仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
其實係因為裝有lv分別 著高lv裝打一定覺得易打
打雷獸個時我仲著緊送個套真田裝 食兩下電就死
其實如果唔換裝淨換武器 玩落同ds3差不多難
1就話裝可以+ 3都係無架
唔用九十九武用廢裝玩囉

佢地又唔鐘意

想睇下人表演初見裸裝1 level 1命爆機

都係跑住過多

唔好非黑即白好唔好
alpha已經有人拍到片真係LV1裸裝一命完船鬼,衣家正式版只會更多人做到
隻game既開發者響訪問講到明係特登整隻有難度既game想挑戰玩家
衣家個成品出到黎同demo有出入咁姐係實情有偏向大眾
咁set係好定唔好係相對,對隻game要多人受歡迎係好事
不過對本身好期待俾隻game SM係少少失望
不過當然,近十幾年game界已經不斷劣幣驅逐良幣,仁王做到咁已經好好

班人唔咁講 點突顯自己威威

仲可以唔學技 唔用九十九武
唔用九十九武用廢裝玩囉

佢地又唔鐘意

都係跑住過多

唔好非黑即白好唔好
alpha已經有人拍到片真係LV1裸裝一命完船鬼,衣家正式版只會更多人做到
隻game既開發者響訪問講到明係特登整隻有難度既game想挑戰玩家
不過當然,近十幾年game界已經不斷劣幣驅逐良幣,仁王做到咁已經好好

一週目可以幾難丫
玩呢D game都係自己adjust難度,太屈既野唔用,唔升太多level囉
唔用九十九武用廢裝玩囉

佢地又唔鐘意

都係跑住過多

唔好非黑即白好唔好

就係講緊其實佢而家個難道其實好適中

但啲人就係咁話好易好易渣渣渣
唔用九十九武用廢裝玩囉

佢地又唔鐘意

都係跑住過多

唔好非黑即白好唔好

就係講緊其實佢而家個難度其實好適中

自膠
唔用九十九武用廢裝玩囉

佢地又唔鐘意

都係跑住過多

唔好非黑即白好唔好

自膠

班人打飛機
其實整個難易度比人較就唔洗煩
唔用九十九武用廢裝玩囉

佢地又唔鐘意

都係跑住過多

唔好非黑即白好唔好

自膠

班人打飛機

一樣米養唔到百樣人,響個討論區up吓就有人出黎單單打打話人想威有咩意義
個事實係正式版易過demo,提一提就俾你地要解讀成人地打飛機咁你地講晒
快啲放工啦
唔係想嘈, 真心鍾意隻game
當時demo煲到爛, 到而家出正式版
討論下好似beta易玩d同有咩分別
諗起第2 beta打立花打到嘔
而家一take過, 原來係多左double step
咁姐
又無嫌棄咩野, 話易玩左d姐就要屌人點解唔祼裝打

同埋我真係無點用過九十九
唔係串, 而係唔記得有呢樣野用

都係跑住過多

唔好非黑即白好唔好

自膠

班人打飛機

一樣米養唔到百樣人,響個討論區up吓就有人出黎單單打打話人想威有咩意義
個事實係正式版易過demo,提一提就俾你地要解讀成人地打飛機咁你地講晒

同樣係度叫春不如寫信去投訴/建議下原廠
叫叫下會提高你地所謂既難道?
事實上就係比demo易好多

完全係陳述事實

上面有條友唔知係到jer住哂做乜春
百幾lv果d關咪難玩返
話難果d打到去未?
利申: 尋日岩岩開始玩 未過關 覺得難度岩岩好 玩過demo
demo都未撚玩過呀 屌你
百幾lv果d關咪難玩返
話易果d打到去未?
利申: 尋日岩岩開始玩 未過關 覺得難度岩岩好 玩過demo

打錯字
唔係想嘈, 真心鍾意隻game
當時demo煲到爛, 到而家出正式版
討論下好似beta易玩d同有咩分別
諗起第2 beta打立花打到嘔
而家一take過, 原來係多左double step
咁姐
又無嫌棄咩野, 話易玩左d姐就要屌人點解唔祼裝打

同埋我真係無點用過九十九
唔係串, 而係唔記得有呢樣野用

打beta打過幾十次立花
而家打正式唔覺易先奇啦 唔係佢改得太弱
係你地beta已經用左好多次「死」去拎左經驗
咁你地打新野又會唔會覺得易呀?唔知未打過既王攻擊模式 而係咪一take過呀
你用少既死比人地用多既死去攻略到一個王 係你既玩得叻 學習能力快 但唔代表人地改到弱到唔合理地步
知你個班撚屌把撚炮啦 死去打飛機啦 完GAME貼成就睇下死左幾多次啦 屌你
百幾lv果d關咪難玩返
話易果d打到去未?

打錯字

咁撚易 人地爆左機好耐啦
事實上就係比demo易好多

完全係陳述事實

上面有條友唔知係到jer住哂做乜春

巴打有啲人係講事實我覺得冇問題
但亦都有人係咁話太易唔好玩唔好玩

呢啲真係好撚煩
大家唔好再執著喺難唔難易唔易喇
執著喺呢點冇咩意義
出到再難都有勁人覺得易
玩嗰陣樂在其中就得啦
集中喺有咩策略打王,點打過癮啲啦

睇人叫春好撚好笑

無話好易,只係同demo比係易左,可能demo比較難打
大家唔好再執著喺難唔難易唔易喇
執著喺呢點冇咩意義
出到再難都有勁人覺得易
玩嗰陣樂在其中就得啦
集中喺有咩策略打王,點打過癮啲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞