有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
同男友一齊6年 上年被帽過 求翻佢一齊 依家發現自己仲好介懷 異地 想放底但放吾到

6年真係好難放低 點帽法 佢有冇變翻好先 而家對你點

睇佢電話發現 同左個女仔一齊2個月後我翻到香港先知 佢有變翻好 對我不嬲都無咩心思既 但而家就好乖 但問題係我無放底過件事 唔想再哂時間

如果佢可以一直對你一個好落去 但絲打冇辦法放低心結嘅 咁真係無謂繼續 兩個都會傷多d 絲打一係就全心全意去信 因為愛情其實一向冇保證 只係當大家互信先慢慢存在 所以你諗清楚啦
溝下其他女,自然會放低
果時你就會明咩係天涯何處無芳草

巴打係過來人? 有啲人真係愛得好深 我唔知究竟只係一時習慣嘅錯覺 始終會被現實叫醒 定係真係可以好深情好傻咁繼續單戀

係我主動提出 之後大家有傾反個問題 依家係好朋友
但分手兩三日之後佢同佢以前鍾意個女仔一齊食野 嬲到眼火爆 自己係到喊 以為佢咁快搵到條新女 點知原來係我諗多左

咁究竟係咪等緊復合呢? 定以後都做朋友

唔想復合 兩年半我受佢啲脾氣受到自己就嚟有精神病 啲脾氣勁撚過女人 氹幾個鐘都未氹得掂

咁復合都費事啦 放低佢 放低你地 懷緬回憶 好似對大家都好啲

但佢仲成日whatsapp同我講埋啲咩要養我咩咁,我話你養新女仲好啦,分左手仲養咩我。佢就😏😏😏👌👌咁樣 我可以點做

....直接唔覆好似好d 唔係應該有排唔使斷 繼續花時間

ok聽你的!

加油啊絲打
手機密碼係佢同我一齊果日
facebook密碼係我同佢既生日
銀行卡係我同佢既學號
書包掛住佢個名既其中一個字既吊飾
到而家正係拎走左書包既吊飾

..幾耐啦

一齊左半年 鍾意左佢四年
散左一個月
當聽下 點知聽到咁
我唔同佢講佢一定會唔敢再搵我因為佢成日覺得咁係為我好

可能係時候對自己好d 絲打打算點呢咁

我打算講完等佢 就靜一排認真做下各自自己既事 等雙方都冷靜下先

都好嘅 可能 可能佢做做下發現自己都掛住你呢

本身我地有個得我地兩個人既gp 我地拍拖都係係果到講野多 啱啱發現佢大前日就退左個gp了 搞到我依家無勇氣同佢講本身想係果到講 點算好

如果係咁 我諗佢都想同你斷啦
銀行卡係我同佢既學號

..幾耐啦

散左一個月

散左一個月遮冇野啦 仲有大把時間比你放低架
點解散?
努力緊,好辛苦

互勉之 巴打想講可以講下
十年感情,係咪可以用一個月放低對方?
我係被飛甩果位,EX本來就嚟成為未婚妻,婚戒花束旅行都準備好,臨門傾結婚未來發展講唔掂爆煲分左手

點解講一個月?
當聽下 點知聽到咁

我打算講完等佢 就靜一排認真做下各自自己既事 等雙方都冷靜下先

本身我地有個得我地兩個人既gp 我地拍拖都係係果到講野多 啱啱發現佢大前日就退左個gp了 搞到我依家無勇氣同佢講本身想係果到講 點算好

佢成日覺得佢走先係對我最好但其實無左佢我一啲都唔好又唔見佢同佢ex斷 我自問做唔到佢ex果種咁癲既死前爛打
銀行卡係我同佢既學號

..幾耐啦

散左一個月

點解散?

斷估都係long d
點解d女人可以咁絕情 話散就散
我係被飛甩果位,EX本來就嚟成為未婚妻,婚戒花束旅行都準備好,臨門傾結婚未來發展講唔掂爆煲分左手

點解講一個月?

因為佢用一個禮拜時間講話我地分開左呢段時間,佢好開心好充實。
然後一個月後既今日,佢IG貼左一張『歸零』既筆跡。

十年情,第九年我先至正式入佢屋企做男友,然後就迫婚,我交唔出Planning同唔想傾住佢就分

有時拍太耐真係會淡 佢係冇乜主見果d? planning唔可以一齊傾咩 不過你咁佢又真係可能會驚左 比較要過一世 你咁會令佢猶豫 係咪你嫁唔過
當聽下 點知聽到咁

佢成日覺得佢走先係對我最好但其實無左佢我一啲都唔好又唔見佢同佢ex斷 我自問做唔到佢ex果種咁癲既死前爛打

佢對ex死纏爛打?
銀行卡係我同佢既學號

..幾耐啦

散左一個月

點解散?

斷估都係long d
點解d女人可以咁絕情 話散就散

咁男人都可以好絕情嘅 我覺得只係女人表達出黎嘅鍾意同實際一樣 男人表達少d實際深d 所以相比好似女人快d放低遮 咁快longd? 咁睇黎佢應該唔係好中意你
當聽下 點知聽到咁

佢對ex死纏爛打?

係佢ex對佢死纏爛打
我自己都唔知

佢對ex死纏爛打?

係佢ex對佢死纏爛打

下佢個ex都幾唔要面 你ex又唔阻止佢嘅話 點都會係你心結 絲打早斷早著

點解講一個月?

因為佢用一個禮拜時間講話我地分開左呢段時間,佢好開心好充實。
然後一個月後既今日,佢IG貼左一張『歸零』既筆跡。

十年情,第九年我先至正式入佢屋企做男友,然後就迫婚,我交唔出Planning同唔想傾住佢就分

有時拍太耐真係會淡 佢係冇乜主見果d? planning唔可以一齊傾咩 不過你咁佢又真係可能會驚左 比較要過一世 你咁會令佢猶豫 係咪你嫁唔過

佢一直只係問我有乜Planning,佢唔搬佢個planning出嚟,又問我有幾錢響戶口,問佢又問成十幾廿次先答。
我就真係驚左,永遠只係得我亮底牌出嚟傾,佢就過度保護,到最後我話我唔知你想幾時結婚,但我最快都要三十先符合條件,你想點,你自己話事,我配合到就盡做。
佢就話齋簽紙唔擺酒,出去租屋又好,過嚟我度久唔久訓下也罷,一齊草錢上樓。
我話結得婚就要準備好多野,樣樣係錢,依家搞唔掂住。

其實佢先26我27,大家都係專業人士,投入社會先無耐,人工同變數仲超級大同唔穩定,都唔明佢急乜。

如果你30咁佢都已經29啦 你地有冇諗住要bb? 如果諗住嘅話可能佢唔想咁遲生? 女人急其實正常嘅身體會冇咁適合生bb 好似係 不過佢唔肯攤底牌又係奇奇怪怪 肯定冇第三者
我自己都唔知

有冇心溝女先
溝下其他女,自然會放低

巴打係過來人? 有啲人真係愛得好深 我唔知究竟只係一時習慣嘅錯覺 始終會被現實叫醒 定係真係可以好深情好傻咁繼續單戀

我都想係過來人 分左差唔多2年 依家仲係個漩渦入面 不過冇直接接觸2年 傷口都算埋左口 只係有時會痛
溝下其他女,自然會放低

我都想係過來人 分左差唔多2年 依家仲係個漩渦入面 不過冇直接接觸2年 傷口都算埋左口 只係有時會痛

會痛好正常架 但在意唔在意會改變 我諗
試過成功放低一個鍾意咗三年嘅女仔
後來佢又拍埋拖
但完全冇任何唔開心
放低左好耐 但呢加好討厭見到呢個人
好憎佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞