PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike

諗住入錢落psn買game
但就彈依個岀黎
有冇巴打同我有同樣情況
利申
試過幾張卡
電腦試過都係咁
地址都打埋

我係ps store 都係咁 有人話因為個名你要入CHAN TAI MAN 但ps 剩係入到CHAN TAIMAN 搞到唔得

我之前仲用到
係咪冇其他方法

Paypal??

我經paypal連信用卡 都係fail
個姓名唔俾有空格好on9

我得喎

我知好多人得
而家唯有買點數卡
想買slim
500gb夠唔夠玩?
同用電腦mon玩
直接插hdmi落mon係咪已經有聲?

可以
睇你個mon有無喇叭 無就用插個usb喇叭

我都係用以上既形式黎玩

你兩個有無睇標題
想買slim
500gb夠唔夠玩?
同用電腦mon玩

可以

我都係用以上既形式黎玩

你兩個有無睇標題

幫人都比人屌
想問下plus 今個月係咪無game 送呀?

好似個個月都係幾號先換
想問下有冇巴打試過出ws-37397-9,連唔到psn
可以點解決
想買slim
500gb夠唔夠玩?
同用電腦mon玩

可以

我都係用以上既形式黎玩

你兩個有無睇標題

幫人都比人屌

個個post隔幾頁(都唔知有無)就有人問一次,答咪等於幫凶

個post係機主討論區唔撚係買機討論區

好似個個月都係幾號先換

琴日上facebook見到有人問
個小編話今日公佈
想買slim
500gb夠唔夠玩?
同用電腦mon玩

可以

我都係用以上既形式黎玩

你兩個有無睇標題

幫人都比人屌

引晒啲撚屌入嚟問

好似個個月都係幾號先換

琴日上facebook見到有人問
個小編話今日公佈

每個月8號轉game
一般20幾號就公佈
假期再早d
如果有大作就會做埋宣傳
想問下有冇巴打試過出ws-37397-9,連唔到psn
可以點解決

岩岩買左部Ps4 想問歷年有咩經典game 一定要玩
對上一次打ps 要去番7,8年前

no man sky

no man sky

no man sky

Division

no man sky

Division

Division有咩特別

no man sky

Division

Division有咩特別

diu 好狗

no man sky

Division

star war
外國jj 買左部ps4 pro
想問下有咩方法用外國信用卡買到中文版game

開個香港acc就ok

唔得呀 佢唔比我用外國visa
如果買左新機,部舊機係味要解除常用先?
sorry for 1999

開個香港acc就ok

搵香港人幫手
如果買左新機,部舊機係味要解除常用先?
sorry for 1999

yes

no man sky

Division

star war

Mafia 3

no man sky

Division

star war

Mafia 3

the order 1886

開個香港acc就ok

搵香港人幫手

得左 用外國卡開香港paypal
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞