PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
發現有位會員本身已經有隻仁王
仲係二手區買仁王
疑似買黎轉手賺錢

賺得幾多丫 來回交收 又要搵買賣家
果幾十蚊咪又佢賺

可能幫朋友收呢

如果巴打發現佢有疑似收賣佬行為 可以係果邊開post舉報佢 通知整template位巴打加落template度
二手區目的就係想大家可以平d咁收隻二手 唔係炒賣二手
仲係二手區買仁王
疑似買黎轉手賺錢

果幾十蚊咪又佢賺

可能幫朋友收呢

如果巴打發現佢有疑似收賣佬行為 可以係果邊開post舉報佢 通知整template位巴打加落template度

但係本身有game再收game未必係炒game
學樓上話齋可以係幫人收

如果佢同時放+收先叫有確實證據
仲係二手區買仁王
疑似買黎轉手賺錢

果幾十蚊咪又佢賺

可能幫朋友收呢

但係本身有game再收game未必係炒game
學樓上話齋可以係幫人收

如果佢同時放+收先叫有確實證據

所以無post 佢個名岀黎
廢事比人屌返轉頭
Last of us remastered 好無玩

神game, 無可能唔玩

ps4版會頭暈

屌 我都覺

暈緊

原來咁多人都覺 解唔解釋到點解會咁
戰國無雙4 empire之類既舊game係邊易買D
psn 有就有但要4舊水 ...

好景睇下
話說三月psn免費仲未有
https://www.youtube.com/watch?v=BB1RHi8HojY
hi 有無巴打入碟壞左試過跟佢做?
我想問條片入面4:30 個螺絲批係邊度買?
買過兩支都唔岩插

試過work

用一字批黎開

我都好奇幾時知
今個月先岩岩成為機主

我都好奇幾時知
今個月先岩岩成為機主

索尼個個月遲幾日先講,遲d會唔會遲一個月

可以等psn特價
光榮d game 成日有平

可以等psn特價
光榮d game 成日有平

等緊信長之野望平

諗住入錢落psn買game
但就彈依個岀黎
有冇巴打同我有同樣情況
利申
試過幾張卡
電腦試過都係咁

諗住入錢落psn買game
但就彈依個岀黎
有冇巴打同我有同樣情況
利申
試過幾張卡
電腦試過都係咁
地址都打埋
好少人玩let it die
Last of us remastered 好無玩

神game, 無可能唔玩

ps4版會頭暈

屌 我都覺

暈緊

原來咁多人都覺 解唔解釋到點解會咁

FPS唔夠
BF1 + TITANFALL 2 豪華裝 38X 抵唔抵?
外國jj 買左部ps4 pro
想問下有咩方法用外國信用卡買到中文版game
想問下,滑鼠果d係咪有轉插?
https://www.youtube.com/watch?v=BB1RHi8HojY
買過兩支都唔岩插

試過work

用一字批黎開

巴打係咪用好細既一字批開?
試過好多支都唔岩插
買過兩支都唔岩插

試過work

用一字批黎開

試過好多支都唔岩插

係雜貨舖賣十幾蚊一盒有六支批嗰啲已經開到

我都好奇幾時知
今個月先岩岩成為機主

索尼個個月遲幾日先講,遲d會唔會遲一個月

星期二(28號)見到fb話星期三(1號)先會講
買過兩支都唔岩插

試過work

用一字批黎開

試過好多支都唔岩插

係雜貨舖賣十幾蚊一盒有六支批嗰啲已經開到

試下先 唔該巴打
夜麻麻玩unti dawn真係嚇到賴屎
Horizon真係好撚好玩
全力endorse真係唔同d
夜麻麻玩unti dawn真係嚇到賴屎

熄聲玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞