有冇巴絲試過放低左?

606 回覆
9 Like 6 Dislike
[quote]
雖然無同到佢一齊,但同佢一齊做既野已經比第一次拍更加深刻

真係控制唔到,我仲要係投放得多果個

係幾耐之前嘅事啦

其實都唔係好耐,上個月生日前兩日佢同我講已經有男朋友

咁巴打都係唔好諗啦 佢已經揀左男朋友 定係巴打唔介意做兵

有時真係控制唔到自己去諗佢,只係覺得明明我都好落力去幫佢為佢好
佢生日就想比驚喜佢,點知到我生日佢就送份咁既野比我
明明我都唔係計較付出既人都要咁對我
石頭不斷變大 可以點放?

講多些少細節,舊石咩原因響度?

可能只不過係我太過執著 等左四年 明明有機會一齊番 但又比人入左 個心好酸呀 個心好似比人插左幾次 ....唔知做咩

太執著會浪費太多時間,唔好太勉強自己。或者應該係時候放低,再休息下

我有既 放低過 搵左第二個 拍左成年 但我可以 攬住條女瞓但係諗起個ex 過唔到自己關 所以和平分手 利申:條女出國讀書 接受唔到異地戀 喺埋一齊之前已經有協議 我都知有D仆街 呢個心結真係 越嚟越多潔 越嚟越實 ...🤐

可能只不過係我太過執著 等左四年 明明有機會一齊番 但又比人入左 個心好酸呀 個心好似比人插左幾次 ....唔知做咩

太執著會浪費太多時間,唔好太勉強自己。或者應該係時候放低,再休息下

我有既 放低過 搵左第二個 拍左成年 但我可以 攬住條女瞓但係諗起個ex 過唔到自己關 所以和平分手 利申:條女出國讀書 接受唔到異地戀 喺埋一齊之前已經有協議 我都知有D仆街 呢個心結真係 越嚟越多潔 越嚟越實 ...🤐

閉起雙眼你最掛念誰,眼睛張開身邊竟是誰。 巴打有冇諗過搵多個ex一次,問下佢覺得你點?如果佢覺得只係好朋友關係,所以先比機會人地嘅話,咁自己咪放下段情,move on! d回憶就當係相咁,收埋響相簿度,得閑諗下,笑下算。所謂不在乎天長地久,只在乎曾經擁有。打完呢句話都覺得好mk
未放
分咗三個月 想復合

覺得有機? 點散架巴打

唔知有冇機 但未想放住
冇第三者 之前傷過佢一次 佢話嗰次太痛 然後想自己一個人 唔來拍拖住

你地仲有冇聯絡

如果佢真係臭雞 佢講果啲野究竟可唔可信呢

姑勿論個可信性
我cap圖話比人聽佢以前個堆性生活經歷分享
佢都有排比人笑佢臭雞
本身D同學係有聽聞過佢flirt開仔
同埋自爆同條仔拍拖一個禮拜,佢主動要求扑野

其實臭雞 咪又係一樣收到兵 一樣做女神 香港地
一齊左三年 最後係我dse既時候同我講分手
個段低沉左一個月 都做左啲依家諗返起好傻好蠢既事 但好在身邊仲有朋友成日安慰 而個段時間不斷諗點解會鐘意佢咁耐 到左最後發現個心放鬆曬
時間耐左 多野做左既時候你自然會發覺原來有一日自己已經好耐無諗起過佢 後黎佢既任何野都無意欲再去關心同留意 嗰下知道自己放低左 加油啦仲未放低既巴絲

絲打好成功啊 我都希望自己可以好似你咁 相信單方面繼續中意係會淡
同ex斷斷續續糾纏左6年 新年前再次被分手 感覺係每次當佢摸清楚我個底就會離開我 但偏偏我份人對住另一伴咪都唔會收收埋埋 將自己最真實個面比佢睇 而每次同佢分開 我都可以好快咁搵到另一個 我就自己一個on99咁等佢番黎 同佢太多回憶 同佢一齊成長 我諗我呢世都放唔低

其實巴打 你搵到新女果時真係冇覺得呢個好過ex好多 考慮下唔再同ex糾纏 專心對呢個咩
一齊就3年...上個禮拜仲有講有笑...好多回憶...第一段感情...放唔低

佢用咩原因散

好彩巴打你冇死到咋 希望我都可以盡快放低

係呀 當時我竟然係唔捨得我隻狗所以冇做到
加油呀 更好的愛前面等

同第一個散咗一年之後遇到第二個,但係好似係個player,拖咗兩個月散咗,啱散咗一個禮拜我隻貓貓就過身⋯⋯突然整個心都空了。

絲打你要撐住啊 只係遇人不淑 呢個世界仲有好多人 貓貓陪多左你一個禮拜架啦 咁諗會唔會好少少.....

絲打你好warm啊
多謝你
好掛住隻貓

有冇考慮養多隻 有貓貓陪住始終開心啲 我覺得

睇緣份啦
其實呢隻貓貓本來係流浪貓,好多街坊喂,但唔知點解佢就係唔騷人,凈係同我玩,後來先跟咗我返屋企

頂咁樣真係緣分黎 好正
希望絲打會再遇到好好嘅貓同仔仔
散左七個半月,本身以為自己放低咗,點知俾我發現佢解左block

即刻想搵翻佢 ? 唔好傻啦佢只係以為你放低左咋
[quote]

係幾耐之前嘅事啦

有時真係控制唔到自己去諗佢,只係覺得明明我都好落力去幫佢為佢好

咁其實佢都係唔想你繼續付出冇回報遮 冇一直拖住你都係好事黎?
[quote]

係幾耐之前嘅事啦

咁其實佢都係唔想你繼續付出冇回報遮 冇一直拖住你都係好事黎?

係,所以我無怪過佢只係我唔係咁想放低佢
只係有時係到諗點解佢唔簡我姐
[quote]

係幾耐之前嘅事啦

冇得咁計架 佢同佢男朋友可能已經經歷好多 就算你條件好啲 都唔代表佢抽身到
[quote]

係幾耐之前嘅事啦

冇得咁計架 佢同佢男朋友可能已經經歷好多 就算你條件好啲 都唔代表佢抽身到

我同佢依架個男朋友應該係同一時間追佢,我同佢經歷既野都唔會比佢小其實

曾經我都放低過初戀,但佢就放唔低
入黎say個hi

我同佢依架個男朋友應該係同一時間追佢,我同佢經歷既野都唔會比佢小其實

佢放唔低初戀但同現任一齊?
入黎say個hi

hi
同ex分手傷心到死
過左九個月日等夜等終於復合
復合佢一樣對我好似以前咁差
同佢kiss嗰陣覺得佢個口好臭,kiss完仲覺得個口好苦(由條脷底苦出黎)
拿拿臨飛佢都飛唔切
後尾佢又搵我,我exactly做返當日佢飛我做既野
電話唔聽msg唔回,拋低一句絕情說話就block左佢
後尾偷stalk佢fb, 又見佢做返我被飛嗰陣既野,日日update fb ig 扮生活精彩
我應該復仇成功
講過放低好多次

唔係佢,係我放低過初戀,放唔低唔簡我果個

姑勿論個可信性
佢都有排比人笑佢臭雞

諗落又係
就算爆比人聽佢幾鍾意扑野
爆比人聽佢幾抖M鍾意比人格硬黎
仲有佢成撚日幻想比男友既屋企人強姦
D兵仔都係照狗衝
隻臭雞姣兩姣佢地就暈哂浪

閉起雙眼你最掛念誰,眼睛張開身邊竟是誰。 巴打有冇諗過搵多個ex一次,問下佢覺得你點?如果佢覺得只係好朋友關係,所以先比機會人地嘅話,咁自己咪放下段情,move on! d回憶就當係相咁,收埋響相簿度,得閑諗下,笑下算。所謂不在乎天長地久,只在乎曾經擁有。打完呢句話都覺得好mk

唔係佢,係我放低過初戀,放唔低唔簡我果個

sorry mix up左 初戀未必係最愛家嘛 投入最多先最難抽身

姑勿論個可信性
佢都有排比人笑佢臭雞

諗落又係
就算爆比人聽佢幾鍾意扑野
爆比人聽佢幾抖M鍾意比人格硬黎
仲有佢成撚日幻想比男友既屋企人強姦
D兵仔都係照狗衝
隻臭雞姣兩姣佢地就暈哂浪

最後果句真啊 老實講佢好索果啲女黎?
同ex分手傷心到死
過左九個月日等夜等終於復合
復合佢一樣對我好似以前咁差
同佢kiss嗰陣覺得佢個口好臭,kiss完仲覺得個口好苦(由條脷底苦出黎)
拿拿臨飛佢都飛唔切
後尾佢又搵我,我exactly做返當日佢飛我做既野
電話唔聽msg唔回,拋低一句絕情說話就block左佢
後尾偷stalk佢fb, 又見佢做返我被飛嗰陣既野,日日update fb ig 扮生活精彩
我應該復仇成功

絲打 做得好好 但點解要復合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞