有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike

但係真係可以中意多過中意之前果個咩

應該係你愛得太深啦

咁係咪冇得救 如果我唔想係咪就可以改變到

儘快搵下個啦,唔係ge話冇返三五七年都幾難放低

多謝巴打良言 隨緣啦

良言就算不上,只係自己經驗,不過我都準備要放低多一次,但今次真係難

巴打又分左..?

鍾意佢啫,都冇晒希望啦
同埋鍾意人千其唔好鍾意學生會成員,入面d男女關係複雜到,d人又日對夜對,好易產出感情

應該係你愛得太深啦

咁係咪冇得救 如果我唔想係咪就可以改變到

儘快搵下個啦,唔係ge話冇返三五七年都幾難放低

多謝巴打良言 隨緣啦

良言就算不上,只係自己經驗,不過我都準備要放低多一次,但今次真係難

巴打又分左..?

鍾意佢啫,都冇晒希望啦
同埋鍾意人千其唔好鍾意學生會成員,入面d男女關係複雜到,d人又日對夜對,好易產出感情

巴打加油啊 下個會更好
2年放低晒因爲依家有新對象

同埋知道同ex永遠再無可能,曾經都困擾左我好耐,自摺過一排朋友約去街都唔岀,放盪過一排成日去酒吧劈酒,唔開心就食煙,但後尾時間過左先發現其實世界好大,岀面仲有大把好女仔,就開始無再困擾

各位巴打繼續加油
點解大家仲愛大家 分左手仲原地踏步
但都唔可以一齊返。。。我唔明。。。。。。
2年放低晒因爲依家有新對象

同埋知道同ex永遠再無可能,曾經都困擾左我好耐,自摺過一排朋友約去街都唔岀,放盪過一排成日去酒吧劈酒,唔開心就食煙,但後尾時間過左先發現其實世界好大,岀面仲有大把好女仔,就開始無再困擾

各位巴打繼續加油

哇巴打曾經真係幾頹下 用左兩年放低? 新對象係現任未 係放低左先留意到其他女女?
點解大家仲愛大家 分左手仲原地踏步
但都唔可以一齊返。。。我唔明。。。。。。

因為分開果下已經有裂痕 邊個話分手阿巴打
到依家都放唔低個追求失敗既女仔
明明都比佢拒絕左好耐
但成日都會諗起佢
成日覺得係自己太遲行動先搞成咁
明明人地都見我講左對我無feel

真係唔知醜

唔關事架其實真係 如果有feel 你唔去追佢都會主動暗示d機會比你
明明都比佢拒絕左好耐
但成日都會諗起佢

真係唔知醜

唔關事架其實真係 如果有feel 你唔去追佢都會主動暗示d機會比你

就係諗係唔係自己錯過左
依家成日有個心結係到
因為佢都同我出過幾次街
第二次出街個事佢有話我個日好似計劃左d野古古怪怪,但個日我真係無
同完左我特登搭到同佢同一個地鐵站走
但我無再陪佢一齊再轉車先走
自己再走去搭車
個次之後佢開始好冷淡
跟住佢有再同我出第三次街
不過個日氣氛好差
之後就約唔到了

可能係我自己同女性相處經驗小
諗得太多

咁可能真係miss左佢嘅考驗 巴打... 有d野錯過左就係冇左 如果真係會一齊嘅 始終會一齊 覺得值得又想嘅 可以繼續等

分左一個月多D

有冇分手details

有,我唔好,成日係WhatsApp發脾氣,又痴身,又情緒化

係咪好後悔冇珍惜人

其實我一向都好珍惜佢,可能當左佢係我最親嘅人,先會咁

咁巴打係點樣發脾氣法?

例如鬧自己做得唔夠其他男朋友好,又窮又唔肯洗錢又好少送禮物,之後就係咁叫佢揾第二個。通常係夜晚臨訓前發生,第二朝就會無事。

朋友呀 我已經放低ex 但拎起左個女仔 今日先比人game over
一齊左先知對我冇感覺 要識得放下
明明都比佢拒絕左好耐
但成日都會諗起佢

真係唔知醜

就係諗係唔係自己錯過左
依家成日有個心結係到
因為佢都同我出過幾次街
第二次出街個事佢有話我個日好似計劃左d野古古怪怪,但個日我真係無
同完左我特登搭到同佢同一個地鐵站走
但我無再陪佢一齊再轉車先走
自己再走去搭車
個次之後佢開始好冷淡
跟住佢有再同我出第三次街
不過個日氣氛好差
之後就約唔到了

可能係我自己同女性相處經驗小
諗得太多

咁可能真係miss左佢嘅考驗 巴打... 有d野錯過左就係冇左 如果真係會一齊嘅 始終會一齊 覺得值得又想嘅 可以繼續等

何能真係啦
因為之後同佢表白都收卡
只係個心結化唔走

心結真係好難解 要視乎你有幾中意 同埋佢有冇徹底打破你幻想

有冇分手details

有,我唔好,成日係WhatsApp發脾氣,又痴身,又情緒化

係咪好後悔冇珍惜人

其實我一向都好珍惜佢,可能當左佢係我最親嘅人,先會咁

咁巴打係點樣發脾氣法?

例如鬧自己做得唔夠其他男朋友好,又窮又唔肯洗錢又好少送禮物,之後就係咁叫佢揾第二個。通常係夜晚臨訓前發生,第二朝就會無事。

朋友呀 我已經放低ex 但拎起左個女仔 今日先比人game over

新女仔係中意定新ex

拍左幾耐分手?
就喺前一秒 放低左
唔知算唔算放得低/未放得

拍左幾耐分手?

兩個月 其實叧一方面好彩咁早就分 冇咁痛
雖然都好撚痛
就喺前一秒 放低左

會有準確放低時間架咩
唔知算唔算放得低/未放得

見到佢同第個人一齊會有咩感覺?

拍左幾耐分手?

雖然都好撚痛

痛唔痛同時間真係冇關係 不過巴打遇錯人lu
點先放得低
分左手2個月多d
日頭無野 雖然間唔中都會諗起
夜晚聽歌先黎料 喊到仆街
屌 愛得好撚深 我將我所有既愛 精力 時間都比哂佢
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍

絲 初戀

初戀就係會咁苦澀 因為你比左最好嘅自己出黎 繼續喊啦 喊多十萬次會好翻 唔好逼自己放低

最好嘅自己
會更好架!!!!!
點先放得低
分左手2個月多d
日頭無野 雖然間唔中都會諗起
夜晚聽歌先黎料 喊到仆街
屌 愛得好撚深 我將我所有既愛 精力 時間都比哂佢
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍

絲 初戀

初戀就係會咁苦澀 因為你比左最好嘅自己出黎 繼續喊啦 喊多十萬次會好翻 唔好逼自己放低

最好嘅自己
會更好架!!!!!

會更好架巴打一齊啦

拍左幾耐分手?

雖然都好撚痛

痛唔痛同時間真係冇關係 不過巴打遇錯人lu

又話做翻朋友比較適合 問佢有係機會再黎過 佢話由朋友做翻起 話要重新認識我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞