PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
老老實實DS3完勝仁王
打擊感
王AI
怪物AI
陰人地圖設計

SEGA
舊機用一千蚊比人升做2TB係咪不智

真係咁多game 要玩?

同人開心share game 本身得500gb
老老實實DS3完勝仁王
打擊感
王AI
怪物AI
陰人地圖設計

SEGA

Koei 自膠

多game玩唔奇
但有冇需要同時玩咁多
仲有4.5系統可以用外置hdd裝game
唔洗換 一千夠買4tb

第時如果壞機 咁我換返個hdd落去新機得唔得
屌until dawn玩到開始走入屋唔撚敢玩

你咁樣玩唔到恐怖驚架喎

要放假日頭先敢玩
until dawn 襟錯or miss左 圖圈 交叉 三角形 正方形 搞到Jessica bb 死左

收皮啦屌 劇透
利申:一早白金

唔係話每個人都有機會死咩
唔算劇透啦

要放假日頭先敢玩

較光d咪得囉
想問ps4 pro跟機條電源線係咪已經夠靚?如果有得升級條電源線,應該點同個老闆講?因為我唔知條電源線叫咩名(我係MIJ版)

第一次見人咁問,會好聲啲

有得
任何關電嘅都會影響畫面同聲音
電源線都唔例外

btw
回正題
可以拎埋條power cable去ssp d音響店搵
我個人無記錯係叫英製8字尾電源線

見人玩音響玩埋電線插蘇電箱
靚電源好似冇咁易壞

ps4又唔係咩靚野
搞咁多野係咪真係有明顯分別

嗱買條armored 線拖條三箱入屋整隻獨立電箱比部PS4立刻畫靚聲甜添啊

多game玩唔奇
但有冇需要同時玩咁多
唔洗換 一千夠買4tb

係多game多到山積
玩完先裝囉,同時開兩隻黎玩已經好夠

多game玩唔奇
但有冇需要同時玩咁多
唔洗換 一千夠買4tb

係多game多到山積

2k, FIFA, battlefield 加多兩三隻大作同自己鍾意個d
until dawn 襟錯or miss左 圖圈 交叉 三角形 正方形 搞到Jessica bb 死左

收皮啦屌 劇透

唔算劇透啦

我都覺
所以我覺得自己救唔到Jessica bb 同約翰克~(
我反應遲鈍

要放假日頭先敢玩

較光d咪得囉

無用
個氣氛恐怖
想問ps4 pro跟機條電源線係咪已經夠靚?如果有得升級條電源線,應該點同個老闆講?因為我唔知條電源線叫咩名(我係MIJ版)

第一次見人咁問,會好聲啲

有得
任何關電嘅都會影響畫面同聲音
電源線都唔例外

btw
回正題
可以拎埋條power cable去ssp d音響店搵
我個人無記錯係叫英製8字尾電源線

見人玩音響玩埋電線插蘇電箱
靚電源好似冇咁易壞

ps4又唔係咩靚野
搞咁多野係咪真係有明顯分別

嗱買條armored 線拖條三箱入屋整隻獨立電箱比部PS4立刻畫靚聲甜添啊

Ps4玩家大把錢
十幾廿萬影音設備
聲畫幾何級數上升

多game玩唔奇
但有冇需要同時玩咁多
唔洗換 一千夠買4tb

係多game多到山積

好似話遲下update支援外置harddisc

收皮啦屌 劇透

唔算劇透啦

我都覺
我反應遲鈍

死左即刻關機就係之前個save
一係用psn backup

收皮啦屌 劇透

唔算劇透啦

我都覺
我反應遲鈍

即刻關game先岩

要放假日頭先敢玩

較光d咪得囉

無用
個氣氛恐怖

其實最撚恐怖係個醫師
利申玩到一半都無 唔好劇透

收皮啦屌 劇透

唔算劇透啦

我都覺
我反應遲鈍

即刻關game先岩

Jessica bb 已死
下次重玩再見

要放假日頭先敢玩

較光d咪得囉

無用
個氣氛恐怖

其實最撚恐怖係個醫師

我都覺
佢問左我一條關於佢嘅問題
令我覺得佢根本係………

其實最撚恐怖係個醫師

我都覺
令我覺得佢根本係………[/quote]
每次見到佢都心寒到仆街

其實最撚恐怖係個醫師

我都覺
令我覺得佢根本係………

每次見到佢都心寒到仆街
想問下我ps3果陣已經買左兩支ps move
可唔可以用黎對應返而家部ps4同ps vr架

利申: 未買ps vr
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞