仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
好想快啲收工玩
流水好似最實用
以後唔洗禁r1回氣
其實用新機同舊機分別係咪咁大?
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
HANZO PSN:midnette
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:nicky_yeung
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
流水好似最實用
以後唔洗禁r1回氣

技定咩嚟?
流水好似最實用
以後唔洗禁r1回氣

技定咩嚟?

技黎
有冇情報話隻game幾長?
月尾出機戰驚唔夠時間玩
月尾出機戰驚唔夠時間玩

機戰算9數啦

來來都係咁玩
月尾出機戰驚唔夠時間玩

你每日有幾多時間玩先?
每日3個鐘玩到機戰出乜都夠 (只計爆一週目)
可能到時你懶得理機戰
月尾出機戰驚唔夠時間玩

你每日有幾多時間玩先?
每日3個鐘玩到機戰出乜都夠 (只計爆一週目)
可能到時你懶得理機戰

你咁講一於收工去買
卡依到
卡依到

啲光返到埋身嗰下撳 R1
認真對待個教學 有用架
燕反 居合 已經夠我玩
玩太刀應該點加點
其實大家唔好下下抄人地加點
個人認為 自己試下加 去學習下隻遊戲
創自己既流派
打機咁先有樂趣
創自己既流派
打機咁先有樂趣

最多開新save
創自己既流派
打機咁先有樂趣

同意
利申 自己流派

炸彈流

唔係有得洗點咩
我唔擔心
btw 等緊收工拎game
無雙咁好玩?

唔係無雙咁架
好玩
見到幾個韓妹打得仲勁過自己
無雙咁好玩?

唔係無雙咁架
好玩

你都可以當無雙既
不過d兵仔吉你兩三下收皮咁解囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞