仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
有冇買左日版嘅巴打講下,日版係咪有哂中英日字幕?
豪華版無出實體?
【仁王‧真劍勝負挑戰盃】第一週挑戰:#仁王達 無損誅殺 Boss「怨靈鬼」!P.S. 建議製作人再提升難度多十倍~
高清版:https://youtu.be/mcx_mZVEpUM
到PlayStation HK活動帖留下你〖PSN ID〗及〖遊玩片段〗連結參加比賽,被選為今週最精彩片段之玩家們,將獲贈金色PS4手掣、PS Plus 12個月會籍及限量紀念TEE!
立即參加挑戰每週主題,以勇氣和實力贏取終極大獎「PS4 Pro」主機吧 >> http://bit.ly/nioh_challenge
cr:facebook - undergroundDV

有冇巴打知點樣轉做日語?

Setting到較字幕

佢劇情語音係英日一齊用
一時講英一時講日

因為有英國人同日本人

好撚怪....主角有時講下英文有時轉日文...
d日本人有時又就下你講英文之後又講番日文....
明明話隻貓幫左你令你識日文...點解仲要轉黎轉去
大家玩完覺得有冇伏?
買唔買得過?
我有玩過ds、bb果d

好抵玩....但玩落有D悶....
主要係因為我一路打左咁耐都唔知係有咩原因打緊....
淨係知係度追緊條友
我對日本史又無乜興趣同認識....
依家淨係當enjoy下打關咁.....
同埋支線都好悶....重覆用同一個場景轉下D位就算
我一開始以為訓係地下啲紅色個d係劇情 點知打左3隻先知係連左連d人死左
大家玩完覺得有冇伏?
買唔買得過?
我有玩過ds、bb果d

淨係知係度追緊條友

你講晒缺點後話好抵玩
大家玩完覺得有冇伏?
買唔買得過?
我有玩過ds、bb果d

淨係知係度追緊條友

你講晒缺點後話好抵玩

因為我諗唔到有咩特別既優點.....
整體黎講只係隻ok既game對我黎講
已殺船鬼,吸血女妖車輪妖支線
聽日再打
冇錢合裝

我無合過裝....用執番黎D裝都夠曬打
點刷酒盅
偷偷背刺係有無animation架???點解我次次行到個target變左紅色先禁都淨係就咁桶一下
第一關就死幾次
偷偷背刺係有無animation架???點解我次次行到個target變左紅色先禁都淨係就咁桶一下

原來有背刺
是咪要學架,我行去佢後面無既
一定要打左個關先可以同Fd再打?
點先可以加忍術技能點?
打唔贏第二關隻飛女妖
第一關就死幾次

預左架啦
有更新

更新左d 咩?
出game 一日都未夠喎

唔知
頭先開機話有更新檔
用碟會係咪會一直load住碟 啲load碟聲好嘈 成張枱都係度震

原來有背刺
是咪要學架,我行去佢後面無既

要做果個忍者修行....然後係佢忍者果頁度學....
都幾下叫透波背刺....但係唔似DS咁實用....要敵人未發現你先用到
有更新

更新左d 咩?
出game 一日都未夠喎

唔知
頭先開機話有更新檔

好多game都有first day patch既....不過唔知呢個更新左咩
終於收工
打唔贏第二關隻飛女妖

卡左十幾次
用上段斬一刀閃走屈死佢
點先可以加忍術技能點?

我都唔係好知我D忍術點邊度黎....
可能我一路都有用佢忍術D炸彈同埋武器有用下果條鎖鏈
用碟會係咪會一直load住碟 啲load碟聲好嘈 成張枱都係度震

我玩其他game都會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞