有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
一齊左先知對我冇感覺 要識得放下

拍左幾耐分手?

兩個月 其實叧一方面好彩咁早就分 冇咁痛
雖然都好撚痛

痛唔痛同時間真係冇關係 不過巴打遇錯人lu

又話做翻朋友比較適合 問佢有係機會再黎過 佢話由朋友做翻起 話要重新認識我

...咁吊住仲辛苦wo 除非佢好明確比你見到機會 唔係同兵冇咩分別咁好似

拍左幾耐分手?

雖然都好撚痛

又話做翻朋友比較適合 問佢有係機會再黎過 佢話由朋友做翻起 話要重新認識我

...咁吊住仲辛苦wo 除非佢好明確比你見到機會 唔係同兵冇咩分別咁好似

好辛苦 所以打算問埋佢最後一次係咪分就

拍左幾耐分手?

雖然都好撚痛

加油...長痛不如短痛

拍左幾耐分手?

雖然都好撚痛

巴打要堅強啊
到依家都放唔低個追求失敗既女仔
明明都比佢拒絕左好耐
但成日都會諗起佢
成日覺得係自己太遲行動先搞成咁
明明人地都見我講左對我無feel

真係唔知醜

唔關事架其實真係 如果有feel 你唔去追佢都會主動暗示d機會比你

就係諗係唔係自己錯過左
依家成日有個心結係到
因為佢都同我出過幾次街
第二次出街個事佢有話我個日好似計劃左d野古古怪怪,但個日我真係無
同完左我特登搭到同佢同一個地鐵站走
但我無再陪佢一齊再轉車先走
自己再走去搭車
個次之後佢開始好冷淡

跟住佢有再同我出第三次街
不過個日氣氛好差
之後就約唔到了

可能係我自己同女性相處經驗小
諗得太多

巴打同我情況有啲相似
雖然唔知呢樣關唔關事
4年仲未放低到
最難受係你分左之後做咩都諗起佢
唔知算唔算放得低/未放得

見到佢同第個人一齊會有咩感覺?

都會有種那住那住既感覺
唔知算唔算放得低/未放得

見到佢同第個人一齊會有咩感覺?

都會有種那住那住既感覺

咁遮係仲差d
最難受係你分左之後做咩都諗起佢

一定會架 個腦有memory冇計
4年仲未放低到

拍左好耐啊巴打?
今日開fb 見到佢封面轉咗張
prewedding 相

嗰下心係痛 不過亦都令自己有上進心
增值下自己
今日開fb 見到佢封面轉咗張
prewedding 相

嗰下心係痛 不過亦都令自己有上進心
增值下自己

係時候move on啦
唔放低都係自己辛苦
佢唔會care
咁點解唔放低
唔放低都係自己辛苦
佢唔會care
咁點解唔放低

因為我地有感情
好難
前排知道佢有拖拍
原本都以為自己放低左 但聽到嗰下真係好心up
明明都比佢拒絕左好耐
但成日都會諗起佢

真係唔知醜

唔關事架其實真係 如果有feel 你唔去追佢都會主動暗示d機會比你

就係諗係唔係自己錯過左
依家成日有個心結係到
因為佢都同我出過幾次街
第二次出街個事佢有話我個日好似計劃左d野古古怪怪,但個日我真係無
自己再走去搭車
個次之後佢開始好冷淡

不過個日氣氛好差
之後就約唔到了

諗得太多

巴打同我情況有啲相似
雖然唔知呢樣關唔關事

你個情況係點?

又係
同佢出過兩次街都無送到佢返屋企
因為DATING個地點同佢屋企都幾遠
到第二次去完街之後佢就好冷淡
然後之後主動同我講唔想拖住我
就係咁收左皮
明明話黎啲正能量但結果由第一個回覆開始到而家都係放番負
明明都比佢拒絕左好耐
但成日都會諗起佢

真係唔知醜

就係諗係唔係自己錯過左
依家成日有個心結係到
因為佢都同我出過幾次街
自己再走去搭車
個次之後佢開始好冷淡

不過個日氣氛好差
之後就約唔到了

諗得太多

巴打同我情況有啲相似
雖然唔知呢樣關唔關事

你個情況係點?

又係
同佢出過兩次街都無送到佢返屋企
因為DATING個地點同佢屋企都幾遠
到第二次去完街之後佢就好冷淡
然後之後主動同我講唔想拖住我
就係咁收左皮

真係
到依家都唔知係唔係咁既原因
不過同d朋友傾過
佢地多數話唔關事
:係鍾意你既唔會因為咁而衰

點會為左咁小事就收皮呀...同埋而家算係普通朋友出街,送唔送人返去唔係必須...你又唔係佢邊個
肯定係同你出完街覺得唔岩feel人地咪拒絕你囉...
明明話黎啲正能量但結果由第一個回覆開始到而家都係放番負

仔細睇有成功例子架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞