PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
屌until dawn玩到開始走入屋唔撚敢玩

你咁樣玩唔到恐怖驚架喎

不嬲都玩唔到
但個故事同system好似好正咁

其實最撚恐怖係個醫師
利申玩到一半都無 唔好劇透

我都覺
佢問左我一條關於佢嘅問題
令我覺得佢根本係………

每次見到佢都心寒到仆街

仲要養烏鴉 仲要有齊我啲friend個樣嘅書
仲要係間廢屋入面

夠了不要再透
壞機
真係要屌一屌,隻god wars 出中文係好, 但d字唔好再hea d...咩件年代呀新細明體?
屌until dawn玩到開始走入屋唔撚敢玩

你咁樣玩唔到恐怖驚架喎

不嬲都玩唔到
但個故事同system好似好正咁

你係巴定絲
真心依隻唔會驚
個氣氛似偵探遊戲多啲
想買部PS4 PRO玩仁王同horizon zero dawn, 不過pro機又冇貨

20號開訂,唔好得個想字,要玩就準時十點搶

機主討論區呀
咪撚幫非機主啦

打幾隻字幫到人點解唔幫
想買部PS4 PRO玩仁王同horizon zero dawn, 不過pro機又冇貨

20號開訂,唔好得個想字,要玩就準時十點搶

機主討論區呀
咪撚幫非機主啦

打幾隻字幫到人點解唔幫

因為個撚個老憑咁囉 明明d資訊google下已經揾到
而且少人問都算 你掃下第一二既機主post 都唔撚係機主討論既 7-8成問買機
隻Horizon zero dawn有冇連機元素 定純單機Rpg
UNTIL DAWN第8章
玩兩次都死
隻Horizon zero dawn有冇連機元素 定純單機Rpg

單機,唔洗諗一手直接買2手啦,佢個理念幾好,出online 會幾正,不過畫面就一定純單機好d
有無人知邊度可以trade in ps4 做ps4 pro 屌而家玩just cause3 都窒

我都想換左部舊ps4佢,想知有冇鋪頭可以舊機加錢換新機
屋企仲有部ps3同幾十隻game
上年到依家破產都唔掂, g gen ,fate, 人中6, nier, horizon, 有錢買都無時間玩,重要留時間3月 gvg beta
zero dawn同ghost recon
不過睇住好驚
不過睇住好驚

呢兩隻都驚
不過睇住好驚

呢兩隻都驚

行字出唔到 我係睇住for honor個垃圾ser
驚ghost recon muti會收皮
有fd好鍾意玩rainbow six 諗住叫佢入坑
早幾日出左slim,想玩咪買做乜一定要等pro
利申間房剩係放得落22吋
有無人知邊度可以trade in ps4 做ps4 pro 屌而家玩just cause3 都窒

我都想換左部舊ps4佢,想知有冇鋪頭可以舊機加錢換新機
屋企仲有部ps3同幾十隻game

所謂加錢換機啲鋪頭咪又係當收二手再補差價
我想問呢人中0經營生意個到
個到啲小姐 顧問 會有圓圈 交叉 三角形黎表示好定唔好

究竟點分三角形好啲定圓圈好啲?

1999既話對唔住 第一次玩

雙圓 大過 圓 大過 三角 大過 交叉
其實好易睇啫 教學冇咩

其實好易睇啫 教學冇咩

淨係知x係最低 教學唔見有但係可能眼大睇過龍
唔該曬巴打
宜家ps4 係咪可以用external hard disk 裝game
宜家ps4 係咪可以用external hard disk 裝game

出左更新喇咩?

其實好易睇啫 教學冇咩

淨係知x係最低 教學唔見有但係可能眼大睇過龍
唔該曬巴打

成隻game最好玩就係風化島
btw巴打個名

出左更新喇咩?

有鳩排 想自己買hdd換

出左更新喇咩?

有鳩排 想自己買hdd換

扭幾粒螺絲就搞掂 輕鬆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞