有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
試過成功放低一個鍾意咗三年嘅女仔
後來佢又拍埋拖
但完全冇任何唔開心

全部靠自己?
放低左好耐 但呢加好討厭見到呢個人
好憎佢

都係放低嘅 至少0心痛
後來佢又拍埋拖
但完全冇任何唔開心

全部靠自己?

不斷同自己做心理輔導
半年後鍾意咗另一個女仔
成功放得低
後來佢又拍埋拖
但完全冇任何唔開心

全部靠自己?

不斷同自己做心理輔導
半年後鍾意咗另一個女仔
成功放得低

點心理輔導法 例如係問自己d咩?
放低了
依家男朋友對我好好 我好愛佢
但前排block左佢ex ig (雖然放低了 但硬係有條刺係到 我都唔想update佢近況)
但佢近排add返我 我都無諗住accept
有乜可能仲會做到朋友
至少我唔得囉
放低了
但前排block左佢ex ig (雖然放低了 但硬係有條刺係到 我都唔想update佢近況)
有乜可能仲會做到朋友
至少我唔得囉
要用幾耐時間
放低了
有乜可能仲會做到朋友
至少我唔得囉

我都覺得愛過就唔會做到朋友 你block你ex ig定現任個ex ig
放低了
有乜可能仲會做到朋友
至少我唔得囉
要用幾耐時間

用左一個月到 同ex拍左4年
其實自己嘅心態好重要
當你諗到佢唔會為你傷心 就算你做乜野去挽留佢都好 佢都唔會有感覺
其實好快就可以放得低
同埋媽咪用佢自己親身經歷去安慰我 相比下其實無咁大件事 起碼唔係離婚 又唔係有小朋友
當然家人同朋友都好緊要啦
加油啊你地
總知唔好為拍拖而拍拖 搵人做水泡
放低了
有乜可能仲會做到朋友
至少我唔得囉

我都覺得愛過就唔會做到朋友 你block你ex ig定現任個ex ig

打錯字 係我ex ig
後來佢又拍埋拖
但完全冇任何唔開心

全部靠自己?

不斷同自己做心理輔導
半年後鍾意咗另一個女仔
成功放得低

鷲哥召喚
問自己依個女仔究竟值唔值得你去付出呢
佢係咪真係你的最愛?
加埋我依家個個好過之前個個好多
所以成功放低
放低了
有乜可能仲會做到朋友
至少我唔得囉
要用幾耐時間

用左一個月到 同ex拍左4年
其實自己嘅心態好重要
當你諗到佢唔會為你傷心 就算你做乜野去挽留佢都好 佢都唔會有感覺
其實好快就可以放得低
同埋媽咪用佢自己親身經歷去安慰我 相比下其實無咁大件事 起碼唔係離婚 又唔係有小朋友
當然家人同朋友都好緊要啦
加油啊你地
總知唔好為拍拖而拍拖 搵人做水泡

好同意最後一句 我會努力
後來佢又拍埋拖
但完全冇任何唔開心

全部靠自己?

不斷同自己做心理輔導
半年後鍾意咗另一個女仔
成功放得低

鷲哥召喚
佢係咪真係你的最愛?
所以成功放低

但係真係可以中意多過中意之前果個咩
我用左一年半放底左一齊5年ex

方法係重新認識呢個人 發覺佢自私無比
明白佢唔係愛我 佢愛自己
佢唔值得我愛佢
而且「selection right」應該自己手 唔應該比人揀
我選擇學會愛自己

條冚家產搵返我 因為佢過得唔好 唔係真係愛我
後來佢又拍埋拖
但完全冇任何唔開心

全部靠自己?

不斷同自己做心理輔導
半年後鍾意咗另一個女仔
成功放得低

鷲哥召喚
佢係咪真係你的最愛?
所以成功放低

應該係你愛得太深啦
趁我清醒 講個故仔比大家知

我同我ex 同一間中學 朝見口晚見面

好開心 好滿足 一齊左三年 咁就畢業啦

但佢同另一個人曖昧 搞左好耐

佢話佢真係好攰 已經唔想再煩落去

結果決定兩個唔揀 分左手

但兩個月後又同另一個拍緊拖了 即係依家
用成3、4年去放低一個冇曖昧過,冇一齊過嘅人會唔會太耐

中學發生過既 用黎回味就夠

中學發生過既 用黎回味就夠

岩岩既事咋
我用左一年半放底左一齊5年ex

方法係重新認識呢個人 發覺佢自私無比
明白佢唔係愛我 佢愛自己
佢唔值得我愛佢
而且「selection right」應該自己手 唔應該比人揀
我選擇學會愛自己

條冚家產搵返我 因為佢過得唔好 唔係真係愛我

咁巴打點對付翻佢 好認同當自己發現對方自私到貼地真係好有動力去放低
後來佢又拍埋拖
但完全冇任何唔開心

全部靠自己?

不斷同自己做心理輔導
半年後鍾意咗另一個女仔
成功放得低

鷲哥召喚
佢係咪真係你的最愛?
所以成功放低

應該係你愛得太深啦

咁係咪冇得救 如果我唔想係咪就可以改變到

....清醒遮係巴打你借酒消愁? 巴打你ex好靚女?

冇得計架呢d 有冇再中意到其他人先

冇得計架呢d 有冇再中意到其他人先

唔可能話冇
但係感受冇咁深
時間都好似唔持久
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞