有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
btw聽緊葡萄成熟時,深夜總是……唉

明白你啊絲打 其實如果真係適合 最後可能真係一齊翻

多謝你呀
其實而家我好少搵朋友呻 因為好多朋友都唔鍾意我ex 覺得佢傷害左我
咁樣講一講我好舒服架喇

係啊有時朋友太錫自己 都唔知可以點同佢地講 絲打我真係明架 你都要加油 唔開心可以隨時黎呢到講野

你都要加油呀 我岩岩睇左幾頁post好似都唔多見你講自己野咁 你都要開開心心呀!

訓啦柒頭
同個男仔曖昧左三個星期 用左半年時間去放低 係因為比佢hurt得太多次 某個moment忽然夢醒 發現原來佢真係唔值得我繼續去愛 原來我付出既佢都見唔到 原來佢心入面真係無我

利申:雖然時間短 但未試過咁鐘意一個人

曖昧好似比分手仲難放底咁

一樣聽緊啲sad 歌
星期六晚唔願訓 星期一又要番工喇

多謝你呀
其實而家我好少搵朋友呻 因為好多朋友都唔鍾意我ex 覺得佢傷害左我
咁樣講一講我好舒服架喇

係啊有時朋友太錫自己 都唔知可以點同佢地講 絲打我真係明架 你都要加油 唔開心可以隨時黎呢到講野

你都要加油呀 我岩岩睇左幾頁post好似都唔多見你講自己野咁 你都要開開心心呀!

絲打有心 一齊努力啦hehe
追過一個人6年 放底左
比人玩過 都放底左
不過個心係愈來愈小心
心窗愈開愈細
係就係放底
不過陰影係永遠係到

其實係會收埋個心
會唔會好驚遇唔到包容到咁嘅自己嘅人

6年嗰個搞到我差啲自殺
追左咁耐 一句無考慮過都算
唔洗咁樣侮辱我

d人係咁,拒絕人都唔識比d尊重,巴打要堅強d,天崖何處無芳草,加油

係我自己有一日決定走
日積月累
神仙都攰

要錫自己多d,唔好投太多野、太多時間落對方度。識抽身就啱了
其實已經唔敢再同朋友講
唔想再向身邊既人散發負能量
無人會鍾意一個成日散發負能量既人

多謝你呀
咁樣講一講我好舒服架喇

我地都要錫自己多啲呀 同佢分左手之後我多左啲心機放係自己身上

訓啦柒頭

誰都心酸過…那個沒有 好好聽,又好啱聽 單曲looping
其實已經唔敢再同朋友講

I know that feel 但我而家慣左喇 學識自己收藏好啲情緒
其實已經唔敢再同朋友講

I know that feel bro
而家直情將電話 notification turn off 哂
等自己以為冇人揾我 等我冇咁容易想揾人呻

多謝你呀
咁樣講一講我好舒服架喇

我地都要錫自己多啲呀 同佢分左手之後我多左啲心機放係自己身上

投放返空間同時間落自己度真係輕鬆、好過好多
好難放低亦打算唔放低係咪好癡線

巴打如果覺得值得一世思念一個唔會思念自己嘅人 就唔痴線

其實算唔算值得我自己都唔清楚
其實已經唔敢再同朋友講

而家直情將電話 notification turn off 哂

我地聽你呻
我都好想放低啊

巴打幾耐啦

年幾

好中意佢

好掛住

拍拖真係好自然將人生重心放左係兩個人關係到(我係一個幾chur既女仔)
而家一個人都偶爾覺得幾輕鬆
其實已經唔敢再同朋友講

我地聽你呻

呻左咖啦係上面
真係要學識放低了

拍拖真係好自然將人生重心放左係兩個人關係到(我係一個幾chur既女仔)

有時候一個人都幾好,至少過特別日子唔洗諗點慶祝,整咩禮物都已經輕鬆左唔少
其實已經唔敢再同朋友講

我地聽你呻

呻左咖啦係上面
真係要學識放低了

啱啊
因為第三者而分手 我唔憎佢反而仲記得佢嘅好
人是犯賤的 有時仲特登經過佢樓下想見到一面

有時候一個人都幾好,至少過特別日子唔洗諗點慶祝,整咩禮物都已經輕鬆左唔少

岩呀 情人節又黎緊喇 好輕鬆呀今年
訓先喇巴打!唔好聽咁耐sad歌
其實已經唔敢再同朋友講

我地聽你呻

以前又係曾經深愛過一個人
到最後係unfollow埋佢ig直情唔再睇佢啲野先放得低
我唔想今次又係要咁做
好似無成長過咁
放低唔到
但主要都係心有不甘
憑乜野有第三者而分手既佢就順風順水
就做到黑警又用埋合照做icon好sweet
真係希望有一日可以睇到佢乜都冇哂
明明就係一個仆街賤精

不斷迫自己咁樣諗去洗自己腦 令自己感覺良好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞