有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
放低左,即刻心情勁好
你要記住佢絕情,唔好緬懷過去,佢已經變左
不過唔會諗下一段關係
已經唔相信愛情
放低左,即刻心情勁好
不過唔會諗下一段關係
已經唔相信愛情

講就易 做真係好難
放低晒
完全冇感覺
她用她遺忘的本能 走了那麼遠
一直到今天 你還為她紀念
你用慢半拍的腳步 走得那麼累
一直到今天 她都沒有察覺

巴打加油
成個post都未放低咁濟嘅...

咁放低嘅人一定比放低多嘅
放低左,即刻心情勁好
不過唔會諗下一段關係
已經唔相信愛情

咁究竟係放低定未放低呢
想分手,感覺自己係水泡

可唔可以講多d ? 咩事令你有呢種感覺?

感覺佢只係有事就搵我,冇事就唔理我,一個月平均食3次飯左右,食完就88,仲要係每個星期等佢約,仲永遠就約唔到佢,問佢會唔會結婚將來,就話冇諗過,佢俾我感覺係騎牛搵馬

巴打你地係點樣一齊架 佢有冇主動約過你?

我當時追到佢 ,係咁岩有個男仔追追下冇追就俾我食左位,開頭果2 個月好正常,之後就可有可無咁

咁睇黎係淡左 如果再係咁不如攤開講下/直接問分手 拖耐左都冇意思

一早講左,係佢唔知想點,分又話唔好,唔分又話會改,最後維持現狀

咁最後都 應該會分...
放低晒
完全冇感覺

有冇現任
分左就快四年,有時仲係怕撞到佢,算唔算未放低?

你見到/ff佢同第個一齊 有咩感覺 就係答案

I don't give a fuck 直情係呢種感覺 係怕見到面,佢會同我傾返計,怕尷尬……
好難放低亦打算唔放低係咪好癡線
放低左,即刻心情勁好
不過唔會諗下一段關係
已經唔相信愛情

咁究竟係放低定未放低呢

下一段關係係你同下一位之間的事
上一個人已經同你再無瓜葛
信唔信愛情係你價值觀的轉變
放低晒
完全冇感覺

有冇現任

有 不過分手係佢有第二個 唔關我現任事
曾經係好痛苦 但時間沖淡一切
過多一段時間就發覺自己好白痴 點解會放唔底 點解當初唔可以型啲
放低左,即刻心情勁好
不過唔會諗下一段關係
已經唔相信愛情

講就易 做真係好難

你如果一直記住以前大家有幾好你就放唔低
放唔低唔係問題,前題係對方都一樣放唔低你
但係如果佢都對你完全死心,你掙扎為咩?到佢有另一半果陣,你仲停留原地?無人可憐你,你只會一直難堪,一個捨得你傷心的人,值唔值得你折磨自己。

I don't give a fuck 直情係呢種感覺 係怕見到面,佢會同我傾返計,怕尷尬……

咁 應該係放低左 有冇打算發展新戀情
好難放低亦打算唔放低係咪好癡線

巴打如果覺得值得一世思念一個唔會思念自己嘅人 就唔痴線
放唔低 分左手半年 每一日都仲好掛住佢
放低左,即刻心情勁好
不過唔會諗下一段關係
已經唔相信愛情

咁究竟係放低定未放低呢

但價值觀改變 咪遮係間接比上一個戀情改變左下段戀情
放低晒
完全冇感覺

有冇現任

有 不過分手係佢有第二個 唔關我現任事
曾經係好痛苦 但時間沖淡一切
過多一段時間就發覺自己好白痴 點解會放唔底 點解當初唔可以型啲

如果曾經好愛好愛 時間都work?
放低左,即刻心情勁好
不過唔會諗下一段關係
已經唔相信愛情

咁究竟係放低定未放低呢

慢慢黎,先做到放下,唔好諗咁撚多,其實你做乜咁執著?
放低左,即刻心情勁好
不過唔會諗下一段關係
已經唔相信愛情

講就易 做真係好難

你如果一直記住以前大家有幾好你就放唔低
放唔低唔係問題,前題係對方都一樣放唔低你
但係如果佢都對你完全死心,你掙扎為咩?到佢有另一半果陣,你仲停留原地?無人可憐你,你只會一直難堪,一個捨得你傷心的人,值唔值得你折磨自己。

巴打好高質

巴打係點散架

sorry係絲打
放低左,即刻心情勁好
不過唔會諗下一段關係
已經唔相信愛情

咁究竟係放低定未放低呢

慢慢黎,先做到放下,唔好諗咁撚多,其實你做乜咁執著?

我諗我係需要時間 但我唔想自己唔再相信愛情 我覺得對下個好唔公平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞