有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
放低唔到
但主要都係心有不甘
憑乜野有第三者而分手既佢就順風順水
就做到黑警又用埋合照做icon好sweet
真係希望有一日可以睇到佢乜都冇哂
明明就係一個仆街賤精

絲打有時呢個世界就係咁唔公平
唔係話人賤就唔好名 你咁諗其實自己都唔好受係咪? 畢竟你都中意過呢個人渣 嘗試move on一下
食完檸檬仲要後來先知佢一直都係當我傻仔咁玩
雖然對佢已經一D愛意都無
但係對佢既怨恨令我好似放唔低佢咁
尤其番學仲係會見到佢
一見到佢就諗番起之前比佢玩既柒事

巴打嘅怨恨有冇影響自己對其他人嘅睇法先
尤其番學仲係會見到佢

件事仲係好近期
所以宜家我對女仔都會保持高D既戒心
同埋我fd都話主張以靜制動
我就暫時唔再好似之前追女個陣咁主動
做番以前最被動既自己
點撚樣放 女人絕情到痴線 又唔知做乜鳩

激嬲左佢完全無彎轉,又話做朋友,過左一排出黎又攬又咀,隔左過年幾日勁hea覆/已讀不回

咁算唔算失左幾次戀

哇,同你9成似,啲女人咩事
尤其番學仲係會見到佢

件事仲係好近期
所以宜家我對女仔都會保持高D既戒心
同埋我fd都話主張以靜制動
我就暫時唔再好似之前追女個陣咁主動
做番以前最被動既自己

咁都仲有好多時間放低 不過唔係個個女仔都係咁架 你只係未遇到
分左手一個星期 已經放低左
因為我真係好憎佢

咁都仲有好多時間放低 不過唔係個個女仔都係咁架 你只係未遇到

其實有段時間我係好憎我自己
明明以前既我係好識睇穿一個人
但今日就竟然比呢隻臭雞迷惑左
將人生第一次真正動心動左係佢身上
算係我人生最大既恥辱
所以都唔係咁易放得低
可能幾個月後grad左先會比較易放低
因為我真係好憎佢

巴打點憎法

算係我人生最大既恥辱
所以都唔係咁易放得低

你係中學定大學grad
我,分手個時覺得好愛對方唔會再搵到個咁鍾意
不過半年後就遇到而家個個同埋一齊左兩年了 適合自己好多

算係我人生最大既恥辱
所以都唔係咁易放得低

你係中學定大學grad

大學grad
條臭雞係上年年尾先識
然後上個月先真正game over
最仆街係隻臭雞同佢D八婆fd仲周圍唱9我
可能因為咁我更加放唔低,因為我幾在意人地點睇我
未放
分咗三個月 想復合
我,分手個時覺得好愛對方唔會再搵到個咁鍾意
不過半年後就遇到而家個個同埋一齊左兩年了 適合自己好多

遮係遇到個更好嘅好自然就會放低曬

算係我人生最大既恥辱
所以都唔係咁易放得低

你係中學定大學grad

大學grad
條臭雞係上年年尾先識
然後上個月先真正game over
最仆街係隻臭雞同佢D八婆fd仲周圍唱9我
可能因為咁我更加放唔低,因為我幾在意人地點睇我

咁其實巴打已經好憎佢 只係仲好在意自己做錯左 又比人唱衰 識多啲人就冇事架啦
未放
分咗三個月 想復合

覺得有機? 點散架巴打
好難放低亦打算唔放低係咪好癡線

巴打如果覺得值得一世思念一個唔會思念自己嘅人 就唔痴線

其實算唔算值得我自己都唔清楚

同自己講值唔值得係理智咋 就算明知唔值得 都會控制唔到 呢啲就係感情啦

雖然無同到佢一齊,但同佢一齊做既野已經比第一次拍更加深刻

真係控制唔到,我仲要係投放得多果個

同自己講值唔值得係理智咋 就算明知唔值得 都會控制唔到 呢啲就係感情啦

投放得多又得唔到回報真係好難過 利申:近排試過單方面投放,之後個女仔連多謝都冇點多謝

係幾耐之前嘅事啦
因為我真係好憎佢

巴打點憎法

把口講到好愛我 但佢可以全日唔搵我唔理我
價值觀唔同 成日幫自己啲缺點戴頭盔
成日屌我踩低佢 我根本係同佢分析緊件事唔啱佢
仲有啲隨地掉垃圾 食野'jip jip'聲咁
屌你老母直頭覺得拖佢出街好瘀
同第一個散咗一年之後遇到第二個,但係好似係個player,拖咗兩個月散咗,啱散咗一個禮拜我隻貓貓就過身⋯⋯突然整個心都空了。

player死全家 依家個心好返未?[/quote]

多謝巴打!
慢慢習慣緊⋯⋯
有時見到d剩低嘅貓糧就會諗起貓貓以前d得意樣,一時笑一時喊
至於嗰個人,有時會諗起,但係冇憎佢冇怪佢,總係覺得佢應該唔係刻意要hurt人㗎吧,隱約覺得佢上一段好傷,於是變成一個player尋求心理補償吧⋯唔知呢
因為我真係好憎佢

巴打點憎法

把口講到好愛我 但佢可以全日唔搵我唔理我
價值觀唔同 成日幫自己啲缺點戴頭盔
成日屌我踩低佢 我根本係同佢分析緊件事唔啱佢
仲有啲隨地掉垃圾 食野'jip jip'聲咁
屌你老母直頭覺得拖佢出街好瘀

咁巴打個ex條件又真係唔好嘅 好事黎架咁快冇事 唔使浪費自己時間

當然啦
我個ex同第三者結埋婚 又試過行街撞到正 都可以笑下打個招呼

請問用左幾耐

大約半年到
個半年真係有諗過自殺

好彩巴打你冇死到咋 希望我都可以盡快放低

係呀 當時我竟然係唔捨得我隻狗所以冇做到
加油呀 更好的愛前面等

同第一個散咗一年之後遇到第二個,但係好似係個player,拖咗兩個月散咗,啱散咗一個禮拜我隻貓貓就過身⋯⋯突然整個心都空了。

絲打你要撐住啊 只係遇人不淑 呢個世界仲有好多人 貓貓陪多左你一個禮拜架啦 咁諗會唔會好少少.....

絲打你好warm啊
多謝你
好掛住隻貓

係幾耐之前嘅事啦

其實都唔係好耐,上個月生日前兩日佢同我講已經有男朋友

player死全家 依家個心好返未?

多謝巴打!
慢慢習慣緊⋯⋯
至於嗰個人,有時會諗起,但係冇憎佢冇怪佢,總係覺得佢應該唔係刻意要hurt人㗎吧,隱約覺得佢上一段好傷,於是變成一個player尋求心理補償吧⋯唔知呢[/quote]
或者應該搵d世藝做下,一個人有野做就唔會點諗。時間耐左就會好返過黎 再唔係可以去下旅行放縱一下自己

player死全家 依家個心好返未?

多謝巴打!
慢慢習慣緊⋯⋯
至於嗰個人,有時會諗起,但係冇憎佢冇怪佢,總係覺得佢應該唔係刻意要hurt人㗎吧,隱約覺得佢上一段好傷,於是變成一個player尋求心理補償吧⋯唔知呢

或者應該搵d世藝做下,一個人有野做就唔會點諗。時間耐左就會好返過黎 再唔係可以去下旅行放縱一下自己[/quote]
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞