有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
求放低方法
低已放
因為帽撚左
我都想拎得起放得低呀
又要準備長時間既失戀時期啦 有無人教下我點快d放低

可能只不過係我太過執著 等左四年 明明有機會一齊番 但又比人入左 個心好酸呀 個心好似比人插左幾次 ....唔知做咩

太執著會浪費太多時間,唔好太勉強自己。或者應該係時候放低,再休息下

我有既 放低過 搵左第二個 拍左成年 但我可以 攬住條女瞓但係諗起個ex 過唔到自己關 所以和平分手 利申:條女出國讀書 接受唔到異地戀 喺埋一齊之前已經有協議 我都知有D仆街 呢個心結真係 越嚟越多潔 越嚟越實 ...🤐

閉起雙眼你最掛念誰,眼睛張開身邊竟是誰。 巴打有冇諗過搵多個ex一次,問下佢覺得你點?如果佢覺得只係好朋友關係,所以先比機會人地嘅話,咁自己咪放下段情,move on! d回憶就當係相咁,收埋響相簿度,得閑諗下,笑下算。所謂不在乎天長地久,只在乎曾經擁有。打完呢句話都覺得好mk

我係等哥個 個ex好耐冇拍拖 我分左之後到E加先拍拖 其實佢都係近期先放得低 先重新開始 唉 心病還需心藥醫 可能當初分手太突然 佢咩都冇講就分左手 而我既性格就係你走 好 一路順風 但其實當時我好嬲 覺得點解要禁對我 大家冷靜完 我再問佢可唔可以點解要分手? 佢無講 呢個情結一路結落佢到E加 不過到而家都好想知道原因但佢死都唔肯講 可以點? 可以放低嘅一早已經放低唯有呢個結

咁樣唔清唔楚真係好難斷到ff 心掛掛好似比佢吊住死唔去咁 睇唔透點解佢唔講 但咩都唔肯講會令我覺得有距離 個人而言都會想放棄

我都唔知點解啊 絲打 R曬頭 可能當大家都好唔成熟去處理件事.... 今鋪真係hi auntie 我都好想斷.... 我以真係有第二個對像就冇事 ...不過原來唔係既

你地幾大

我15佢14 當年

其實真係整定
我班fd岩岩係我同條臭雞表白之前
知道左佢D衰野
正想同我講個陣,我已經表左白衰左然後自閉
佢地係之後見我放低左先同我講哂來龍去脈
個刻我先真係醒左
對呢條臭雞唔再係愛,而係恨

我覺得連恨都放低埋會好啲 憎一個人係好辛苦

無辦法唔恨佢
始終宜家番學成日都仲會見到佢
然後一見到就諗番起D傷心事
真係放唔低
我諗真係要grad左再見唔到佢
我先可以慢慢放得低

巴打幾時grad啊

幾個月後,宜家last sem
講真聽日情人節上堂仲會見到佢
認真唔好受
想走堂但係個兩堂又係唔走得
未放
分咗三個月 想復合

覺得有機? 點散架巴打

唔知有冇機 但未想放住
冇第三者 之前傷過佢一次 佢話嗰次太痛 然後想自己一個人 唔來拍拖住

你地仲有冇聯絡

我有時搵下佢咁囉 但佢好少應
我都想拎得起放得低呀

聽歌喊哂d情緒出黎就可以重新做人
我都想拎得起放得低呀

聽歌喊哂d情緒出黎就可以重新做人

放底左 就唔敢再投入新感情了
我都想拎得起放得低呀

我多數逼自己多啲出街
未放
分咗三個月 想復合

覺得有機? 點散架巴打

唔知有冇機 但未想放住
冇第三者 之前傷過佢一次 佢話嗰次太痛 然後想自己一個人 唔來拍拖住

你地仲有冇聯絡

其實巴打不如死左條心佢 真係要等到有一日佢收你做兵定收你皮先死心咁好咩

其實真係整定
知道左佢D衰野
個刻我先真係醒左

無辦法唔恨佢
真係放唔低
我先可以慢慢放得低

巴打幾時grad啊

認真唔好受

望多啲啦逃避唔係辦法黎其實 會有反效果
求放低方法

個方法靜係得有一日你捨得醒 發完夢 on9完

我有既 放低過 搵左第二個 拍左成年 但我可以 攬住條女瞓但係諗起個ex 過唔到自己關 所以和平分手 利申:條女出國讀書 接受唔到異地戀 喺埋一齊之前已經有協議 我都知有D仆街 呢個心結真係 越嚟越多潔 越嚟越實 ...🤐

閉起雙眼你最掛念誰,眼睛張開身邊竟是誰。 巴打有冇諗過搵多個ex一次,問下佢覺得你點?如果佢覺得只係好朋友關係,所以先比機會人地嘅話,咁自己咪放下段情,move on! d回憶就當係相咁,收埋響相簿度,得閑諗下,笑下算。所謂不在乎天長地久,只在乎曾經擁有。打完呢句話都覺得好mk

我係等哥個 個ex好耐冇拍拖 我分左之後到E加先拍拖 其實佢都係近期先放得低 先重新開始 唉 心病還需心藥醫 可能當初分手太突然 佢咩都冇講就分左手 而我既性格就係你走 好 一路順風 但其實當時我好嬲 覺得點解要禁對我 大家冷靜完 我再問佢可唔可以點解要分手? 佢無講 呢個情結一路結落佢到E加 不過到而家都好想知道原因但佢死都唔肯講 可以點? 可以放低嘅一早已經放低唯有呢個結

咁樣唔清唔楚真係好難斷到ff 心掛掛好似比佢吊住死唔去咁 睇唔透點解佢唔講 但咩都唔肯講會令我覺得有距離 個人而言都會想放棄

我都唔知點解啊 絲打 R曬頭 可能當大家都好唔成熟去處理件事.... 今鋪真係hi auntie 我都好想斷.... 我以真係有第二個對像就冇事 ...不過原來唔係既

你地幾大

我15佢14 當年

咁難怪處理得咁差 往事只能回味
一路咁耐都冇復合到 可能真係應該放棄佢啦
低已放
因為帽撚左

真心放曬?

其實真係整定
知道左佢D衰野
個刻我先真係醒左

無辦法唔恨佢
真係放唔低
我先可以慢慢放得低

巴打幾時grad啊

認真唔好受

你都講得有道理
其實我越避就即係合哂佢合尺
佢就會沾沾自喜,覺得成功搞到一隻兵仔人唔似人咁
可能我勇敢D去面對
慢慢就會麻木
然後grad左就拜9拜佢條尾
我都想拎得起放得低呀

要等自己醒架 搵多啲世藝做下分散注意力先 跟住慢慢黎

其實真係整定
知道左佢D衰野
個刻我先真係醒左

無辦法唔恨佢
真係放唔低
我先可以慢慢放得低

巴打幾時grad啊

認真唔好受

你都講得有道理
可能我勇敢D去面對
慢慢就會麻木

巴打 你識咁諗就好了
啲賤女人 諗黎都sai9氣
未放
分咗三個月 想復合

覺得有機? 點散架巴打

唔知有冇機 但未想放住

你地仲有冇聯絡

其實巴打不如死左條心佢 真係要等到有一日佢收你做兵定收你皮先死心咁好咩

咁又唔係得呢兩個結果嘅

其實真係整定
知道左佢D衰野
個刻我先真係醒左

無辦法唔恨佢
真係放唔低
我先可以慢慢放得低

巴打幾時grad啊

認真唔好受

你都講得有道理
可能我勇敢D去面對
慢慢就會麻木

巴打 你識咁諗就好了

其實仲有樣野都算令到我放唔低佢
就係曾經有一次我差D會同佢搞埋一齊
但我無做到
好D諗就係我好彩第一次無比到呢個臭雞
但衰D諗就係佢送到上門我都無搞到佢
好似有D......唔知點講
由佢係我面前消失果一刻開始
我已經好努力咁唔再去諗佢
甚至去約其他女仔為左忘記佢
但而家係我面前又出現左一個同佢一模一樣既人出黎
玩我咩

無辦法唔恨佢
真係放唔低
我先可以慢慢放得低

巴打幾時grad啊

認真唔好受

你都講得有道理
可能我勇敢D去面對
慢慢就會麻木

巴打 你識咁諗就好了

但我無做到

lol你覺得有女唔食好sai
但你諗真啲 同條臭西bok左啊 都整臭你自己啦
留翻黎bok下個女朋友仲好
未放
分咗三個月 想復合

覺得有機? 點散架巴打

唔知有冇機 但未想放住

你地仲有冇聯絡

咁又唔係得呢兩個結果嘅

你地聯絡佢有冇比過希望你先 如果冇再有過真心對話 一齊得翻 都只係遲早散 你又咁肯定自己會珍惜翻佢? 咁愛佢點解要傷害到佢 點解要失去先黎講珍惜後悔

無辦法唔恨佢
真係放唔低
我先可以慢慢放得低

巴打幾時grad啊

認真唔好受

你都講得有道理
可能我勇敢D去面對
慢慢就會麻木

巴打 你識咁諗就好了

但我無做到

其實有時諗番起個陣個情境
都仲有D扯扯地
當時我並無sense到佢預左比我搞
係我後來成件事完左之後
我d老友同我討論
佢地判斷認為條女個次真係送到上門
只係估唔到我正人君子到咁

的確正如你所講,唔係留比佢係好事
只係從鹹濕既想法黎講,係有少少後悔

認真唔好受

你都講得有道理
可能我勇敢D去面對
慢慢就會麻木

巴打 你識咁諗就好了

但我無做到

都仲有D扯扯地
係我後來成件事完左之後
我d老友同我討論

哇你咁正人君子反而吸引唔到佢 更加證明佢係臭西啦 唔好再諗件事把啦 正正經經搵過條女溝啦遲啲

認真唔好受

你都講得有道理
可能我勇敢D去面對
慢慢就會麻木

巴打 你識咁諗就好了

但我無做到

都仲有D扯扯地
係我後來成件事完左之後
我d老友同我討論

哇你咁正人君子反而吸引唔到佢 更加證明佢係臭西啦 唔好再諗件事把啦 正正經經搵過條女溝啦遲啲

成件事都係發生左唔係好耐
難免係會放唔低既
宜家唯有就係用時間去沖淡佢
而我都會正正經經搵過個真係好既女朋友
雖然宜家讀書呢度已經無機會
預左A0 Grad先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞