仁王集中討論區

1001 回覆
11 Like 0 Dislike
youtube 清泉東哥係咁話抄darksoul 條片d comment 係咁比人話
其實正式版已經易玩左好多,之前d demo難好多

終於有人有同感
正式版易好多
敵人弱左, 配置又少左
(beta版雷狗門前至少有10隻大鬼)
beta用2xx攻的武一set技打大鬼1/4
正式版用1xx的打到4成血
飛緣, 雷狗立花先弱得緊要

正式版行氣好似用極都用唔完咁,閃又閃得快又遠,扣氣又少左好多,根本可以任閃,攻擊又扣少左氣,回氣又快左好多,你一唔攻擊行氣已經即開始回,完全無delay,敵人攻擊又慢左,無咁主動,之前beta d敵人係咁combo你

可能出完demo好多人都話太難所以改弱
明明當時第一個demo打隻細鬼都卡到傻先好玩

除裝空手打囉 死左一次即賣game夠刺激

話說你地係咪爆左機 隻正式版咁柒簡單

頭兩關響alpha同beta出過,之前有煲demo既人好容易有比較
好多埋伏位無左,只要唔係好唔小心基本上唔會1v2+
中至大怪既血同氣都少左好多,衣家劈幾吓踢一踢兩轉已經破佢bar,自己如果識perfect殘心/轉段就仲有50%氣以上
感覺佢真係為左appeal大眾整到門檻低番,易入口
衣家睇落就算玩落去二周目+逢魔會難左,不過同一時間玩家既裝同LV又勁左都係對沖番
仲有,後段開晒技之後同埋回氣要求低,連殘心都可以唔多做,不停combo輸出

anyway都唔可以complain,如果隻野出到黎因為難而大爆死,係仲大損失
我想知第一章裸裝狂死係咪正常

我見個個都好輕鬆一條命過

係咪我太廢

我琴晚都係

打d兵仔會掉裝架wo
即裝咪夠打

根本玩一擊流唔會死
用弓爆頭 減少敵人
youtube 清泉東哥係咁話抄darksoul 條片d comment 係咁比人話

事實係抄喎

終於有人有同感
正式版易好多
敵人弱左, 配置又少左

正式版行氣好似用極都用唔完咁,閃又閃得快又遠,扣氣又少左好多,根本可以任閃,攻擊又扣少左氣,回氣又快左好多,你一唔攻擊行氣已經即開始回,完全無delay,敵人攻擊又慢左,無咁主動,之前beta d敵人係咁combo你

唔使咁大反應,我地無炫耀
討論下姐

話易嗰啲係咪裸裝打

終於有人有同感
正式版易好多
敵人弱左, 配置又少左

頭兩關響alpha同beta出過,之前有煲demo既人好容易有比較
中至大怪既血同氣都少左好多,衣家劈幾吓踢一踢兩轉已經破佢bar,自己如果識perfect殘心/轉段就仲有50%氣以上
衣家睇落就算玩落去二周目+逢魔會難左,不過同一時間玩家既裝同LV又勁左都係對沖番
仲有,後段開晒技之後同埋回氣要求低,連殘心都可以唔多做,不停combo輸出

anyway都唔可以complain,如果隻野出到黎因為難而大爆死,係仲大損失

其實NG+ 已經有番之前 alpha 既感覺 怪物擺位唔同,識得用既招數多左
尋晚一開始玩唔識裝武器個幾隻卒打左好耐
老吳 PSN : Stephen_ng69
タンーエー PSN : TURN-A_cys105
湯完 PSN:ravenkiller098
瘋神榜 PSN : hinson3927
火木蘭 PSN : makulu00
xxCxx PSN : samuelcheung515
佐助型毒J PSN : likai343
天生一副毒撚相 PSN: hugoxwind
暈搓。試 PSN : Daniel_laww
妖有妖那媽 PSN : ktokevin45
對唔住都係我 PSN : FlyingFINNiceman
Kelolo PSN : Jeffrey2773
人無物 PSN : Ianwaig
一手將心摔下來 PSN:kenKYneth
天啟坦克 PSN: GJ-GAMER_97
西内まりや PSN:joeyan1220
傲氣長存 PSN:austinlam812
我係可憐蟲 PSN:leoy62
陰公小男孩 PSN :TimmyOnion0323
我個一蚊呢? PSN:dsiu1985
HANZO PSN:midnette
伍碌柒 PSN:souphen711
浮士德b PSN:ismeismeisme
夜有所思 PSN:kenchan779
踢波悉尼落雨 PSN:Jeremy_Is_Taken
廢柴叔 PSN:Sushi_283
妹妹愛巨根 PSN:mayomana
創意台台主 PSN:lulok413
超級爆大石 PSN:lacxghost
黑椒雞扒飯 PSN: jimmyw812
人中之龍本命 PSN : leoon789
快樂兒童 PSN : Waterbean91
阪本龍馬 PSN:JJ_Chak
十九的九十 PSN: tomwong13
打飛機唔用手 PSN : HK_KA
最愛食媽媽飯 PSN:bigsinggor

涼屎餅 PSN : fatai5354

J.Crossover PSN: Rova00-

Alex_megos PSN: wongenochwong

表姐夫 PSN: kaigor12
有冇人依家得閒救我,卡左好耐關

咩關

幾鐘意睇佢玩Bloodborne

好慘
隻game個新手教學放喺序之後又係衰嘅

終於有人有同感
正式版易好多
敵人弱左, 配置又少左

其實NG+ 已經有番之前 alpha 既感覺 怪物擺位唔同,識得用既招數多左

不過到時候個玩家已經齊裝同對版圖已經好熟,無左alpha嗰種水深火熱既feel

好慘
隻game個新手教學放喺序之後又係衰嘅

佢唔係都有提示出咩
話說最終boss係咪織田信長
開頭條片最尾條友好似佢
有冇人知仿造外觀 係點定義 因為我見有D有 有D又冇咁 姐係我明明有平氏裝 但佢又唔俾我仿造 我係中BUG定點
話說最終boss係咪織田信長
開頭條片最尾條友好似佢

條片頭九成九係信長
但係係咪最終boss就唔知
陰公,死咗都俾人召喚返生
有冇人知仿造外觀 係點定義 因為我見有D有 有D又冇咁 姐係我明明有平氏裝 但佢又唔俾我仿造 我係中BUG定點

我都想知有乜用
想問下有冇得同指定朋友連線 見人話好似隨機??

我都想知有乜用

好似係因為裝甲同衣裳係分開兩種
想問下有冇得同指定朋友連線 見人話好似隨機??

用暗號連
過一關平均死三十次

我都想知有乜用

好似係因為裝甲同衣裳係分開兩種

唔明 佢有D裝甲都可以咁做
我想打機呀
邊個發明了返工
過一關平均死三十次

渣ga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞