仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
技能學習條件寫住完成修行任務????即係點

推夠主線先會解鎖?

推主線慢慢會有多訓練(武士/勇者/陰陽師)
但一定要做左前一級訓練先會開下一級....同埋要符合某D要求
eg 武士既第3個訓練要其中一件武器有唔知幾多熟練度
忍者第3個訓練要忍點數至少好似15以上
陰陽師我唔知
一開始用狗 點樣拎埋綠雀同磯璑
有無用30%以下輕裝既巴打同我一樣打忍者訓練涮齊成套忍者紫裝

我明明升緊斧,但著哂成身輕裝

其實無所謂....呢隻game整體節奏都偏快....
用重武都唔一定要用重裝
六道書係咪愈買愈貴?
我唔小心禁左2下買左2本
e+第3本要10萬
定係我第一本就已經係10萬自己睇錯左?

好似一萬

咁本野應該真係愈買愈貴
第1本。1萬
第2本。禁太快冇睇到
第3本。10萬

第二本3萬

推推下有個支線...內容好似話有3個神唔見左叫你去打妖怪....
就會拎埋其他兩個.....無計錯的話
六道書係咪愈買愈貴?
我唔小心禁左2下買左2本
e+第3本要10萬
定係我第一本就已經係10萬自己睇錯左?

好似一萬

咁本野應該真係愈買愈貴
第1本。1萬
第2本。禁太快冇睇到
第3本。10萬

第二本3萬

我見PVP聯盟果度都有得換

推推下有個支線...內容好似話有3個神唔見左叫你去打妖怪....
就會拎埋其他兩個.....無計錯的話

原來係咁 thx
我冇特登推主線
技能學習條件寫住完成修行任務????即係點

推夠主線先會解鎖?

推主線慢慢會有多訓練(武士/勇者/陰陽師)
但一定要做左前一級訓練先會開下一級....同埋要符合某D要求
eg 武士既第3個訓練要其中一件武器有唔知幾多熟練度
忍者第3個訓練要忍點數至少好似15以上
陰陽師我唔知

咁麻煩
有無用30%以下輕裝既巴打同我一樣打忍者訓練涮齊成套忍者紫裝

用重武都唔一定要用重裝

輕裝拎斧前期其實係好,因為用少d氣

用重武都唔一定要用重裝

輕裝拎斧前期其實係好,因為用少d氣

暫時都好用
手快快㩒咗惡魔島又要玩多次
想問巴打是咪無得返轉頭
副本立花要點打好 成日死

呢隻咁既公廁辣殺 只係識得出幾招
打多兩野就識打

陰陽術學封氣符

拎把鎚 用上段
佢擋就照扑落去
一下三角打撚爆佢個擋 再必殺
不斷loop 好快死
d 技精華 miss左點學?
雙刀幾時先有d特殊刀
玩黎玩去都係普通野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞