PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
想問下我ps3果陣已經買左兩支ps move
可唔可以用黎對應返而家部ps4同ps vr架

利申: 未買ps vr

可以
但係ps3 個cam 唔用得

可以
但係ps3 個cam 唔用得

唔該哂
即係買個ps vr+cam set就ok

可以
終於玩完mgsv
Quiet

其實最撚恐怖係個醫師
利申玩到一半都無 唔好劇透

我都覺
佢問左我一條關於佢嘅問題
令我覺得佢根本係………

每次見到佢都心寒到仆街

仲要養烏鴉 仲要有齊我啲friend個樣嘅書
仲要係間廢屋入面
部機得返30G想DOWN隻GAME 15G幾都唔比我DOWN話無位
一開機就話系統錯誤
尋日都無事
部機得返30G想DOWN隻GAME 15G幾都唔比我DOWN話無位

唔留位 load唔到 好似係

唔留位 load唔到 好似係

原本夠位Down,隻Watch Dogs2更新成10G幾就變咗唔夠位
想買部PS4 PRO玩仁王同horizon zero dawn, 不過pro機又冇貨
想買部PS4 PRO玩仁王同horizon zero dawn, 不過pro機又冇貨

關我地撚事

20號開訂,唔好得個想字,要玩就準時十點搶
bh7 夜晚唔敢玩

20號捕實個online store先

機主討論區呀
咪撚幫非機主啦
而家ps4 係500gb, 諗緊好唔好換2TB, 定係遲下用外置就算
有外置用外置啦
利伸:自己換2tb hdd
有外置用外置啦

有冇推薦用邊隻?
有外置用外置啦

有冇推薦用邊隻?

我個陣去黃金是但買
換左成年乜事都無
而家ps4 係500gb, 諗緊好唔好換2TB, 定係遲下用外置就算

外置唔知會唔會唔夠快

外置唔知會唔會唔夠快

舊ps4的話外置會快d
USB3.0 vs SATA2.0
知唔知PSVTV最平邊度買
有無人知邊度可以trade in ps4 做ps4 pro 屌而家玩just cause3 都窒

外置唔知會唔會唔夠快

舊ps4的話外置會快d
USB3.0 vs SATA2.0

買多隻死雞2TB隊落去先
有無人知邊度可以trade in ps4 做ps4 pro 屌而家玩just cause3 都窒

放部舊嘅上網賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞