PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有冇人有興趣買果隻超級機器人大戰

有中文化唔係唔買啩
仲要一集完結,應該非常易玩

今次中文係用台譯定港譯先?
另外你鬼知佢係咪一集完,機戰Z睇下出左幾多集

z有寫乜乜篇
應該又係兩set譯名

超級機械人大戰V2

已訂機戰
我覺得自己$200收到battlefield one 好勁

之前減價果陣255入左
btw而家人中6二手幾銀度?

有人放人中6 $270

前個禮拜心急想買 收左$300
但明明自己仲玩緊0 極都未買

我都係爆左手頭上d game先買咋

上個月入手係280
快快手打完下個月放250-280 先

有中文化唔係唔買啩

z有寫乜乜篇
應該又係兩set譯名

超級機械人大戰V2

已訂機戰

我都想買
但驚三分鐘熱度
仁王周圍都無貨

出貨保守
反應又好過預期

全世界都缺貨

數位版

見到有,賣498-538
返去買數位算

等下啦,買實體碟打爆都可以放番出去

週末無野玩, 等唔到
仁王周圍都無貨

出貨保守
反應又好過預期

全世界都缺貨

數位版

返去買數位算

週末無野玩, 等唔到

收隻2手啦
全新個價
仁王周圍都無貨

出貨保守
反應又好過預期

全世界都缺貨

數位版

返去買數位算

週末無野玩, 等唔到

收隻2手啦
全新個價

2手都冇啦,又唔夠人搶得快
有部大電視係廳到
PS4係房
咁想係大電視到玩PSVTV買唔買得過

買唔過
因為Streaming畫質好差下,仲未計會有Delay
有部大電視係廳到
PS4係房

買唔過

利申 我試過你想做既野
有部大電視係廳到
PS4係房

買唔過

利申 我試過你想做既野

用PSV玩算
用D錢買GAME好過
有部大電視係廳到
PS4係房

買唔過

利申 我試過你想做既野

用PSV玩算
用D錢買GAME好過

調返轉
Ps4 擺廳
喺房用電腦remote play
有部大電視係廳到
PS4係房

買唔過

利申 我試過你想做既野

用PSV玩算
用D錢買GAME好過

調返轉
Ps4 擺廳

如果接受到個delay就okay既
有部大電視係廳到
PS4係房

買唔過

利申 我試過你想做既野

用PSV玩算
用D錢買GAME好過

調返轉
Ps4 擺廳

我覺得冇delay wo 玩fifa都冇問題 但有時收得好差會斷線就真
有部大電視係廳到
PS4係房

買唔過

利申 我試過你想做既野

用PSV玩算
用D錢買GAME好過

調返轉
Ps4 擺廳

我覺得冇delay wo 玩fifa都冇問題 但有時收得好差會斷線就真

試下先
電腦玩會點樣
現bb或者ds係唔係死硬
Fifa lag 係咪正常
已經係1000MB 寬頻
玩一個last of us都玩左半個幾月未爆
仲諗住白金佢再白金bloodborne
等我打第三個game會唔會已經過埋2017了

btw bloodborne係咪直接買The old hunter版就齊曬dlc

btw bloodborne係咪直接買The old hunter版就齊曬dlc

又話賣機?
btw 已經見到全新500gb slim賣2000
Ps4係咪要pro先support vr?

Sorry 個問題好on9
不過搵黎搵去都搵唔到答案

有中文化唔係唔買啩

z有寫乜乜篇
應該又係兩set譯名

超級機械人大戰V2

已訂機戰

我都想買
但驚三分鐘熱度

唔洗驚
機戰2手跌得好慢
就算真係三分鐘熱度放返出去都唔會好傷

普通ps4都support vr,不過會變左極低清版

點解咁都要問

點解咁都要問

想玩 諗緊買唔買部新

點解咁都要問

想玩 諗緊買唔買部新

要玩VR就換埋pro,認真
PS4新手一問,d game嘅code有咩用?連code同唔連會否影響打機?
PS4新手一問,d game嘅code有咩用?連code同唔連會否影響打機?

通常多左D唔等洗既野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞