有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
放唔低 分左手半年 每一日都仲好掛住佢

sorry係絲打

唔緊要
其實成件事聽落係好on9
我地兩個係背景上有啲差異 佢個排屋企仲要有啲事
佢覺得再一齊落去都比唔到幸福我
我所有朋友都叫我放棄佢 但我知佢仲鍾意緊我架

...點解唔可以一齊熬過 如果真係夠愛 一齊解決唔係好啲咩

我都成日咁同佢講... 實際上 呢半年裡其實我地有keep contact 根本大家都擺唔低對方
但佢最近又叫我放棄佢 老實講做唔到

但佢始終放棄左你地 好似就算一齊得翻 都有野變左 做朋友會唔會舒服啲啊絲打

其實我都知分開左好多野都變左 但我真係仲好鍾意佢 岩岩分手個排我係一諗起佢都會喊 始終經歷太多

請問用左幾耐

大約半年到
個半年真係有諗過自殺

好彩巴打你冇死到咋 希望我都可以盡快放低

係呀 當時我竟然係唔捨得我隻狗所以冇做到
加油呀 更好的愛前面等

屋企有隻寵物做牽掛係正d~ 多謝巴打

講起寵物,我想養返隻貓

屋企有寵物感覺好好多

而家養緊倉鼠咋 遲啲想要貓 做奴才

請問用左幾耐

大約半年到
個半年真係有諗過自殺

加油呀 更好的愛前面等

講起寵物,我想養返隻貓

咁咪一貓一狗 正啊

我係咩都冇養,認錯巴打了

大約半年到
個半年真係有諗過自殺

加油呀 更好的愛前面等

講起寵物,我想養返隻貓

咁咪一貓一狗 正啊

sorrrrry巴打

請問用左幾耐

大約半年到
個半年真係有諗過自殺

加油呀 更好的愛前面等

講起寵物,我想養返隻貓

屋企有寵物感覺好好多

變得熱鬧d,仲好玩d

加油呀 更好的愛前面等

講起寵物,我想養返隻貓

咁咪一貓一狗 正啊

sorrrrry巴打

仲唔訓覺?
同個男仔曖昧左三個星期 用左半年時間去放低 係因為比佢hurt得太多次 某個moment忽然夢醒 發現原來佢真係唔值得我繼續去愛 原來我付出既佢都見唔到 原來佢心入面真係無我

利申:雖然時間短 但未試過咁鐘意一個人

類似情況
但過左成兩個月
我都仲係會日日諗起佢
[quote]放唔低 分左手半年 每一日都仲好掛住佢

sorry係絲打

唔緊要
其實成件事聽落係好on9
我地兩個係背景上有啲差異 佢個排屋企仲要有啲事
佢覺得再一齊落去都比唔到幸福我
我所有朋友都叫我放棄佢 但我知佢仲鍾意緊我架

...點解唔可以一齊熬過 如果真係夠愛 一齊解決唔係好啲咩

我都成日咁同佢講... 實際上 呢半年裡其實我地有keep contact 根本大家都擺唔低對方
但佢最近又叫我放棄佢 老實講做唔到

但佢始終放棄左你地 好似就算一齊得翻 都有野變左 做朋友會唔會舒服啲啊絲打

其實我都知分開左好多野都變左 但我真係仲好鍾意佢 岩岩分手個排我係一諗起佢都會喊 始終經歷太多 [/quote]

明白你啊絲打 其實如果真係適合 最後可能真係一齊翻

加油呀 更好的愛前面等

講起寵物,我想養返隻貓

咁咪一貓一狗 正啊

sorrrrry巴打

仲唔訓覺?

訓架啦
同個男仔曖昧左三個星期 用左半年時間去放低 係因為比佢hurt得太多次 某個moment忽然夢醒 發現原來佢真係唔值得我繼續去愛 原來我付出既佢都見唔到 原來佢心入面真係無我

類似情況
但過左成兩個月
我都仲係會日日諗起佢

兩個月好短架咋其實 加油啊巴打

類似情況
但過左成兩個月
我都仲係會日日諗起佢

當年我用左四個月,果時日日聽林宥嘉首想自由
追過一個人6年 放底左
比人玩過 都放底左
不過個心係愈來愈小心
心窗愈開愈細
係就係放底
不過陰影係永遠係到

其實係會收埋個心
會唔會好驚遇唔到包容到咁嘅自己嘅人

6年嗰個搞到我差啲自殺
追左咁耐 一句無考慮過都算
唔洗咁樣侮辱我
耐就會放, 廢話

但好多人幾年幾年咁先放到 只係想盡快move on
追過一個人6年 放底左
比人玩過 都放底左
不過個心係愈來愈小心
心窗愈開愈細
係就係放底
不過陰影係永遠係到

其實係會收埋個心

6年嗰個搞到我差啲自殺
唔洗咁樣侮辱我

唔係話時間長就會有感情嘅 巴打都唔好太執著了
分左手放吾低 個個都屌佢係大仆街 但都會放吾低 定係我吾甘心
追過一個人6年 放底左
比人玩過 都放底左
不過個心係愈來愈小心
心窗愈開愈細
係就係放底
不過陰影係永遠係到

其實係會收埋個心

6年嗰個搞到我差啲自殺
唔洗咁樣侮辱我

好多年啦
係就係放低左
不過而家有個陰影係身
硬係覺得個個女人都想搵我笨

類似情況
但過左成兩個月
我都仲係會日日諗起佢

當年我用左四個月,果時日日聽林宥嘉首想自由

我覺得呢兩個月我無諗過要MOVE ON
只係日日諗住佢
追過一個人6年 放底左
比人玩過 都放底左
不過個心係愈來愈小心
心窗愈開愈細
係就係放底
不過陰影係永遠係到

其實係會收埋個心

6年嗰個搞到我差啲自殺
唔洗咁樣侮辱我

d人係咁,拒絕人都唔識比d尊重,巴打要堅強d,天崖何處無芳草,加油
分左手放吾低 個個都屌佢係大仆街 但都會放吾低 定係我吾甘心

唔甘心一定會有 絲打幾耐啦
追過一個人6年 放底左
比人玩過 都放底左
不過個心係愈來愈小心
心窗愈開愈細
係就係放底
不過陰影係永遠係到

其實係會收埋個心

6年嗰個搞到我差啲自殺
唔洗咁樣侮辱我

d人係咁,拒絕人都唔識比d尊重,巴打要堅強d,天崖何處無芳草,加油

係我自己有一日決定走
日積月累
神仙都攰

多謝你呀
其實而家我好少搵朋友呻 因為好多朋友都唔鍾意我ex 覺得佢傷害左我
咁樣講一講我好舒服架喇
追過一個人6年 放底左
比人玩過 都放底左
不過個心係愈來愈小心
心窗愈開愈細
係就係放底
不過陰影係永遠係到

其實係會收埋個心

6年嗰個搞到我差啲自殺
唔洗咁樣侮辱我

好多年啦
係就係放低左
不過而家有個陰影係身
硬係覺得個個女人都想搵我笨

巴打咁耐的確係傷啲 遇到好女仔自然會冇事 到時要試下信佢啊

咩原因放唔低?回憶?

多謝你呀
其實而家我好少搵朋友呻 因為好多朋友都唔鍾意我ex 覺得佢傷害左我
咁樣講一講我好舒服架喇

係啊有時朋友太錫自己 都唔知可以點同佢地講 絲打我真係明架 你都要加油 唔開心可以隨時黎呢到講野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞