仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
同demo比易玩左,ai無咁快同積極

衝到同你一段距離就停低唔知想點
玩到好燥
玩到雷狗執到把雷屬性雙刀
但雷狗唔識打 有無巴打有教學/心德
隻game 個色會唔會好似bloodbrone咁黑?玩bloodbrone 成日因為佢太黑玩到隻眼好攰
搵齊d木靈有咩用?
有冇巴打都係用返打刀

最順手都係刀

雙刀下段好似唔扣咁

雙刀下段攻速咁快又少硬直如果仲高攻既話會好OP
所以打細怪我先用下段.....大怪用番中....
上段慢得黎好似唔係特別高攻咁好少用
太少神社喇
一死又要由頭打
太少神社喇
一死又要由頭打

呢句真 😞
有冇巴打都係用返打刀

最順手都係刀

雙刀下段好似唔扣咁

雙刀下段攻速咁快又少硬直如果仲高攻既話會好OP
所以打細怪我先用下段.....大怪用番中....
上段慢得黎好似唔係特別高攻咁好少用

如果計中段,打刀定雙刀好用?
有無巴打打到要點3個火果度....點左第3個係咪無路走一定要用道具傳走
打到立花
無得卡石添今次
一開波D場景我以為係Dark Souls
好彩之後D動作有分別,易玩過Dark Souls,因為有99武器

難怪D人話the tower of London 咁猛,原來係咁
玩左陣,過第一版(唔計個塔)

有無巴打覺得改到易左好多?
明明就得第一次demo 死好多次先過到,d 怪血又厚
頭先玩打得勁順一次都無死過

有無巴打知唔知之後d 關會唔會難d ?

唔覺之後難D...因為反而你勁左...d怪就無乜變
我都覺得依家好易....

我無玩demo, 死左好多次先打到架船
冇追POST,呢隻game D劇情係咪同dark soul果類一樣要靠道具先知劇情?
冇追POST,呢隻game D劇情係咪同dark soul果類一樣要靠道具先知劇情?

暫時我略略望過幾眼d描述....都無乜劇情....
暫時最多佢都淨係講日本古代果d著名人物既野多....
妖魔果d都無乜講既.....
同埋特典入左code點拎 唔該

我都想知唔該

神舍

神舍>賞賜
個特典code係邊到入?

要出返ps store 果度輸入代碼先

唔通我買左日本版個code用唔到

終極大傻仔
玩到雷狗執到把雷屬性雙刀
但雷狗唔識打 有無巴打有教學/心德

企佢右手前,佢噴電/落雷第三下上去打一set
唔用99
打飛祿魔打到成隻mon hun咁
一擊脫離到完場

用一閃當佢玩具咁屈
隻game有無測試員,隻雪女有bug既
打打下佢就唔理我自己行去門口
比我弓槍砲射幾十發射死左
服部半藏講得一口流利英語
仲要係心口拎隻腦出嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞