有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike

咁都仲有好多時間放低 不過唔係個個女仔都係咁架 你只係未遇到

其實有段時間我係好憎我自己
明明以前既我係好識睇穿一個人
但今日就竟然比呢隻臭雞迷惑左
將人生第一次真正動心動左係佢身上
算係我人生最大既恥辱
所以都唔係咁易放得低
可能幾個月後grad左先會比較易放低

你係中學定大學grad

大學grad
條臭雞係上年年尾先識
然後上個月先真正game over
最仆街係隻臭雞同佢D八婆fd仲周圍唱9我
可能因為咁我更加放唔低,因為我幾在意人地點睇我

咁其實巴打已經好憎佢 只係仲好在意自己做錯左 又比人唱衰 識多啲人就冇事架啦

本身就係識得少人
然後又咁岩比隻臭雞flirt到應一應
仲差D因為佢搞到同d老友反面
好彩佢地係知道隻雞係衰,同埋我係比人玩,當無左件事
但係宜家番學個陣,見到佢係度flirt仔帶兵仔
個款咁撚幸福,真係覺得好唔公平
點解呢D臭雞仲有得咁開心
未放
分咗三個月 想復合

覺得有機? 點散架巴打

唔知有冇機 但未想放住
冇第三者 之前傷過佢一次 佢話嗰次太痛 然後想自己一個人 唔來拍拖住

咁都仲有好多時間放低 不過唔係個個女仔都係咁架 你只係未遇到

算係我人生最大既恥辱
所以都唔係咁易放得低

你係中學定大學grad

大學grad
條臭雞係上年年尾先識

咁其實巴打已經好憎佢 只係仲好在意自己做錯左 又比人唱衰 識多啲人就冇事架啦

本身就係識得少人

呢d人都唔會玩得耐,善惡到頭終有報,總有一日隻臭雞都會比人玩返轉頭。巴打都唔需要為呢d人嬲

呢d人都唔會玩得耐,善惡到頭終有報,總有一日隻臭雞都會比人玩返轉頭。巴打都唔需要為呢d人嬲

我都不停咁同自己講,要等佢有報應
然後到個一日我會上前盡情恥笑佢
但始終呢段日子仲係見佢咁幸福
真係好頹
石頭不斷變大 可以點放?

講多些少細節,舊石咩原因響度?

可能只不過係我太過執著 等左四年 明明有機會一齊番 但又比人入左 個心好酸呀 個心好似比人插左幾次 ....唔知做咩

請問用左幾耐

大約半年到
個半年真係有諗過自殺

好彩巴打你冇死到咋 希望我都可以盡快放低

係呀 當時我竟然係唔捨得我隻狗所以冇做到
加油呀 更好的愛前面等

同第一個散咗一年之後遇到第二個,但係好似係個player,拖咗兩個月散咗,啱散咗一個禮拜我隻貓貓就過身⋯⋯突然整個心都空了。

絲打你要撐住啊 只係遇人不淑 呢個世界仲有好多人 貓貓陪多左你一個禮拜架啦 咁諗會唔會好少少.....

絲打你好warm啊
多謝你
好掛住隻貓

有冇考慮養多隻 有貓貓陪住始終開心啲 我覺得
好難放低亦打算唔放低係咪好癡線

巴打如果覺得值得一世思念一個唔會思念自己嘅人 就唔痴線

其實算唔算值得我自己都唔清楚

同自己講值唔值得係理智咋 就算明知唔值得 都會控制唔到 呢啲就係感情啦

雖然無同到佢一齊,但同佢一齊做既野已經比第一次拍更加深刻

真係控制唔到,我仲要係投放得多果個

係幾耐之前嘅事啦

其實都唔係好耐,上個月生日前兩日佢同我講已經有男朋友

咁巴打都係唔好諗啦 佢已經揀左男朋友 定係巴打唔介意做兵

算係我人生最大既恥辱
所以都唔係咁易放得低

你係中學定大學grad

大學grad
條臭雞係上年年尾先識

本身就係識得少人

呢個世界係唔公平架 巴打不如試下識多啲人 btw唔好亂同fd反面 佢地先係更易一直係身邊嘅人

可能只不過係我太過執著 等左四年 明明有機會一齊番 但又比人入左 個心好酸呀 個心好似比人插左幾次 ....唔知做咩

巴打有冇一齊過

呢個世界係唔公平架 巴打不如試下識多啲人 btw唔好亂同fd反面 佢地先係更易一直係身邊嘅人

我係成日都係度諗佢幾時先有報應
但越諗就越係覺得好辛苦
每當上堂見到佢個得戚樣,真係好想過去摑佢幾巴

其實我個次又唔算係同fd反面既
只係我自己覺得對唔住佢地,自己退左group
但後來佢地都有搵番我講清楚件事
佢地其實都係岩岩係我表白前個幾日收到風
知條女係臭雞格,玩謝左幾個男同學
雖然佢地都會笑下我on9
但係佢地仍然接受我,叫我下次醒目D

我係成日都係度諗佢幾時先有報應
但越諗就越係覺得好辛苦
每當上堂見到佢個得戚樣,真係好想過去摑佢幾巴

其實我個次又唔算係同fd反面既
只係我自己覺得對唔住佢地,自己退左group
但後來佢地都有搵番我講清楚件事
佢地其實都係岩岩係我表白前個幾日收到風
知條女係臭雞格,玩謝左幾個男同學
雖然佢地都會笑下我on9
但係佢地仍然接受我,叫我下次醒目D

真朋友黎架要好好珍惜 你如果真係放低曬 係可以連佢個人都唔關注 唔會留意佢做緊咩 其實關注一個你討厭嘅人都冇意思 唔好諗咁多啦

真朋友黎架要好好珍惜 你如果真係放低曬 係可以連佢個人都唔關注 唔會留意佢做緊咩 其實關注一個你討厭嘅人都冇意思 唔好諗咁多啦

其實有D複雜
我其實好想block佢FB IG whatsapp
但礙於佢同班八婆fd唔知我宜家係憎緊佢
如果我做左呢個行動,佢地只會更多是非up出黎
所以我頂盡就係unfollow,friend list仲會見到
我唔會比佢地知我宜家諗緊咩

然後我亦唔會del同佢之間講既野
因為條臭雞之前就係cap對話記錄
唱我D野比佢D fd知
佢以為我唔會咁對番佢
我就偏偏backup哂佢D對話
遲下有D咩就爆哂出黎,最多埋一鑊熟
因為條臭雞講左好多唔算太見得光既野比我聽

其實有D複雜
所以我頂盡就係unfollow,friend list仲會見到

唱我D野比佢D fd知
佢以為我唔會咁對番佢

呢d人就係咁撚戇鳩,永遠唔知自己人格係有咩問題,仲要唱衰人真係好唔要得 爆佢大鑊都可能冇用,因為佢身邊d八婆應該都會幫住佢。

其實有D複雜

唱我D野比佢D fd知
佢以為我唔會咁對番佢

如果佢真係臭雞 佢講果啲野究竟可唔可信呢

太執著會浪費太多時間,唔好太勉強自己。或者應該係時候放低,再休息下

呢d人就係咁撚戇鳩,永遠唔知自己人格係有咩問題,仲要唱衰人真係好唔要得 爆佢大鑊都可能冇用,因為佢身邊d八婆應該都會幫住佢。

我唔會宜家爆
遲下grad完再有D咩事先爆佢

如果佢真係臭雞 佢講果啲野究竟可唔可信呢

姑勿論個可信性
我cap圖話比人聽佢以前個堆性生活經歷分享
佢都有排比人笑佢臭雞
本身D同學係有聽聞過佢flirt開仔
同埋自爆同條仔拍拖一個禮拜,佢主動要求扑野
一齊左三年 最後係我dse既時候同我講分手
個段低沉左一個月 都做左啲依家諗返起好傻好蠢既事 但好在身邊仲有朋友成日安慰 而個段時間不斷諗點解會鐘意佢咁耐 到左最後發現個心放鬆曬
時間耐左 多野做左既時候你自然會發覺原來有一日自己已經好耐無諗起過佢 後黎佢既任何野都無意欲再去關心同留意 嗰下知道自己放低左 加油啦仲未放低既巴絲
同ex斷斷續續糾纏左6年 新年前再次被分手 感覺係每次當佢摸清楚我個底就會離開我 但偏偏我份人對住另一伴咪都唔會收收埋埋 將自己最真實個面比佢睇 而每次同佢分開 我都可以好快咁搵到另一個 我就自己一個on99咁等佢番黎 同佢太多回憶 同佢一齊成長 我諗我呢世都放唔低
一齊就3年...上個禮拜仲有講有笑...好多回憶...第一段感情...放唔低

大約半年到
個半年真係有諗過自殺

好彩巴打你冇死到咋 希望我都可以盡快放低

係呀 當時我竟然係唔捨得我隻狗所以冇做到
加油呀 更好的愛前面等

同第一個散咗一年之後遇到第二個,但係好似係個player,拖咗兩個月散咗,啱散咗一個禮拜我隻貓貓就過身⋯⋯突然整個心都空了。

絲打你要撐住啊 只係遇人不淑 呢個世界仲有好多人 貓貓陪多左你一個禮拜架啦 咁諗會唔會好少少.....

絲打你好warm啊
多謝你
好掛住隻貓

有冇考慮養多隻 有貓貓陪住始終開心啲 我覺得

睇緣份啦
其實呢隻貓貓本來係流浪貓,好多街坊喂,但唔知點解佢就係唔騷人,凈係同我玩,後來先跟咗我返屋企

player死全家 依家個心好返未?

多謝巴打!
慢慢習慣緊⋯⋯
有時見到d剩低嘅貓糧就會諗起貓貓以前d得意樣,一時笑一時喊
至於嗰個人,有時會諗起,但係冇憎佢冇怪佢,總係覺得佢應該唔係刻意要hurt人㗎吧,隱約覺得佢上一段好傷,於是變成一個player尋求心理補償吧⋯唔知呢

或者應該搵d世藝做下,一個人有野做就唔會點諗。時間耐左就會好返過黎 再唔係可以去下旅行放縱一下自己
[/quote]

係啊,時間肯定可以沖淡一切
前面有個巴打講得啱
最緊要係每一段感情裡面都學到d嘢
遇到啱嘅人就好好珍惜
下一個更好
分左手一個星期 已經放低左
因為我真係好憎佢

巴打點憎法

把口講到好愛我 但佢可以全日唔搵我唔理我
價值觀唔同 成日幫自己啲缺點戴頭盔
成日屌我踩低佢 我根本係同佢分析緊件事唔啱佢
仲有啲隨地掉垃圾 食野'jip jip'聲咁
屌你老母直頭覺得拖佢出街好瘀

咁巴打個ex條件又真係唔好嘅 好事黎架咁快冇事 唔使浪費自己時間

同佢講分手個下正撚過打丁

player死全家 依家個心好返未?

多謝巴打!
慢慢習慣緊⋯⋯
有時見到d剩低嘅貓糧就會諗起貓貓以前d得意樣,一時笑一時喊
至於嗰個人,有時會諗起,但係冇憎佢冇怪佢,總係覺得佢應該唔係刻意要hurt人㗎吧,隱約覺得佢上一段好傷,於是變成一個player尋求心理補償吧⋯唔知呢

或者應該搵d世藝做下,一個人有野做就唔會點諗。時間耐左就會好返過黎 再唔係可以去下旅行放縱一下自己

係啊,時間肯定可以沖淡一切
前面有個巴打講得啱
最緊要係每一段感情裡面都學到d嘢
遇到啱嘅人就好好珍惜
下一個更好

下個會更好,一齊加油
散左七個半月,本身以為自己放低咗,點知俾我發現佢解左block
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞