PS4機主討論區(3) 強烈遣責非機主進入

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
咩料,部PRO 玩FIFA 17 單機都lag lag地

好多Game 都未優化
其實ps4出電視 同埋出 mon分別大唔大?
其實ps4出電視 同埋出 mon分別大唔大?

我指delay個d
想問各位巴打有冇mon推介用黎打ps4
近排想買返個拎入房打

用電腦Remote Play嘛

Notebook 得唔得 另外有冇delay問題?

因為解像度低啲,如果連線OK唔會點窒

唔該晒 等我試下先 如果覺得畫質接受唔到先買mon

我9成時間用remote play玩都接受到 但前提要network ok

不過fps/足球game毛都嫌佢唔夠順所以remote play 多數都係玩機戰,rpg嗰啲

我就係9成時間玩fifa 就算玩until dawn呢d qte game都冇咩問題
fifa 17 以家先買其實會唔會好傻仔
$148蚊玩半年有小小想買
定其實係街買2手會抵玩D

早一個月先買左ps4

益ea算囉

一定買psn ..2手最平都250,玩到18出賣出去得返30蚊,不如依家買psn 148 又唔洗換碟

屌 之前買全新340
不過抵玩既 打pro club好好玩

好多Game 都未優化

優化

好多Game 都未優化

優化

Optimize 咁你釋囉

好多Game 都未優化

優化

翻譯
pro而家街買係咪已經冇曬行貨賣
真田丸 三月三十號岀繁中版啦

炒價

好多Game 都未優化

優化

翻譯

正一死大陸狗
有冇人有玩FREESTYLE
LAG到核爆

大把

炒價

好多Game 都未優化

優化

翻譯

正一死大陸狗

唔撚係掛 非pro機唔lag wo

好多Game 都未優化

優化

翻譯

正一死大陸狗

改善下話 優化
我想問點解我部野更新game會咁耐.上次更divison更左十幾個鐘

你網速幾多

無睇

試下lan線

無呀.條線插緊電腦
距離好遠添

你已經解答左你自己既問題

好多Game 都未優化

優化

翻譯

正一死大陸狗

改善下話 優化

Improve 同optimise係兩樣野
Optimise有將一樣好好嘅樣變得仲好嘅意思

【駕駛員召集】PS4《GUNDAM VERSUS》β封測
今日開放報名:http://bit.ly/GUNDAMVERSUS
<報名期間> 今日~2017年3月9日(四)
<參加方法>
1. 從PS Store下載「封閉β測試參加資格登記」
2. 於電子信箱收到「報名成功通知」
3. 下載代碼(12位數)
<封測活動時間>
第一階段:2017年3月18日 (六) 18~21時
第二階段:2017年3月19日 (日) 18~21時
※根據封測階段,各階段可使用為20種機體,合計38種機體
※封測內容包含:連線模式、終極對戰、教學模式以及自由模式。
BANDAI NAMCO Entertainment TW/HK

有冇話幾時會收到email

開測試開得個鐘 陰的陰的咁小家

今日開放報名:http://bit.ly/GUNDAMVERSUS
<參加方法>
<封測活動時間>
BANDAI NAMCO Entertainment TW/HK

CB喎…

<參加方法>
<封測活動時間>

CB喎…

都唔係 3個鍾 邊試得哂

<參加方法>
<封測活動時間>

CB喎…

都唔係 3個鍾 邊試得哂

寫左幾個封測 唔係CB係咩
目的唔係比你玩
OB就幾個鐘玩唔哂喇
想買27吋 mon 1440p
用來做電腦mon同打ps4,
想問下係味真係好蒙?
如果太蒙可能買多個24吋1080p mon算 但就哂位

利申:而家1080p 32吋電視打

唔點對點
真田丸 三月三十號岀繁中版啦

等左好耐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞