仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
唔知咩風氣 整到隻細怪勁到秒玩家就叫好玩 就叫有挑戰 內容勁垃圾 一味強度自虐型遊戲

咁你肯定無玩過ds系列啦 有無聽過hardcore game
你唔岩玩 唔代表人地都唔岩 你都係番去玩無雙啦
唔知咩風氣 整到隻細怪勁到秒玩家就叫好玩 就叫有挑戰 內容勁垃圾 一味強度自虐型遊戲

啲細怪冇秒玩家
隻game係幾有挑戰性
內容未玩答你唔到
係自虐定係挑戰,視乎你受唔受落
今晚準時12點玩
玩呢類game點都要solo爆機一次先會搵人coop
聽住BGM打boss 感受果種無晒回血 唔係你死就我亡既氣氛 好撚正

打隻女鬼都打到我眼都唔眨
聽住BGM打boss 感受果種無晒回血 唔係你死就我亡既氣氛 好撚正

我第一次過鬼女得番 5% 血, 同隻王都係差一下就死, 之後鳩衝埋去狂斬

我第一次過鬼女得番 5% 血, 同隻王都係差一下就死, 之後鳩衝埋去狂斬

同你一樣
都係差少少殺到佢,我又係鳩衝埋去斬
不過死嗰個係我
Psn hinson3927
12點鐘準時玩

同你一樣
都係差少少殺到佢,我又係鳩衝埋去斬
不過死嗰個係我

開大絕斬

啲細怪冇秒玩家
隻game係幾有挑戰性
內容未玩答你唔到

自己廢玩唔掂仲要衝出黎柒
用得熟殘心,當DMC 玩都得
易玩過beta好多
易玩過beta好多

最終體驗版個陣個逢魔之刻仲易過beta正常難度
改得太易啦
以前d game 夠難玩啦
一下死
而家有得升裝升lv都話難打
留名

psn: makulu00

啲細怪冇秒玩家
隻game係幾有挑戰性
內容未玩答你唔到

自己廢玩唔掂仲要衝出黎柒

psn: samuelcheung515
Lm
我永遠記得PS4第一次體驗版個陣勁難玩,之後係咪改左好多
不過我都係睇人玩算
留名
留名
Id: likai323
歡迎各位巴打add一齊打關打裝
Id: likai343

呢個先啱
Id: likai343

呢個先啱

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞