有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike

你都講得有道理
其實我越避就即係合哂佢合尺
佢就會沾沾自喜,覺得成功搞到一隻兵仔人唔似人咁
可能我勇敢D去面對
慢慢就會麻木
然後grad左就拜9拜佢條尾

巴打 你識咁諗就好了
啲賤女人 諗黎都sai9氣

其實仲有樣野都算令到我放唔低佢
就係曾經有一次我差D會同佢搞埋一齊
但我無做到
好D諗就係我好彩第一次無比到呢個臭雞
但衰D諗就係佢送到上門我都無搞到佢
好似有D......唔知點講

lol你覺得有女唔食好sai
但你諗真啲 同條臭西bok左啊 都整臭你自己啦
留翻黎bok下個女朋友仲好

其實有時諗番起個陣個情境
都仲有D扯扯地
當時我並無sense到佢預左比我搞
係我後來成件事完左之後
我d老友同我討論
佢地判斷認為條女個次真係送到上門
只係估唔到我正人君子到咁

的確正如你所講,唔係留比佢係好事
只係從鹹濕既想法黎講,係有少少後悔

哇你咁正人君子反而吸引唔到佢 更加證明佢係臭西啦 唔好再諗件事把啦 正正經經搵過條女溝啦遲啲

成件事都係發生左唔係好耐
難免係會放唔低既
宜家唯有就係用時間去沖淡佢
而我都會正正經經搵過個真係好既女朋友
雖然宜家讀書呢度已經無機會
預左A0 Grad先

巴打有呢個諗法已經好好 有人講過 等得越耐 等到嘅人就會越好 見到中意嘅要勇敢去馬

巴打有呢個諗法已經好好 有人講過 等得越耐 等到嘅人就會越好 見到中意嘅要勇敢去馬

其實我真正第一次對女仔動心
就係岩岩幾個月前比隻臭雞flirt到對佢動左心
以前中學,asso,上到U都仲係未特別鍾意過人
就算有,都因為讀書既壓力而叫自己唔承認

我有既 放低過 搵左第二個 拍左成年 但我可以 攬住條女瞓但係諗起個ex 過唔到自己關 所以和平分手 利申:條女出國讀書 接受唔到異地戀 喺埋一齊之前已經有協議 我都知有D仆街 呢個心結真係 越嚟越多潔 越嚟越實 ...🤐

閉起雙眼你最掛念誰,眼睛張開身邊竟是誰。 巴打有冇諗過搵多個ex一次,問下佢覺得你點?如果佢覺得只係好朋友關係,所以先比機會人地嘅話,咁自己咪放下段情,move on! d回憶就當係相咁,收埋響相簿度,得閑諗下,笑下算。所謂不在乎天長地久,只在乎曾經擁有。打完呢句話都覺得好mk

我係等哥個 個ex好耐冇拍拖 我分左之後到E加先拍拖 其實佢都係近期先放得低 先重新開始 唉 心病還需心藥醫 可能當初分手太突然 佢咩都冇講就分左手 而我既性格就係你走 好 一路順風 但其實當時我好嬲 覺得點解要禁對我 大家冷靜完 我再問佢可唔可以點解要分手? 佢無講 呢個情結一路結落佢到E加 不過到而家都好想知道原因但佢死都唔肯講 可以點? 可以放低嘅一早已經放低唯有呢個結

咁樣唔清唔楚真係好難斷到ff 心掛掛好似比佢吊住死唔去咁 睇唔透點解佢唔講 但咩都唔肯講會令我覺得有距離 個人而言都會想放棄

我都唔知點解啊 絲打 R曬頭 可能當大家都好唔成熟去處理件事.... 今鋪真係hi auntie 我都好想斷.... 我以真係有第二個對像就冇事 ...不過原來唔係既

你地幾大

我15佢14 當年

咁難怪處理得咁差 往事只能回味
一路咁耐都冇復合到 可能真係應該放棄佢啦

但最大問題我都係耿耿於懷 好想要答案
求放低方法

個方法靜係得有一日你捨得醒 發完夢 on9完

以我鑽牛角尖既性格 無返幾年或者更多時間都做唔到

睇黎巴打係被動型 咁我唯有祝福巴打 下個會出現架~

我係等哥個 個ex好耐冇拍拖 我分左之後到E加先拍拖 其實佢都係近期先放得低 先重新開始 唉 心病還需心藥醫 可能當初分手太突然 佢咩都冇講就分左手 而我既性格就係你走 好 一路順風 但其實當時我好嬲 覺得點解要禁對我 大家冷靜完 我再問佢可唔可以點解要分手? 佢無講 呢個情結一路結落佢到E加 不過到而家都好想知道原因但佢死都唔肯講 可以點? 可以放低嘅一早已經放低唯有呢個結

咁樣唔清唔楚真係好難斷到ff 心掛掛好似比佢吊住死唔去咁 睇唔透點解佢唔講 但咩都唔肯講會令我覺得有距離 個人而言都會想放棄

我都唔知點解啊 絲打 R曬頭 可能當大家都好唔成熟去處理件事.... 今鋪真係hi auntie 我都好想斷.... 我以真係有第二個對像就冇事 ...不過原來唔係既

你地幾大

我15佢14 當年

咁細個拍拖可能連咩係中意都唔知 為左保護自己 唔再一齊翻都好正常嘅 你再等多段時間先lor 可能佢自己都唔知答案架其實
求放低方法

個方法靜係得有一日你捨得醒 發完夢 on9完

以我鑽牛角尖既性格 無返幾年或者更多時間都做唔到

咁巴打你要加油啦 呢段時間盡量搵下野做 唔係會好掛住好掛住

無錯,我真係被動型
所以我先咁易比隻臭雞flirt

無錯,我真係被動型

巴打慢慢等下個啦 唔會再係臭雞架啦

無錯,我真係被動型

希望唔會再遇到啦
同埋今日情人節
我祝9條臭雞同條仔一擊即中做爸爸媽媽
然後條仔之後唔撚要佢

無錯,我真係被動型

希望唔會再遇到啦
同埋今日情人節
然後條仔之後唔撚要佢

lol中出即飛

無錯,我真係被動型

希望唔會再遇到啦
同埋今日情人節
然後條仔之後唔撚要佢

lol中出即飛

祝佢有套都穿
今日條臭雞走堂走得咁開心下話
第一任 未完全放低哂
第二任 就完全放低哂

第二任係水泡?
放緊 初戀黎
第一任 未完全放低哂
第二任 就完全放低哂

第二任係水泡?

我比人當水泡

咁巴打第一任點散
放緊 初戀黎

巴打點散

無錯,我真係被動型

希望唔會再遇到啦
同埋今日情人節
然後條仔之後唔撚要佢

無錯,我真係被動型

希望唔會再遇到啦
同埋今日情人節
然後條仔之後唔撚要佢

巴打你都中過臭雞既伏?

無錯,我真係被動型

希望唔會再遇到啦
同埋今日情人節
然後條仔之後唔撚要佢

巴打你都中過臭雞既伏?

琴日岩岩中完

你地幾大

我15佢14 當年

咁細個拍拖可能連咩係中意都唔知 為左保護自己 唔再一齊翻都好正常嘅 你再等多段時間先lor 可能佢自己都唔知答案架其實

年紀小不等於我是錯 唉 連分手都原因 好慘 好似比人吊住行 行屍走肉地生活 好痛苦 .... 等到幾時a... 禁多年都冇人開解我... 唉 明明身邊大把異性 又唔係溝唔到女 偏偏就卡係到過唔到關 好sad

無錯,我真係被動型

希望唔會再遇到啦
同埋今日情人節
然後條仔之後唔撚要佢

巴打你都中過臭雞既伏?

琴日岩岩中完

同病相憐
係點樣既事?
第一任 未完全放低哂
第二任 就完全放低哂

第二任係水泡?

我比人當水泡

咁巴打第一任點散

衰自己on9同埋唔爭氣

咁錯過左就係冇 除非佢長情又愛你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞