PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
求救

係外國讀書
得張香港銀行既垃圾銀聯提款卡
同英國銀行卡同paypal
岩岩開左個香港psn ac想買ps plus
張卡同個paypal都用唔到
好肯定兩者都冇事因爲uk psn ac都用到
有冇咩方法解救
之前係首批入ps4,今次應該會等特別版pro先入

X2 講真真係唔急

同首批入ps4,如果冇病冇痛應該ps5出先換
求救

係外國讀書
得張香港銀行既垃圾銀聯提款卡
同英國銀行卡同paypal
岩岩開左個香港psn ac想買ps plus
張卡同個paypal都用唔到
好肯定兩者都冇事因爲uk psn ac都用到
有冇咩方法解救

去遊戲點數網買預付卡入落PSN acc買game
有無巴打知邊到仲有20週年灰色個撚屌手制買?

我有個全新未開

求放!!!!

如果巴打肯合理價割愛,可以即日就師兄交收
我由上個post搵到依家

人唔喺香港
返到屋企影張相俾你睇吓先

巴打

係咪呢隻?

係啊

巴打會唔會割愛

呢隻早排涼粉唔係三百幾隨便買咩
我之前話過horizon好伏,等我解釋下先,之前我玩過toysoul個試玩,你絕對想像唔到隻game係玩咩,屌竟然同uncharted玩埋同一樣野,就係爬牆,爬完牆要跳落隻怪到,繼續爬,上到頭頂插下野就完左,你覺得伏唔伏。

同埋之前十個有九個人都以為係外國版芒亨,結果係單機game,女主角又樣衰

https://youtu.be/y64RYTiixd4

上面條片頭兩分鐘就係我玩過既野我都係睇完條片先改觀

汪達與巨像都係咁玩,但一直都俾人話係神作喎

聽完佢個講法我都第一時間諗起汪達

除非佢故事搭救,好似witcher咁,否則雷聲大雨點小

同埋我覺得佢響古代打機械生命呢樣真係
如果又係女角、又係打機械生命,我玩nier 唔好?

畫風節奏爭咁遠

好似係未來滅世
兩隻唔同類型

其實咁先撞到正

唔係淨係up到fps咩

仲唔夠?

其實都岩
大部分ps4玩家分唔到高低fps
唔係 連穩定同唔穩定fps都分唔到

明明仲有sata3 1080p remote play 光纖 5ghz wifi
會唔會又冇分別

sata 3 發揮唔到速度

廳用緊Sony 55" X800D 玩Fifa
兩部真心差唔多

你剩玩一隻Fifa 就冇所謂

用FIFA黎講

FIFA 多人玩
有無巴打知邊到仲有20週年灰色個撚屌手制買?

我有個全新未開

求放!!!!

如果巴打肯合理價割愛,可以即日就師兄交收
我由上個post搵到依家

人唔喺香港
返到屋企影張相俾你睇吓先

巴打

係咪呢隻?

係啊

巴打會唔會割愛

呢隻早排涼粉唔係三百幾隨便買咩

佢個優惠好似係2月10到16既
但我11號去問佢講到一早都無哂
唔知係10號已經無哂定再之前已經無哂
岩岩打左去涼粉再問
佢地話3月會再返貨
之前話日ser有兩隻刺客信條game100¥,琴日睇返變左千幾¥,有無巴打都係咁
岩岩打左去涼粉再問
佢地話3月會再返貨

咁巴打記得捕住唔好再錯過喇
好有毅力
有冇人係房打機
想買部24'' 電視入房打,有冇巴打有推介
最多2千咁上下價位
有冇人係房打機
最多2千咁上下價位

電視定mon呀大
之前話日ser有兩隻刺客信條game100¥,琴日睇返變左千幾¥,有無巴打都係咁

有無可能呀
會唔會你睇錯
幾時先有新色

有無可能呀
會唔會你睇錯

日服係有優惠 可能完左
岩岩打左去涼粉再問
佢地話3月會再返貨

咁巴打記得捕住唔好再錯過喇

一定唔會
啱啱買左機
上網登記延長保養服務但入唔到my page
有冇巴打知可以點做?唔該
個個機戰尼爾
有冇人買魔女百騎
1代劇情幾鬱下
啱啱買左機

轉browser
準機主
想問有咩game 可以同fd 連線合作闖關係好玩
for honor? 仁王?
有冇人係房打機
最多2千咁上下價位

電視定mon呀大

http://www.lg.com/hk/monitor/lg-24MT58DF-WH
半年前買$1790,可電視可Mon有喇叭,一插即打
啱啱買左機

轉browser

用左三個都唔得
佢話將你重新導向的次數過多
用wifi上網,打到機,用手機入ps store買完game都downlod到
但點解偏偏係ps4就入唔撚到ps store?
有無人幫到我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞