有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
其實已經唔敢再同朋友講
唔想再向身邊既人散發負能量
無人會鍾意一個成日散發負能量既人

I know that feel bro
而家直情將電話 notification turn off 哂
等自己以為冇人揾我 等我冇咁容易想揾人呻

我地聽你呻

以前又係曾經深愛過一個人
到最後係unfollow埋佢ig直情唔再睇佢啲野先放得低
我唔想今次又係要咁做
好似無成長過咁

一樣呀 巴打 表面上let go 左但有時又會諗起佢
石頭不斷變大 可以點放?
以前頭一兩次執著 之後幾次分手幾日就放低

你愈去諗住件事 你就愈唔知自己犯咩錯

你唔客觀去睇一件事 你永遠冇學習

知道自己缺點 咪為下一位改進

咁樣 你做人先識得開心囉

一撚樣死老豆咁款 扮畀邊個睇

扮到拎oscar 佢都唔知架啦 佢感情唔會比你家人長同深 不如現實d 當佢去過客 努力搵下一位

扮到拎oscar 佢都唔知架啦 佢感情唔會比你家人長同深 不如現實d 當佢去過客 努力搵下一位

巴打你好勁
同個男仔曖昧左三個星期 用左半年時間去放低 係因為比佢hurt得太多次 某個moment忽然夢醒 發現原來佢真係唔值得我繼續去愛 原來我付出既佢都見唔到 原來佢心入面真係無我

利申:雖然時間短 但未試過咁鐘意一個人

有時係見到你付出 但係因為唔中意 選擇無視 絲打點被hurt法 而家有冇新對象

比佢當左做水泡 前一秒想咀你 後一秒就同你講sorry 我地都係做返朋友 仲要類似情況係持續發生

結果放低佢後 同左現任一齊
同個男仔曖昧左三個星期 用左半年時間去放低 係因為比佢hurt得太多次 某個moment忽然夢醒 發現原來佢真係唔值得我繼續去愛 原來我付出既佢都見唔到 原來佢心入面真係無我

類似情況
但過左成兩個月
我都仲係會日日諗起佢

早日夢醒

曖昧好似比分手仲難放底咁

但其實好多時係因為唔甘心無擁有過 試下放低執著 可能會發現自己其實無想像中咁鐘意對方

有 不過分手係佢有第二個 唔關我現任事
曾經係好痛苦 但時間沖淡一切
過多一段時間就發覺自己好白痴 點解會放唔底 點解當初唔可以型啲

如果曾經好愛好愛 時間都work?

當然啦
我個ex同第三者結埋婚 又試過行街撞到正 都可以笑下打個招呼

請問用左幾耐

大約半年到
個半年真係有諗過自殺

好彩巴打你冇死到咋 希望我都可以盡快放低

係呀 當時我竟然係唔捨得我隻狗所以冇做到
加油呀 更好的愛前面等

同第一個散咗一年之後遇到第二個,但係好似係個player,拖咗兩個月散咗,啱散咗一個禮拜我隻貓貓就過身⋯⋯突然整個心都空了。
已經放低左又重新開始。

諗返起都可以平常心對待

再影響唔到當下的情緒

可唔可以講多d ? 咩事令你有呢種感覺?

感覺佢只係有事就搵我,冇事就唔理我,一個月平均食3次飯左右,食完就88,仲要係每個星期等佢約,仲永遠就約唔到佢,問佢會唔會結婚將來,就話冇諗過,佢俾我感覺係騎牛搵馬

巴打你地係點樣一齊架 佢有冇主動約過你?

我當時追到佢 ,係咁岩有個男仔追追下冇追就俾我食左位,開頭果2 個月好正常,之後就可有可無咁

咁睇黎係淡左 如果再係咁不如攤開講下/直接問分手 拖耐左都冇意思

一早講左,係佢唔知想點,分又話唔好,唔分又話會改,最後維持現狀

咁最後都 應該會分...

我都覺
同第一個散咗一年之後遇到第二個,但係好似係個player,拖咗兩個月散咗,啱散咗一個禮拜我隻貓貓就過身⋯⋯突然整個心都空了。[/quote]
player死全家 依家個心好返未?

投放返空間同時間落自己度真係輕鬆、好過好多

拍拖真係好自然將人生重心放左係兩個人關係到(我係一個幾chur既女仔)
而家一個人都偶爾覺得幾輕鬆

有時候一個人都幾好,至少過特別日子唔洗諗點慶祝,整咩禮物都已經輕鬆左唔少

岩呀 情人節又黎緊喇 好輕鬆呀今年
訓先喇巴打!唔好聽咁耐sad歌

情人節返全日學,咩都唔洗諗

講多些少細節,舊石咩原因響度?

巴打講的好好啊 與其繼續留戀 不如為下一個變好

有時係見到你付出 但係因為唔中意 選擇無視 絲打點被hurt法 而家有冇新對象

比佢當左做水泡 前一秒想咀你 後一秒就同你講sorry 我地都係做返朋友 仲要類似情況係持續發生

結果放低佢後 同左現任一齊

絲打move on得好啊 呢條仔我睇落似垃圾

曖昧好似比分手仲難放底咁

但其實好多時係因為唔甘心無擁有過 試下放低執著 可能會發現自己其實無想像中咁鐘意對方

仲有唔知拍拖嘅佢嘅缺點 一齊之前永遠好似完美啲

如果曾經好愛好愛 時間都work?

當然啦
我個ex同第三者結埋婚 又試過行街撞到正 都可以笑下打個招呼

請問用左幾耐

大約半年到
個半年真係有諗過自殺

好彩巴打你冇死到咋 希望我都可以盡快放低

係呀 當時我竟然係唔捨得我隻狗所以冇做到
加油呀 更好的愛前面等

同第一個散咗一年之後遇到第二個,但係好似係個player,拖咗兩個月散咗,啱散咗一個禮拜我隻貓貓就過身⋯⋯突然整個心都空了。

絲打你要撐住啊 只係遇人不淑 呢個世界仲有好多人 貓貓陪多左你一個禮拜架啦 咁諗會唔會好少少.....
已經放低左又重新開始。

諗返起都可以平常心對待

再影響唔到當下的情緒

絲打有冇details 用左幾耐?

感覺佢只係有事就搵我,冇事就唔理我,一個月平均食3次飯左右,食完就88,仲要係每個星期等佢約,仲永遠就約唔到佢,問佢會唔會結婚將來,就話冇諗過,佢俾我感覺係騎牛搵馬

巴打你地係點樣一齊架 佢有冇主動約過你?

我當時追到佢 ,係咁岩有個男仔追追下冇追就俾我食左位,開頭果2 個月好正常,之後就可有可無咁

咁睇黎係淡左 如果再係咁不如攤開講下/直接問分手 拖耐左都冇意思

一早講左,係佢唔知想點,分又話唔好,唔分又話會改,最後維持現狀

咁最後都 應該會分...

我都覺

下個會更好
因為第三者而分手 我唔憎佢反而仲記得佢嘅好
人是犯賤的 有時仲特登經過佢樓下想見到一面

絲打係善良啲果邊 靜係記好野 撞到會好唔知點架 既然佢都有新女 你都唔好太掛住啦
其實已經唔敢再同朋友講
唔想再向身邊既人散發負能量
無人會鍾意一個成日散發負能量既人

呢句真啊 巴打有事黎呢到講吧
好難放低亦打算唔放低係咪好癡線

巴打如果覺得值得一世思念一個唔會思念自己嘅人 就唔痴線

其實算唔算值得我自己都唔清楚

同自己講值唔值得係理智咋 就算明知唔值得 都會控制唔到 呢啲就係感情啦
食完檸檬仲要後來先知佢一直都係當我傻仔咁玩
雖然對佢已經一D愛意都無
但係對佢既怨恨令我好似放唔低佢咁
尤其番學仲係會見到佢
一見到佢就諗番起之前比佢玩既柒事
我都好想放低啊

巴打幾耐啦

年幾

好中意佢

好掛住

巴打掛住啲咩 掛住佢 你 定你地多啲

巴打舊石係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞