有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
放唔低一個騎牛搵馬既人

拍左幾耐

3,4個月
見佢而家拖住第個。。。好心痛

第幾任女朋友黎

第2
仍未放低 現任又無ex咁好 想分手
就一年 嘗試過放低搵過嗰 不過完全唔同感覺所以放棄左 宜家打算反正放唔低就由得伍 間唔仲ff下可以一齊返都幾好

巴打都要比心機啊
就一年 嘗試過放低搵過嗰 不過完全唔同感覺所以放棄左 宜家打算反正放唔低就由得伍 間唔仲ff下可以一齊返都幾好

巴打都要比心機啊

好難搵倒女仔再一齊 因為自己怕左拍拖 好似比你一齊左咪又分開
一年前嘅今日 係我地一齊嘅第一日
一年後嘅今日 分左手4個月 今朝睇返佢一個月紀念寫比我嘅信 喊到收唔到聲 分手之後第一次喊到咁犀利

雖然而家仲係好朋友 但原來我冇放低過

做翻朋友唔心痛咩

以前一齊個陣應承左

其實都斷斷續續過幾次 最後我地都唔捨得絕交

但係就好清楚唔會一齊翻?

yes 頭1 2個月都求過好多次 到而家已經連我都死左心
只係有時候 我好掛住以前 懷緬以前姐

現任變左水泡
放唔低一個騎牛搵馬既人

拍左幾耐

3,4個月

第幾任女朋友黎

第2

第一次好中意一個人?
放唔低一個騎牛搵馬既人

拍左幾耐

3,4個月

第幾任女朋友黎

第2

第一次好中意一個人?

為佢付出左太多,一開始可能大家都會對大家好好。但事實證明佢根本唔夠愛我

咁如果搵到個女仔條件好過ex

巴打都要比心機啊

好難搵倒女仔再一齊 因為自己怕左拍拖 好似比你一齊左咪又分開

會唔會係未遇arm人
雖然已經算係放低件事
但每次見到佢,心裡面只有好強烈既怨恨

咁有冇對其他女仔心動過
一年後嘅今日 分左手4個月 今朝睇返佢一個月紀念寫比我嘅信 喊到收唔到聲 分手之後第一次喊到咁犀利

做翻朋友唔心痛咩

以前一齊個陣應承左

回憶係放唔低 好似要做到冇感覺先可以慢慢重新出發
放唔低一個騎牛搵馬既人

拍左幾耐

3,4個月

第幾任女朋友黎

第2

第一次好中意一個人?

為佢付出左太多,一開始可能大家都會對大家好好。但事實證明佢根本唔夠愛我

我都係咁諗 幾乎所有問題都係來自唔夠愛
放唔低一個騎牛搵馬既人

拍左幾耐

3,4個月

第幾任女朋友黎

第2

第一次好中意一個人?

佢而家應該同第二個一齊好開心,講到尾就係對厭我。。。以後唔知再有冇勇氣去愛人,對上一次又係咁。雖然我知道佢唔值得我為佢咁傷心,講到尾又係會情不自禁咁喊。

巴打都要比心機啊

會唔會係未遇arm人

可能係 因為圈子真係好難識倒女仔 加上自己好內向 冇乜可能識倒

3,4個月

第幾任女朋友黎

第2

第一次好中意一個人?

佢而家應該同第二個一齊好開心,講到尾就係對厭我。。。以後唔知再有冇勇氣去愛人,對上一次又係咁。雖然我知道佢唔值得我為佢咁傷心,講到尾又係會情不自禁咁喊。

係啊 理智同自己講唔值得 但感性又會令自己傷心退卻
放唔低一個騎牛搵馬既人

拍左幾耐

3,4個月

第幾任女朋友黎

第2

第一次好中意一個人?

我同你有啲似 不如你試下block哂佢啲野 好過睇倒佢地一齊既野

做翻朋友唔心痛咩

以前一齊個陣應承左

或者我今日真真正正咁大喊過一次 就可以真正放低
絲打你都加油
愉b 我仲好掛住你

3,4個月

第幾任女朋友黎

第2

第一次好中意一個人?

係啊 理智同自己講唔值得 但感性又會令自己傷心退卻

最近個人好迷惘,問自己係咪識個第個。。。一來又怕傷害左人,二來如果諗返之前d野又會好傷心,同如果一投入感情最後又傷害自己。
日日係屋企做垃圾唔知似咩
那動人時光 不用常回看

做翻朋友唔心痛咩

以前一齊個陣應承左

或者我今日真真正正咁大喊過一次 就可以真正放低
絲打你都加油

其實喊出黎會好d 互勉之
追過一個人6年 放底左
比人玩過 都放底左
不過個心係愈來愈小心
心窗愈開愈細
係就係放底
不過陰影係永遠係到
那動人時光 不用常回看

其實曾經美好過都好夠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞