PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
三月送D咁既驚
唔怕俾老任搶客咩
巴打們,係咪有滑鼠轉插?

陪fd玩bf1,但唔想洗多千幾買滑鼠

個轉插都>800啦
買左slim 500
送手制同人中6

呢個真係抵屌到喊

求巴打唔好屌 我係PS3機主
想問巴打呢set野響邊度買? game有冇得揀跟horizon?

個轉插都>800啦

咁我學下用手制玩算
買左slim 500
送手制同人中6

呢個真係抵屌到喊

想問巴打呢set野響邊度買? game有冇得揀跟horizon?

ps3機主你咪開ps3機主討論區囉

個轉插都>800啦

咁我學下用手制玩算

不過我見人話 買完好伏 even鍵鼠/轉插
唔肯定係咪因為佢隻game都係用緊手制輔助/driver 你用鍵鼠都無得轉做鍵鼠輔助/driver
三月送D咁既驚
唔怕俾老任搶客咩

可能上兩個月用晒全年quota
三月送D咁既驚
唔怕俾老任搶客咩

老任又free咩game咁巴閉呀
三月送D咁既驚
唔怕俾老任搶客咩

不嬲都係咁架啦
不過老任 狗也不撚柒屌啦
三月送D咁既驚
唔怕俾老任搶客咩

不嬲都係咁架啦
不過老任 狗也不撚柒屌啦

果部野今時今日都可以冇中文介面

個轉插都>800啦

咁我學下用手制玩算

不過我見人話 買完好伏 even鍵鼠/轉插
唔肯定係咪因為佢隻game都係用緊手制輔助/driver 你用鍵鼠都無得轉做鍵鼠輔助/driver

我係白金左人中6,放返出去先收bf1陪fd玩
買左slim 500
送手制同人中6

呢個真係抵屌到喊

我信和m樓個間唔記得咩名
你去睇下
買左slim 500
送手制同人中6

呢個真係抵屌到喊

你去睇下

你係咪唔識睇標目
買左slim 500
送手制同人中6

呢個真係抵屌到喊

你去睇下

你係咪唔識睇標題
買左slim 500
送手制同人中6

呢個真係抵屌到喊

你去睇下

唔該巴打
想問下各位巴絲,VR 幾時先有貨?
我見仲炒緊 ALL IN ONE 要貴多5 600蚊
ffxv+12個月 $399

攪咩

屌得過喎

呢個有興趣,可以考慮幾日先買,都係15號收code
ffxv+12個月 $399

攪咩

屌得過喎

呢個有興趣,可以考慮幾日先買,都係15號收code

FF15唔係伏野咩?
ps+個3個plan揀邊隻game好

梗係 bloodborne 喇

本身想玩titan fall好耐
但bloodborne又免費
好難揀

見佢bloodborne張圖應該係唔包dlc

注意 Bloodborne係無連dlc 小心中伏
想問下PS plus12個月plan, 有冇齋買plan唔跟game? PS store 個網唔係好搵到嘅?
想問下PS plus12個月plan, 有冇齋買plan唔跟game? PS store 個網唔係好搵到嘅?

開機搵
我買過3,4款ps4用鍵鼠同轉插,全部都垃圾
最後買左最貴既xim4,你set得好既話真係勁似pc,有99%
開心使用中
買左slim 500
送手制同人中6

呢個真係抵屌到喊

上sony特許經營既鋪就買得 game定好左 冇得揀
我買過3,4款ps4用鍵鼠同轉插,全部都垃圾
最後買左最貴既xim4,你set得好既話真係勁似pc,有99%
開心使用中

有冇用過venom?
評價如何?

開機搵

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞