PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
有冇人試過駁左LAN線之後佢要你輸入PPPOE 我明明入左個正確既ID 同PW 但佢都係話我錯 我用返果個ID 同PW 入落上網間野都入到

有冇經router呀
終於我都有資格係度講野,btw如果信和邊間買二手game無伏

好景多選擇D

樂景邊到有

你唔嫌麻煩係隔離post約交收好過

想快d買到一部份game玩,今日裝到機
終於我都有資格係度講野,btw如果信和邊間買二手game無伏

好景多選擇D

樂景邊到有

一上電梯果兩間

好景多選擇D

景邊到有

好景
好景多d 定信和多2手game 多d ??
想搵隻舊game

同埋想問d pes ,nba 2k 系列
個連線玩係咪有一日會到期?
琴日買左隻2k , 佢有張紙寫住去到31/12/18
我之前話過horizon好伏,等我解釋下先,之前我玩過toysoul個試玩,你絕對想像唔到隻game係玩咩,屌竟然同uncharted玩埋同一樣野,就係爬牆,爬完牆要跳落隻怪到,繼續爬,上到頭頂插下野就完左,你覺得伏唔伏。

同埋之前十個有九個人都以為係外國版芒亨,結果係單機game,女主角又樣衰

https://youtu.be/y64RYTiixd4

上面條片頭兩分鐘就係我玩過既野我都係睇完條片先改觀
想搵隻舊game

個日期係送比你既特典到期日黎,隻game玩到ps5出都仲可以繼續玩
我之前話過horizon好伏,等我解釋下先,之前我玩過toysoul個試玩,你絕對想像唔到隻game係玩咩,屌竟然同uncharted玩埋同一樣野,就係爬牆,爬完牆要跳落隻怪到,繼續爬,上到頭頂插下野就完左,你覺得伏唔伏。

同埋之前十個有九個人都以為係外國版芒亨,結果係單機game,女主角又樣衰

汪達與巨像都係咁玩,但一直都俾人話係神作喎

好景多選擇D

景邊到有

好景

鋪頭買二手算貴價
保養卡係咪福仁買平啲?
想搵隻舊game

個日期係送比你既特典到期日黎,隻game玩到ps5出都仲可以繼續玩

mypark server係有期限架
唔VR既話,Pro其實玩落同Slim 無咩大分別
ps4 pro 玩witcher3有冇60fps
想搵隻舊game

mypark server係有期限架

2k唔清楚,fifa14依家仲玩得

你有用過pro玩vr?
聽講都係唔大分別

汪達與巨像都係咁玩,但一直都俾人話係神作喎

ps出既獨佔就係神作
ps4 pro 玩witcher3有冇60fps

穩30就偷笑啦

分唔到真係冇分別
Slim間唔中會lag一兩下,pro應該好好多
而家pro係咪有現貨,兩個禮拜前入左slim,想轉pro
而家pro係咪有現貨,兩個禮拜前入左slim,想轉pro

等到出ps5 都未有
之前買左 PSN 12mth + 1886,今日係第14日,我仲未收到個game code
之前買左 PSN 12mth + 1886,今日係第14日,我仲未收到個game code

揾客服
上黎問有撚用咩
二手game fb / 同巴打收會便d
除左fb 群組/信和 仲有邊度有二手game 賣
沙田好運有無?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞