有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
放低左 對佢死左心
用成3、4年去放低一個冇曖昧過,冇一齊過嘅人會唔會太耐

冇得計架呢d 有冇再中意到其他人先

唔可能話冇
但係感受冇咁深
時間都好似唔持久

而家仲有冇聯絡佢?
漏左,我明佢咁急想結係想早啲生,但佢對性唔熱衷,我以前撩佢扑野佢可以同我講其實好密囉,我對性無需要喎,然後又話怕結婚前有左點點點,然後就變成一年一度咁
然後今年去旅行,我都特登唔帶,知佢無興趣,佢竟然唔帶都整硬騎上嚟

呢一年內做好多野都係反差勁大,我真係接受唔到。

睇落似想有bb催婚? 巴打而家仲有冇同佢聯絡 可能佢真係因為驚你唔可靠跟住長痛不如短痛
放低左 對佢死左心

用左幾耐
漏左,我明佢咁急想結係想早啲生,但佢對性唔熱衷,我以前撩佢扑野佢可以同我講其實好密囉,我對性無需要喎,然後又話怕結婚前有左點點點,然後就變成一年一度咁
然後今年去旅行,我都特登唔帶,知佢無興趣,佢竟然唔帶都整硬騎上嚟

呢一年內做好多野都係反差勁大,我真係接受唔到。

睇落似想有bb催婚? 巴打而家仲有冇同佢聯絡 可能佢真係因為驚你唔可靠跟住長痛不如短痛

佢已經強制同我斷左不聯絡,我都唔知點做好

巴打唔肯放低就直接去搵佢傾 睇下搵唔搵到 如果佢真係點都唔肯 就靜可以等佢改變心意/要放棄

全部靠自己?

不斷同自己做心理輔導
半年後鍾意咗另一個女仔
成功放得低

點心理輔導法 例如係問自己d咩?

鷲哥召喚
問自己依個女仔究竟值唔值得你去付出呢
佢係咪真係你的最愛?
加埋我依家個個好過之前個個好多
所以成功放低

但係真係可以中意多過中意之前果個咩

應該係你愛得太深啦

咁係咪冇得救 如果我唔想係咪就可以改變到

儘快搵下個啦,唔係ge話冇返三五七年都幾難放低

不斷同自己做心理輔導
半年後鍾意咗另一個女仔
成功放得低

鷲哥召喚
佢係咪真係你的最愛?
所以成功放低

應該係你愛得太深啦

多謝巴打良言 隨緣啦
點先放得低
分左手2個月多d
日頭無野 雖然間唔中都會諗起
夜晚聽歌先黎料 喊到仆街
屌 愛得好撚深 我將我所有既愛 精力 時間都比哂佢
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個
點先放得低
分左手2個月多d
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍
點先放得低
分左手2個月多d
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍

絲 初戀
點先放得低
分左手2個月多d
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍

絲 初戀

同你一撚樣
我琴晚分左手了
都係怪自己愛得太深
點先放得低
分左手2個月多d
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍

絲 初戀

同你一撚樣
我琴晚分左手了
都係怪自己愛得太深

岩 唔愛得深就唔會搞成咁
依家愈黎愈懷疑 到底攞個心出黎愛有咩用
點先放得低
分左手2個月多d
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍

絲 初戀

同你一撚樣
我琴晚分左手了
都係怪自己愛得太深

真係無撚用
拍過兩次拖 兩次都係比人話感覺淡左就被飛
最努力去愛既人係我 但被人傷得最深既人 都係我
所以我真係唔想再拍拖 唔想再比男人傷

點先放得低
分左手2個月多d
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍

絲 初戀

同你一撚樣
我琴晚分左手了
都係怪自己愛得太深

真係無撚用
掉返轉 女人都係話淡就淡🙁 前幾次都係話淡喇 唔愛喇 唔岩就分

放低左啦
唔放低好辛苦
放低左先搵下一個
唔好懲罰自己
點先放得低
分左手2個月多d
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍

絲 初戀

初戀就係會咁苦澀 因為你比左最好嘅自己出黎 繼續喊啦 喊多十萬次會好翻 唔好逼自己放低
放低左啦
唔放低好辛苦
放低左先搵下一個
唔好懲罰自己

如果搵左水泡係懲罰埋一個無辜嘅人
點先放得低
分左手2個月多d
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍

絲 初戀

同你一撚樣
我琴晚分左手了
都係怪自己愛得太深

真係無撚用

咁又唔好 係好痛架 但係只係因為遇錯人 唔係絲打你嘅錯 如果真係覺得遇到好嘅 時間證明埋 都要努力翻去愛啊 一齊加油啦

鷲哥召喚
佢係咪真係你的最愛?
所以成功放低

應該係你愛得太深啦

多謝巴打良言 隨緣啦

良言就算不上,只係自己經驗,不過我都準備要放低多一次,但今次真係難
點先放得低
分左手2個月多d
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍

絲 初戀

同你一撚樣
我琴晚分左手了
都係怪自己愛得太深

我都係岩岩分手
都係初戀 第一次付出咁多
要一齊加油
調整好心態
We deserve better.

利申 喊左兩日 一停低唔做野就喊

鷲哥召喚
佢係咪真係你的最愛?
所以成功放低

應該係你愛得太深啦

多謝巴打良言 隨緣啦

良言就算不上,只係自己經驗,不過我都準備要放低多一次,但今次真係難

巴打又分左..?
點先放得低
分左手2個月多d
換黎既係咩
一分左手佢即刻溝第二個

巴打 第幾次拍

絲 初戀

同你一撚樣
我琴晚分左手了
都係怪自己愛得太深

我都係岩岩分手
都係初戀 第一次付出咁多
要一齊加油
調整好心態
We deserve better.

利申 喊左兩日 一停低唔做野就喊

加油
點放低
點放低

靠自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞