仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
隻game係咪冇pvp

遲d可能有
依類遊戲冇pvp味道大減
隻game係咪冇pvp

遲d可能有

之前以為血刀塚就係pvp

暗榮會拎PVP當第二集出
隻game係咪冇pvp

遲d可能有

同電腦控制既玩家角色PVP......
隻game係咪冇pvp

遲d可能有

暗榮會拎PVP當第二集出

仁王 極
Btw d人仔真係整得幾靚 立千_千代 女忍者
介唔介意戲透下 會唔會有情戲

戲份都唔多仲想要情戲....
我前幾頁問背刺係咪無animation....
我終於見到出animation....但淨係人形先有....
仲要人形妖怪都無....
我終於見到出animation....但淨係人形先有....

有架 至少一定打到鬼先

有架 至少一定打到鬼先

我淨係記得好似見過會捉住你噴毒果隻怪有animation...
但我好記得係要佢地企係度先得......
打到百足蟲果到
想返去上一個save point
唔小心用錯返回骨片
成個任cancel咗
我突然諗到D野....
我諗果D附體分靈唔多唔少都代表到佢主角既性格/特性
阿勝(女忍者)既附體係兔仔....兔仔係出左名性慾好強既動物.....
咁係唔係即係.....
打到百足蟲果到
想返去上一個save point
唔小心用錯返回骨片
成個任cancel咗

返回骨片dark soul 上腦
你地揀左咩勢力
打唔嬴海佬 但又召唔到人幫拖

係咪要過左個故事 先有得幫朋友打?
打唔嬴海佬 但又召唔到人幫拖

係咪要過左個故事 先有得幫朋友打?

可以幫拖
我突然諗到D野....
我諗果D附體分靈唔多唔少都代表到佢主角既性格/特性
阿勝(女忍者)既附體係兔仔....兔仔係出左名性慾好強既動物.....
咁係唔係即係.....

同埋佢對腳真係好可以成晚
玩左成晚都未過到佢
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
HANZO PSN:midnette
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor
涼屎餅 PSN : fatai5354
J.Crossover PSN:Rova00-
Alex_megos PSN:wongenochwong
表姐夫 PSN:kaigor12
寂寞的男人 PSN: eb0ulucz33
志田♡佳 PSN : fatc1993
開定咗POST2 , 各位呢個POST用完先過去

https://lihkg.com/thread/115802/page/1
打黑島隻boss死咗30次先過到
成日貪刀死
打黑島隻boss死咗30次先過到
成日貪刀死

即係邊隻?
講下特徵

拎住兩個鐵球個隻
昨晚入手今早開,想問沖刺攻擊是如何按?

沒有玩beta
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞