 機?

Switch
離題一問,我有成40隻PS3 Game擺係屋企鋪緊塵
我去過188問啲game鋪,佢話唔會收晒我果40隻,只會收20隻左右
想知巴打們平時有冇啲鋪頭可以一次過收晒啲game佢
我賤賣都無所謂,只求有間鋪可以收晒所有碟,thx

放呢度賤賣
跟機條hdmi終於壞左,有無好介紹
有冇巴打用pro 玩horizon?
係咪好撚正
得部厚機 諗緊換slim 定pro
利申:玩機戰V 同 等god of war 5

老老實實
30fps一樣覺得辛苦
話靚係ps4上面可以咁叫嘅

個人覺得唔叫太驚喜

隔離Post話用Pro d畫面好撚癲
ps vita 有無頭D 玩?
有無人等緊persona 5

我,中文版有無限定版

我, 可能買一隻中文普再加隻日限

但係咁vga個頭都唔同dvi

係dvi to hdmi先岩 搞到我都亂曬

應該係個moon太舊得dvi頭 就要買舊野轉做hdmi 唔知岩唔岩 等高手教路

個MOON咁舊不如換moon

我都有研究過
我個Moon得vga同dvi,用左vga轉hdmi之後用一陣就會閃下閃下之後黑Moon
上網睇過D文,發覺要用類似呢種轉換器先得http://m.price.com.hk/product.php?p=243603
最後我都係決定換Moon

我個moon本身唔係用緊dvi插頭 所以無dvi線 姐係我要買dvi線加轉換器?
因為我個moon要俾電腦同ps4用 所以唔係好想換

買條hdmi轉dvi搞掂
我個moon都係得vga同dvi
vga插電腦 dvi插緊ps4

買左條線寫住input not support
跟機條hdmi終於壞左,有無好介紹

唔高要求買條靚少少出面都係一百內有交易

呢隻野究竟點用
係咪好撚正

老老實實
30fps一樣覺得辛苦

個人覺得唔叫太驚喜

有幾撚癲

利伸用緊pro,畫面係ps4計係好,但今時今日遊戲水準叫唔錯姐
你地有冇試過係hkxxxmers呢間網店買過game
屌 乜都傾好晒 去到約好左既交收時間唔撚見人
之後隔左陣先打電話黎話我要果隻版本冇貨 搞錯左
問我要唔要另一個版本
晒鳩我時間車錢 搞到白行一趟
傾好晒都可以話冇貨 搞錯左又唔一早講

呢隻野究竟點用

即係金手指

呢隻野究竟點用

即係金手指

而家呢個年代重有金手指
問我要唔要另一個版本

之前炒pro唔認果個?
問我要唔要另一個版本

之前炒pro唔認果個?

未試過無貨,但試過等多左半個鐘,個日仲要lunch時間約交收,食飯時間都無晒 ,但個日係派緊horizon大貨就算左佢,但其他幾次都無咩事
係咪好撚正

老老實實
30fps一樣覺得辛苦

個人覺得唔叫太驚喜

有幾撚癲

利伸用緊pro,畫面係ps4計係好,但今時今日遊戲水準叫唔錯姐

班友未見過大蛇柯尿

呢隻野究竟點用

即係金手指

而家呢個年代重有金手指

佢金手指最多改下金錢果類
做唔到鎖血
不過好似得日版game有code
聽講遲d有台灣代理 到時港台版會多d
對於冇時間既人 刷裝升lv方便好多
唔知ps會唔會ban ac/ban獎盃

呢隻野究竟點用

即係金手指

而家呢個年代重有金手指

做唔到鎖血

可能鎖機

呢隻野究竟點用

即係金手指

而家呢個年代重有金手指

做唔到鎖血

可能鎖機

ban 獎盃爽過ban acc

想問下呢隻叉四件野既座安唔安全?有無大牌子有出?

呢隻野究竟點用

即係金手指

而家呢個年代重有金手指

做唔到鎖血

可能鎖機

仁王改到錢同魂
已經可以屈哂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞