有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike

我都唔知點解啊 絲打 R曬頭 可能當大家都好唔成熟去處理件事.... 今鋪真係hi auntie 我都好想斷.... 我以真係有第二個對像就冇事 ...不過原來唔係既

你地幾大

我15佢14 當年

咁難怪處理得咁差 往事只能回味
一路咁耐都冇復合到 可能真係應該放棄佢啦

但最大問題我都係耿耿於懷 好想要答案

咁細個拍拖可能連咩係中意都唔知 為左保護自己 唔再一齊翻都好正常嘅 你再等多段時間先lor 可能佢自己都唔知答案架其實

年紀小不等於我是錯 唉 連分手都原因 好慘 好似比人吊住行 行屍走肉地生活 好痛苦 .... 等到幾時a... 禁多年都冇人開解我... 唉 明明身邊大把異性 又唔係溝唔到女 偏偏就卡係到過唔到關 好sad

我就唔信你會比佢吊到一世
同個男仔曖昧左三個星期 用左半年時間去放低 係因為比佢hurt得太多次 某個moment忽然夢醒 發現原來佢真係唔值得我繼續去愛 原來我付出既佢都見唔到 原來佢心入面真係無我

利申:雖然時間短 但未試過咁鐘意一個人

有冇一齊過?
冇一齊過 十年都放唔低 係咪好撚痴線

係有少少 冇睇上新人咩
其實日日都咁多巴絲放負
不如黎啲正能量
同現任過得開心又好
而家諗翻冇曬感覺又好
覺得慢慢淡緊都好
一齊黎傾下啦

利申未放低

放低左大半 分手一星期到(真係唔記邊日分手) 分手係因為自己好多既錯搞到無左段感情, 而家無野望 只望佢條仔唔好呃9佢,令佢可以開心生活,從而幸福

你話掛住就實掛住 成日無啦啦諗起佢 岩岩2月14忽發而想打左篇野去佢唔會再用既software到, 希望我既願望可以成真啦

記住要開心呀傻囝(唔係想mk 5年前佢係改咁既名 )
其實日日都咁多巴絲放負
不如黎啲正能量
同現任過得開心又好
而家諗翻冇曬感覺又好
覺得慢慢淡緊都好
一齊黎傾下啦

利申未放低

放低左大半 分手一星期到(真係唔記邊日分手) 分手係因為自己好多既錯搞到無左段感情, 而家無野望 只望佢條仔唔好呃9佢,令佢可以開心生活,從而幸福

你話掛住就實掛住 成日無啦啦諗起佢 岩岩2月14忽發而想打左篇野去佢唔會再用既software到, 希望我既願望可以成真啦

記住要開心呀傻囝(唔係想mk 5年前佢係改咁既名 )

巴打放得好快 ..遮係佢一星期已經有新仔仔?
第一任 未完全放低哂
第二任 就完全放低哂

第二任係水泡?

我比人當水泡

咁巴打第一任點散

衰自己on9同埋唔爭氣

咁錯過左就係冇 除非佢長情又愛你

本身諗過等時機成熟再找返佢
但佢最近好似有新仔

咁已經冇架啦 就算一齊翻 都有左新嘅過去 你肯定接受到?
請你好好放低

係有少少 冇睇上新人咩

有係有 但係都會諗起佢 唉
請你好好放低

放緊架啦

係有少少 冇睇上新人咩

有係有 但係都會諗起佢 唉

要相信遇到更好就會自然沖淡佢..
入黎放低D野...

琴晚ON99諗住車EX放工, 見到佢係架男人車出黎叫我返屋企先, 之後佢就上返架男人車度.
晏少少就見到同佢撐枱腳.

巴打有呢個諗法已經好好 有人講過 等得越耐 等到嘅人就會越好 見到中意嘅要勇敢去馬

其實我真正第一次對女仔動心
就係岩岩幾個月前比隻臭雞flirt到對佢動左心
以前中學,asso,上到U都仲係未特別鍾意過人
就算有,都因為讀書既壓力而叫自己唔承認

睇黎巴打係被動型 咁我唯有祝福巴打 下個會出現架~

無錯,我真係被動型
所以我先咁易比隻臭雞flirt

巴打慢慢等下個啦 唔會再係臭雞架啦

希望唔會再遇到啦
同埋今日情人節
我祝9條臭雞同條仔一擊即中做爸爸媽媽
然後條仔之後唔撚要佢

巴打你都中過臭雞既伏?

琴日岩岩中完

同病相憐
係點樣既事?

之前話同我一樣中臭雞伏既巴打
有無得分享下個過程係點?
看破紅塵 琴日同女朋友分左手

我比人當水泡

咁巴打第一任點散

衰自己on9同埋唔爭氣

咁錯過左就係冇 除非佢長情又愛你

本身諗過等時機成熟再找返佢
但佢最近好似有新仔

咁已經冇架啦 就算一齊翻 都有左新嘅過去 你肯定接受到?

我唔care呢樣野

咁巴打繼續等啦
入黎放低D野...

琴晚ON99諗住車EX放工, 見到佢係架男人車出黎叫我返屋企先, 之後佢就上返架男人車度.

巴打 肯擺低未
看破紅塵 琴日同女朋友分左手

佢講?

巴打有呢個諗法已經好好 有人講過 等得越耐 等到嘅人就會越好 見到中意嘅要勇敢去馬

無錯,我真係被動型

希望唔會再遇到啦
同埋今日情人節
然後條仔之後唔撚要佢

巴打你都中過臭雞既伏?

琴日岩岩中完

同病相憐
係點樣既事?

比佢姣中
曬幾個月時間追
早幾日岩岩同我講一早有仔
話係我自己唔問

無錯,我真係被動型

希望唔會再遇到啦
同埋今日情人節
然後條仔之後唔撚要佢

巴打你都中過臭雞既伏?

琴日岩岩中完

同病相憐
係點樣既事?

比佢姣中
曬幾個月時間追
早幾日岩岩同我講一早有仔
話係我自己唔問

你個件都幾有心計
我個邊都差唔多
平時flirt開仔,然後flirt著我
仲不斷好似比暗示話有D意思
然後同佢表白就請我食檸檬
話咩暫時接受唔到你

過幾個星期後就話揀左個男朋友
而事後我再問番D人先知佢係死臭雞
flirt仔係家常便飯,一直以黎當我傻仔咁玩
佢最撚仆街既係,就算宜家揀左條仔
都係人地背後數佢不是
好似唔撚妥條仔咁
我心諗:「屌你你又話揀呢件最好
宜家又點撚樣?」
入黎放低D野...

巴打 肯擺低未

話放低講左幾個月了, 希望今次真係得
我過左三個月先知自己放唔低

好想搵佢 但我覺得佢已經好憎我
拍左4年 分左1個月
放緊底 仲愛仲掛住佢 但佢已經變到好陌生
呢刻唔想拍拖 就算佢返轉頭我好似都接受唔返
覺得宜家咁幾好 但都想識下異性 拍左拖之後都無乜異性朋友

利申藍絲
入黎放低D野...

巴打 肯擺低未

話放低講左幾個月了, 希望今次真係得

幾個月遮 都唔算好耐 一齊加油
利申都係幾個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞