PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
屌 部ps4放起廳 起房remote play都收得好差 谷鳩氣搬返入房直頭以後remote play算

Psv wifi 得2.4ghz冇辦法

攪到玩online成日玩玩斷線好冇癮
屌 部ps4放起廳 起房remote play都收得好差 谷鳩氣搬返入房直頭以後remote play算

好似我咁囉 廳pro 房ps4
有咩多人連線game好玩同多人玩?
岩岩搵番隻divisions 出黎玩,連線極都搵唔到街隊玩

BF1
Overwatch

有無唔係PVP PVP玩到好大壓力

fifa
有咩多人連線game好玩同多人玩?
岩岩搵番隻divisions 出黎玩,連線極都搵唔到街隊玩

我都想知
一個打ps4好悶

諗住新出ghost recon終於有隻可以同friend 玩
但個beta令人好卻步

Ok 啦 算合格啦
大家用邊款街機制?
有無爸打試玩左隻ghost recon wildland....
根本係槍版farcry...
仲要d載具物理做得超差
Ubisoft真係垃圾黎
有無爸打試玩左隻ghost recon wildland....
仲要d載具物理做得超差

玩左3個字del左
仲要d載具物理做得超差

玩左3個字del左

早排仲諗住預購 玩咗3個字覺得好撚垃圾
大家用邊款街機制?

想操某隻格game 唔好買hori/mini制
大家用邊款街機制?

想操某隻格game 唔好買hori/mini制

用咗Madcatz好多年
又話二月免費game 有until dawn , 點解上去睇無架,係咪完左?
仲要d載具物理做得超差

玩左3個字del左

好伏,斷線,中bug樣樣齊,
但都應該買,近期得依隻game可以4個人玩pve
又話二月免費game 有until dawn , 點解上去睇無架,係咪完左?

until dawn 係額外送,於廿二號完左
巴打們用開咩耳機玩ps4
有無推介?
仲要d載具物理做得超差

玩左3個字del左

好伏仲買
仲要d載具物理做得超差

玩左3個字del左

好伏仲買

明知伏都有勇氣買
仲要d載具物理做得超差

玩左3個字del左

好伏仲買

明知伏都有勇氣買

應該係想同fd玩先侷買
仲要d載具物理做得超差

玩左3個字del左

好伏仲買

明知伏都有勇氣買

應該係想同fd玩先侷買

好似division咁4個傻hi玩都幾過癮
利申唔鍾意打對戰

玩左3個字del左

好伏仲買

明知伏都有勇氣買

應該係想同fd玩先侷買

利申唔鍾意打對戰

如果瘋狂斷線咪大撚獲

玩左3個字del左

好伏仲買

明知伏都有勇氣買

應該係想同fd玩先侷買

利申唔鍾意打對戰

如果瘋狂斷線咪大撚獲

無得揀得依隻可以4個人玩pve

好伏仲買

明知伏都有勇氣買

應該係想同fd玩先侷買

利申唔鍾意打對戰

如果瘋狂斷線咪大撚獲

division好玩在pvp(個人認為)
但wildland 希望你玩到一個月

好伏仲買

明知伏都有勇氣買

應該係想同fd玩先侷買

利申唔鍾意打對戰

如果瘋狂斷線咪大撚獲

division好玩在pvp(個人認為)
但wildland 希望你玩到一個月

我覺得玩alienation好過呢隻
仲要d載具物理做得超差

咩野叫槍版far cry
除左新個隻古代版 其他4集都用槍
仲要d載具物理做得超差

咩野叫槍版far cry
除左新個隻古代版 其他4集都用槍

Sor我表達得差
Farcry3,4都好玩,古代好悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞