PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
依家for honor 個連線係紅nat
有咩方法解決
Ps4 連iphone上網 屋企無申請上網

買唔過
因為Streaming畫質好差下,仲未計會有Delay

利申 我試過你想做既野

用PSV玩算
用D錢買GAME好過

調返轉
Ps4 擺廳
喺房用電腦remote play

如果接受到個delay就okay既

我覺得冇delay wo 玩fifa都冇問題 但有時收得好差會斷線就真

試下先
電腦玩會點樣
現bb或者ds係唔係死硬

睇network 我玩過bloodborne都冇問題 不過好似話最低i5 試過公司用部2009既imac明顯有delay
有咩方法解決

申請上網

有中文化唔係唔買啩
仲要一集完結,應該非常易玩

今次中文係用台譯定港譯先?
另外你鬼知佢係咪一集完,機戰Z睇下出左幾多集

z有寫乜乜篇
應該又係兩set譯名

超級機械人大戰V2

已訂機戰

我都想買
但驚三分鐘熱度

唔洗驚
機戰2手跌得好慢
就算真係三分鐘熱度放返出去都唔會好傷

我買左好多隻
但全部爆唔到機 好似uncharted 人中0 依家齋擺封麈
有咩方法解決

同你一樣 down隻ud 試過見到99鐘+
有咩方法解決

同你一樣 down隻ud 試過見到99鐘+

最有效解決方法咪申請個家居寬頻
玩一個last of us都玩左半個幾月未爆
仲諗住白金佢再白金bloodborne
等我打第三個game會唔會已經過埋2017了

btw bloodborne係咪直接買The old hunter版就齊曬dlc

又話賣機?
btw 已經見到全新500gb slim賣2000

搵到人收先
玩一個last of us都玩左半個幾月未爆
仲諗住白金佢再白金bloodborne
等我打第三個game會唔會已經過埋2017了

btw bloodborne係咪直接買The old hunter版就齊曬dlc

我都爆左last of us無耐
不過冇追白金
HEA玩個幾月先爆
DLC個關最難玩,不過最刺激,過到好有成功感
for honor 佢一定要Online 打既意思係唔係要用3個月/1年會藉個d
定係就咁連wifi
新買ps4 唔係好熟
PS4出去買果個保養
有d話2xx
有d就80
有無分別
PS4出去買果個保養
有d話2xx
有d就80
有無分別

冇分別
PS4出去買果個保養
有d話2xx
有d就80
有無分別

貴有專業師傅同你跟
平得見習學徒同你跟

梗係冇分別
仁王成498都膠膠地
for honor 佢一定要Online 打既意思係唔係要用3個月/1年會藉個d
定係就咁連wifi
新買ps4 唔係好熟

定係就咁連wifi
新買ps4 唔係好熟

Psn plus 會藉
人中之龍直接玩第6 明唔明啲劇情
仁王成498都膠膠地

買數位版啦
人中之龍直接玩第6 明唔明啲劇情

試左用電腦搖控玩
lag到死
360p先叫做順
但好無癮
好在冇買pst v
bb100真係rip
PS4出去買果個保養
有d話2xx
有d就80
有無分別

冇分別

佢地點做到咁平
試左用電腦搖控玩
lag到死
360p先叫做順
但好無癮
好在冇買pst v
bb100真係rip

你屋企玩?
電腦同ps4用lan?
我720好順
試左用電腦搖控玩
lag到死
360p先叫做順
但好無癮
好在冇買pst v
bb100真係rip

你屋企玩?
電腦同ps4用lan?
我720好順

lan
同一個router添
就係隔離
但部電腦係8年貨仔既舊機
試左用電腦搖控玩
lag到死
360p先叫做順
但好無癮
好在冇買pst v
bb100真係rip

你屋企玩?
電腦同ps4用lan?
我720好順

lan
同一個router添
就係隔離
但部電腦係8年貨仔既舊機

要i5先會順 但好大程度關個network事 我ps4用wifi 電腦用lan 都會有時drop到360p 甚至斷線
如果我唔記得左密碼 忘記密碼又唔記得左生日日期可以點做
如果我唔記得左密碼 忘記密碼又唔記得左生日日期可以點做

俾返部機人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞