PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
係咪要ps store有得訂game既時候
game鋪先會開訂實體版
用wifi上網,打到機,用手機入ps store買完game都downlod到
但點解偏偏係ps4就入唔撚到ps store?
有無人幫到我

唔好用wifi
想問下如果要share ps online store d game, 例如隻fifa, 我可唔可以同share個friend玩multiplayer
買ps plus送infamous係咪一定14日會有
11號買等到而家都無
有無巴打知PS3套move用唔用到落PS4?

PS3鏡頭已試過插PS4不兼容 想知2碌move得唔得
想問下如果要share ps online store d game, 例如隻fifa, 我可唔可以同share個friend玩multiplayer

可以

好似係同一碌棍黎
11號買等到而家都無

我果陣等陣一個星期多啲
你問下 Sony 啦
有無巴打試過部機間中自己閃黑屏一下同埋間中開HDR game 會畫面無野睇?
用緊Lg 新款4k電視同原裝hdmi線
有無巴打試過部機間中自己閃黑屏一下同埋間中開HDR game 會畫面無野睇?
用緊Lg 新款4k電視同原裝hdmi線

P4 pro
11號買等到而家都無

打去問,正常一星期左右就有

好似係同一碌棍黎

岩岩收左2支,試左可以

好似係同一碌棍黎

岩岩收左2支,試左可以

呢個年代仲有Mini USB頭真係頂唔順
要特登開條線嚟用
想問各位巴打有冇mon推介用黎打ps4
近排想買返個拎入房打
近排想買返個拎入房打

用電腦Remote Play嘛
近排想買返個拎入房打

Notebook 得唔得 另外有冇delay問題?
近排想買返個拎入房打

因為解像度低啲,如果連線OK唔會點窒
亞洲市場係唔係完全唔打算入呢隻EARPHONE 歐美出咗成年

近排想買返個拎入房打

因為解像度低啲,如果連線OK唔會點窒

唔該晒 等我試下先 如果覺得畫質接受唔到先買mon
亞洲市場係唔係完全唔打算入呢隻EARPHONE 歐美出咗成年

我買佐水貨
屋企用OK
PSV出街用NC一般

我買佐水貨
屋企用OK
PSV出街用Noice reduce一般

【駕駛員召集】PS4《GUNDAM VERSUS》β封測
今日開放報名:http://bit.ly/GUNDAMVERSUS
<報名期間> 今日~2017年3月9日(四)
<參加方法>
1. 從PS Store下載「封閉β測試參加資格登記」
2. 於電子信箱收到「報名成功通知」
3. 下載代碼(12位數)
<封測活動時間>
第一階段:2017年3月18日 (六) 18~21時
第二階段:2017年3月19日 (日) 18~21時
※根據封測階段,各階段可使用為20種機體,合計38種機體
※封測內容包含:連線模式、終極對戰、教學模式以及自由模式。
BANDAI NAMCO Entertainment TW/HK

【駕駛員召集】PS4《GUNDAM VERSUS》β封測
今日開放報名:http://bit.ly/GUNDAMVERSUS
<報名期間> 今日~2017年3月9日(四)
<參加方法>
1. 從PS Store下載「封閉β測試參加資格登記」
2. 於電子信箱收到「報名成功通知」
3. 下載代碼(12位數)
<封測活動時間>
第一階段:2017年3月18日 (六) 18~21時
第二階段:2017年3月19日 (日) 18~21時
※根據封測階段,各階段可使用為20種機體,合計38種機體
※封測內容包含:連線模式、終極對戰、教學模式以及自由模式。
BANDAI NAMCO Entertainment TW/HK

之前話日ser有兩隻刺客信條game100¥,琴日睇返變左千幾¥,有無巴打都係咁

有無可能呀
會唔會你睇錯

日服係有優惠 可能完左

佢話去到3月8,但我自己入去睇就得5折,但台仔話100¥就夠買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞