PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
上個月買完ps4,今個月就送手掣,屌你老味
我買過3,4款ps4用鍵鼠同轉插,全部都垃圾
最後買左最貴既xim4,你set得好既話真係勁似pc,有99%
開心使用中

幾多錢?
最後買左最貴既xim4,你set得好既話真係勁似pc,有99%
開心使用中

有冇用過venom?
評價如何?

有,第二好用係佢,hori千期唔好買,on9到震
想問下PS plus12個月plan, 有冇齋買plan唔跟game? PS store 個網唔係好搵到嘅?

開機搵

畢幫免費都唔要?
開心使用中

幾多錢?

好似見過最平九百幾都有
你當around $1000
但xim4真係 overall 最似pc嘅 device
利申: 我同上面木下巴打一樣都係試過hori然後覺得太垃圾之後買xim4
Psn 好似ff 15抵過另外兩隻 雖然ff15冇咩興趣
開心使用中

幾多錢?

好似見過最平九百幾都有
利申: 我同上面木下巴打一樣都係試過hori然後覺得太垃圾之後買xim4

hori有咩掣係屌得過
開心使用中

幾多錢?

好似見過最平九百幾都有

hori有咩掣係屌得過

你買嚟玩咩game嘅先?
如果係玩fps 嗰幾隻就一定垃圾
格鬥嗰隻制好似有鬼佬打街霸比賽嗰時打到爛
其他就冇乜點聽過

但係想買xim4/hori又或者其他 device 嘅人請留意
一定唔能夠做到100% pc效果
舉個例 你如果好快咁郁隻mouse
但console game set咗你準心郁嘅速度有一個limit
即係其實你俾盡都係用佢個limited speed 去郁個準心
所以未必做到pc 嗰隻極快轉向嘅效果
如果買左新機,部舊機係味要解除常用先?
sorry for 1999

yes

用PC入a/c解?

正常應該入舊機解
用PC解1年得1次

Catson

收到
想問下PS plus12個月plan, 有冇齋買plan唔跟game? PS store 個網唔係好搵到嘅?

開機搵

畢幫免費都唔要?

即係冇game送都係咁多錢?我以為冇game會平d

開機搵

畢幫免費都唔要?

本身都268
有冇人用Hkbn駁過lan線去ps4?
試過用modem LAN3同LAN4個位駁ps4但都連唔到
Setting 嗰度我係用簡易,揀曬自動,proxy 同hdcp(?)不使用

開機搵

畢幫免費都唔要?

本身都268

真係唔想要又唔急用咪試吓等12+3
但唔知等到幾時先有
舊版厚機機主留名
有冇巴打用pro 玩horizon?
係咪好撚正
得部厚機 諗緊換slim 定pro
利申:玩機戰V 同 等god of war 5
舊版厚機機主留名

舊版初代機
想問用緊lg 23mp68vq-p 連hdmi落ps4玩
但個mon點睇有冇喇叭?
因為見佢管網呢個model有
但連左hdmi又冇聲
咁多位有野請教
最近想將ps4駁落去個舊mon到玩
因為老豆時時都要睇電視
但我發現我個舊mon無hdmi既插頭
所以我去電腦鋪問然後買左一個轉換頭叫「hdmi to vdi」
番到屋企搞一大輪個mon都係折顯示「no signal」
係咪有啲咩我未買/買錯?
有冇巴打用pro 玩horizon?
係咪好撚正
得部厚機 諗緊換slim 定pro
利申:玩機戰V 同 等god of war 5

厚機性能同slim一樣,換黎做乜
開心使用中

幾多錢?

好似見過最平九百幾都有

hori有咩掣係屌得過

你買嚟玩咩game嘅先?
如果係玩fps 嗰幾隻就一定垃圾
格鬥嗰隻制好似有鬼佬打街霸比賽嗰時打到爛
其他就冇乜點聽過

但係想買xim4/hori又或者其他 device 嘅人請留意
一定唔能夠做到100% pc效果
舉個例 你如果好快咁郁隻mouse
但console game set咗你準心郁嘅速度有一個limit
即係其實你俾盡都係用佢個limited speed 去郁個準心
所以未必做到pc 嗰隻極快轉向嘅效果

試用過hori大掣 狗也不屌
咁多位有野請教
因為老豆時時都要睇電視
所以我去電腦鋪問然後買左一個轉換頭叫「hdmi to vdi」

建議買依款
咁多位有野請教
因為老豆時時都要睇電視

建議買依款

50蚊樓下
直接換mon一了百了
咁多位有野請教
因為老豆時時都要睇電視

hdmi同vga信號唔同
轉過去要轉信號
你舊野似係已經有呢個功能
買嗰時有冇試到正唔正常?
PS Plus 2017年3月免費遊戲 [3月9日開始]
• PS4《Resident Evil Umbrella Corps》 - 加入Umbrella Corps,在#生化危機 世界裡來一場視死如歸之戰!

• 在PS4《Tearaway Unfolded》 與小郵差揭露神奇紙藝世界的秘密!

• 在PS Vita《Severed》 內操控獨臂戰士,穿越夢魘般的世界,尋找她的家人。

※本月精選詳情:http://bit.ly/PSPlus_201703_lineup

https://www.youtube.com/watch?v=aQgoJexcKYg
Titan Souls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞