PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
(新手求賜教)想問下平時同fd party可唔可以唔用佢原廠跟機果個earphone?好唔舒服又淨係得一邊
但係我插其他耳機又講唔到野(雖然聽到聲)
想問下,我玩until dawn: rush of blood時,VR有時會無聲,但電視又有聲出

已經兩條hdmi都係用佢包嗰條,有無人試過?
想問下,我玩until dawn: rush of blood時,VR有時會無聲,但電視又有聲出

已經兩條hdmi都係用佢包嗰條,有無人試過?

until dawn ps4 pro 有時fps好低
你會唔會
想買27吋 mon 1440p
用來做電腦mon同打ps4,
想問下係味真係好蒙?
如果太蒙可能買多個24吋1080p mon算 但就哂位

利申:而家1080p 32吋電視打

唔點對點

如果換ps4 pro解唔解決到問題,會唔會有1440p,定淨係得4k?

no 1440p
真田丸 三月三十號岀繁中版啦

等左好耐

我睇緊日劇真田丸至有興趣
我屌
部ps4有港服和日服兩個户口
平時都係log in入港户口玩remote

但今日就唔俾我咁做
正常程序係開機,log in 港,然後喺著住制既情況再插usb線入電腦連線

電腦連接到畫面但佢熄左我手制既電
當我按ps制,畫面就顯示港日户口的切換
我一揀港户口佢就斷我remote play

相反,我先log in入日服
再連接電腦,佢就無斷我手制電

Sorry for 1999 and 求救
我屌
部ps4有港服和日服兩個户口
平時都係log in入港户口玩remote

但今日就唔俾我咁做
正常程序係開機,log in 港,然後喺著住制既情況再插usb線入電腦連線

電腦連接到畫面但佢熄左我手制既電
當我按ps制,畫面就顯示港日户口的切換
我一揀港户口佢就斷我remote play

相反,我先log in入日服
再連接電腦,佢就無斷我手制電

Sorry for 1999 and 求救

要set login acc做常用acc

好多Game 都未優化

優化

Optimize 咁你釋囉

翻譯

正一死大陸狗

唔撚係掛 非pro機唔lag wo

改善下話 優化

Improve 同optimise係兩樣野
Optimise有將一樣好好嘅樣變得仲好嘅意思

完善
真田丸 三月三十號岀繁中版啦

等左好耐

我睇緊日劇真田丸至有興趣

之前去完大阪所以有興趣
買gold headset 定platinum 好 買嚟for玩r6同uc4

Optimize 咁你釋囉

翻譯

正一死大陸狗

唔撚係掛 非pro機唔lag wo

改善下話 優化

Improve 同optimise係兩樣野
Optimise有將一樣好好嘅樣變得仲好嘅意思

完善

改善,完善同優化差好遠
有咩多人連線game好玩同多人玩?
岩岩搵番隻divisions 出黎玩,連線極都搵唔到街隊玩
點down d預購左既遊戲

BF1
Overwatch

我都想知
一個打ps4好悶

BF1
Overwatch

有無唔係PVP PVP玩到好大壓力

BF1
Overwatch

alienation

我都想知
一個打ps4好悶

諗住新出ghost recon終於有隻可以同friend 玩
但個beta令人好卻步

BF1
Overwatch

alienation

仁王合作過關mode
隻討鬼傳2共鬥版有冇巴打試左係點
屌 部ps4放起廳 起房remote play都收得好差 谷鳩氣搬返入房直頭以後remote play算
屌 部ps4放起廳 起房remote play都收得好差 谷鳩氣搬返入房直頭以後remote play算

Psv wifi 得2.4ghz冇辦法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞